Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdefinio_wana

nosi mnie i nawet nie wiem dlaczego.

Polecane posty

Gość niezdefinio_wana

cały czas chodzę dziwacznie podekscytowana, mam motylki w brzuchu (a zakochana nie jestem, chyba...), burdel w głowie i nie potrafię połapać się we własnych uczuciach. w jednej chwili simieję się jak oszalała, a w drugiej chce mi się wyć. mam ochotę tańczyć i położyć się pod kołdrą - jednocześnie. no i nieustannie towarzyszy mi ta uciążliwa ekscytacja. normalnie, nie poznaję siebie, co mi jest?

Gość jesteś w ciąży

Gość niezdefinio_wana
obawiam się że przyczyną mojego zachowania może być to, że wczoraj zaaplikowałam sobie ogórka kiszonego z musztardą do anusa i do dziś mnie tam szczypie. ale nie jestem pewna.

Gość niezdefinio_wana
w ciązy nie jestem, nie ma takiej opcji. zakochana też nie. ciekawi mnie czy są jakieś jeszce inne przyczyny takiego dziwnego stanu. pozdro dla poszywacza 🖐️ tak, nawiasem mówiąc, to zero oryginalności, żeby to chociaż śmieszne było...

Gość niezdefinio_wana
podejżewam że jest to nadmiar krwi w alkoholu

Gość niezdefinio_wana
nieee :D

Gość tez tak
czasem mam.raz moglabym gory przenosic a raz mam dola przez tydziem

Gość niezdefinio_wana
no może przyczyną tego jest implozja neuronalnego systemu transportującgo neurotransmitery odpowiedzilne za wyciszeni reakcji adrenergicznej ale ja się nie znam

Gość tez tak
moze cos ci w zyciu poszlo dobrze,moze ktos ci powiedzial cos milego,czasem blach rzeczy nie zauwazamy,a to one powoduja nasze dobre samopoczucie,tylko pamietamy te zle przez ktore nam smutno,tak juz jest

Gość niezdefinio_wana
mnie się jednak wydaje że jest to spowodowane przedostaniem się krwi w okolicę przysadki mózgowej

Gość tez tak
skoro tak,to chyba nie masz wiekszych zmartwien,wiec zostawiam cie z twoja euforia

Gość niezdefinio_wana
w sumie to nie mam jakiś szczególnych zmartwień ale zastanawiam się czy jeżeli przejdę pomyślnie operację lobotomii mózgu to czy w przypadku pojawienia sie jakichkolwiek powikłań mój mózg nie eksploduje pozostawiając po sobie rozerwaną strukturę czaszkową na poziomie szwów