Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bladź

chyba się upiję

Polecane posty

Gość Bladź

jeśli jesteś w dołku i nie ważne z jakiego powodu , chodź upijemy się dziś !

Gość nocny mocny
gliniarz, ku*wa i złodziej na jednym jadą wozie

ja wlasnie to zrobilam, a teraz ide zapalic papierosa, kąpac się i spac. nic mnie dziś nie czeka.... zreszta, jutro pewnie tez nie.

Gość Bladź
no to z kim mam sie upic? wszyscy mnie olewają. Ja to mam przekichane. Nic nie robię i jestem winna.

Gość ejej
po co sie upijac lepiej na trzewo sie umartwiac....

Gość Bladź
a mi , na właśnie trzymak kielon i lustro i dalej mi smutno. Do swiąt ? to dostanę poplątania zmysłów pijmy teraz!

Gość Bladź
a mi , ja nie mam cucków... kiedyś miałam ale mi własne geny wyżarły . A z twoimi wszystko ok .

e tam po co wogóle się umartwiać ! Takie jest zycie ze raz jest dobrze a raz źle i to pewnie juz naukowo udowwodnione ze stosunek smutku do radości ma się jak jakieś 85% : 15% pewnie albo i jeszcze wiecej na korzyść smutku :P ja myśle ze temu jest nieraz źle w zyciu bysmy potem mocniej odczuli szczęście. Bo gdybysmy cały czas je mieli to by nie bylo dla nas niczym nadzwyczajnym - byloby takie zwykłe codzienne i nie absorbowało by naszej uwagi. i z czego byśmy sie wtedy cieszyli ?? toby dopiero była stagnacja !!

Gość Bladź
no i zostałam sama :(

Gość Bladź
ja mam żołądkową , chcesz poleję. Pomarańczowy to cała prawda co piszesz ale ja nie wiem jak mam rozwiązac problem który jest wywołany przez inną bladź . Polewam \_/ \_/ \_/

Gość Bladź
chyba wpędzę się w alkoholizm.

Gość Bladź
jak tu się nie łamac jak nawet pic ze mną nie chcą :(

Gość Gdansk38
Dolacze do was! Niestety zostalo mi ostatnie piwko...

Last christmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas :D :D ] rok temu o tej porze byłam w cieżkiej stanie mocjonalnym myslalam ze moje zycie sie skończylo dwa tygodnie bez przerwy wyłam ,,, nie chcialam zjeść kolacji wigilijnej nie mowiąc nic juz o pójsciu na pasterk całe świeta przechodzilam nieumyta nieuczesnana, w dresie ... bylam w takim stanie bo tak przed swiętami przeprowadzilam rozmowe z milościa mego zycia ( tak wtedy myslalam ) któy raczyl mi powiedziec ze dla niego zawsze bede tylko i wyłącznie przyjaciółka i na nic wiecej nie mam co liczyc .... cóż przebolałam minął rok jestem teraz silniejsza, rozważniejsza fakt nie spotkałam miłości przez ten rok, ale czuje sie dobrze bardzo dobrze w sumie nawet przestałam wierzyc w miłość - a to podobno piekne uczucie ale jest mi dobrze naprawde dobrze tak niby pusto w sercu ale cieszą mnie taki zwykłe rzeczy jak własnie święta z rodzina, nowy kotek w domu, dobry wynik z kolokwium, wypad z przyjaciółmi. heh małe szczescia.

Gość Bladź
oj to głupia historia nawet nie ma co opowiadac. Jedna taka co nie ma problemów , uroiła sobie coś w głowie do rangi " zrobiłaś mi krzywdę" i rozgłosiła to we wspólnym towarzystwie. Nie potrafię się mścic ale towarzystwo toleruje mnie na odległośc. Czuję się z tym po prostu "bosko". Wyc mi się chce i nie wiem co mam zrobic. Po prostu się upiję a jutro będę miała kaca, a po jutrze bęmyślała że picie to zdradziecki przyjaciel i tak może minie mi kolejny tydzień. Polewam \_/ \_/ \_/ Gdańsk, nastaw gardło \_/

Gość Gdansk38
Dawaj!!!

pogadaj z tą laską w oczy i zapytaj o co jej poszło, powiedz ze tak sie nie postepuje i nei psuje sie ludziom spraw towarzyskich przed swiętami, zapytaj tez jaki miała w tym cel i czy jej ulzyło. mysle ze zrobi jej sie głupio. bura suka z niej powiem Ci ! .... POLEWAM !

Gość Bladź
Ja terz polewam (_) pomarańcza no to faktycznie miałaś nie ciekawie. Miłości nie ma co oczekiwac. Sama przyjdzie i wtedy będziesz zdziwiona że to już. A mi, to nie takie proste jak piszesz. Bura... ma takie argumenty że sama się w nich gubi , ale co narobiła to juz się stało i ciężko mi z tym. Idę do kuchni po kielona.