Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamabasi

mam 24 8m córkę i kompletnie nie interesuje mnie sex

Polecane posty

Gość mamabasi

myślę o sexie ale nie w sposob " chcialabym, chce, zrobie to" a "wypadaloby chciec, chce chciec itd". co i tak sprowadza se potem do tego ze mam jakis uraz i zero ochoty maz chodzi caly czas ze wzwodem, oblapia mnie i irytuje.. kocham sie z nim czasem ale zebym pomyslala o tym sama..:( sex odkad urodzilam dziecko wydaje mi sie zbedny.. niepotrzebny, okropny, wrecz obrzydliwy... i nienawidze tego napalonego spojrzenia mojego meza.. mam ochote walnac mu w te rozbiegane oczeta czyms ciezkim

Gość deqwdwe
wiesz, to nie jest normalne propnuje wizyte u psychologa lub seksuologa

Gość mogiiiiiiiii
deqwdwe ma rację. A jeśli to nie prowokacja to z takim postępowaniem wasz związek długo nie pociągnie, wizyta u seksuologa konieczna.

Gość do debila wyzej
jak nie jest normalne!!! a karmisz piersia jeszcze? jak karmisz to jest naturalne ze nie chce ci sie sexic

Gość do debila wyzej
widze ze tutaj sa same matolki-nastolatki

Gość mogiiiiiiiii
corka nie jest już niemowlakiem ma 24 miesiące. kiedy będzie miała 5 latek to też będzie że po porodzie pewnie

Gość mamabasi
corka ma 8 m ja 24 lata karmie nadal piersia, moze faktycznie stad ten kompletny brak zainteresowania;/ w kazdym razie jak mam sie przelamac?

Gość mogiiiiiiiii
aaaa jak ma 8 msc to co innego, może to być powodem

Gość xyz 69
nie przejmuj się! ja mam 23 lata i po trzech latach kochania się bez przerwy i wszędzie nagle coś się popsuło. MAM TO SAMO! tylko, że w moim życiu się coś wydarzyło, co mi psychę trochę zrujnowało - z dziecka nagle stałam się dorosłą i światopolgą mi ktoś konsekwentnie rozpier**** :( kochamy się z moim R. nadal i strasznie. ona czeka aż dojdę do siebie - bo pamięta jak było kiedyś :) to wszystko kwestia psychiki. Ja nie umiem seksem zabijać codziennych przykrości - ja muszę mieć porządek w głowie i serduszku by móc się kochać tak naprawdę... jak kiedyś ;)