Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bladź

chyba się upiję

Polecane posty

Gość Bladź
o jezu ale obciach.... "Też" no przecież

Gość Bladź
pomarańczowa a może ty jeszcze nie jesteś gotowa na rzucanie nałogu...?

Gość Gdansk38
Wlasnie! Tylko bez jeczenia bo miec rodzine to fajna sprawa i zrozumie jej brak tylko ten kto jej juz nie ma! Wasze zdrowko!! Mam juz lekka bombe...

Gość Bladź
no i zostałam sama. Jak w życiu. Gdańsk masz jeszcze gardło czy Położyłeś je spac.

Bladź mówisz o rzucaniu palenia ? czy o rzucaniu alkoholu ? Mysle ze alkoholu to ja nigdy nie rzuce ale fajki rzucam ze wzgledu na zdrowie bo kaszlam jak stary gruźlik. :P Kurde ! Ale ta bura suka mnie wkurwiła ta od Ciebie wiesz co nie wiem skad sie biora takie toksyki co nawymyslaja huj wie czego klapia jezorem i nie zastanawiaja sie jakie moze to miec dla innych konsekwencje :( a u mnie taka rocznica upadku :D a ja jak feniks odradzam sie z popiołu a nawet w tym tygodniu ten chłopak zaproponował mi zeby sie spotkac hehe ten co przez niego tak płakałam :P smieszne juz nic do niego czuje.

Gość Gdansk38
Jestem i pije.

Gość Bladź
zwraca honor... nie jestem sama tylko z wami. Nie dołuję więcej. Jakoś sobie poradzę. Obruci się przeciwko niej , prawda? tylko trzeba czasu.

no jasna sprawa kazde wyrządzone zło jak i dobro wraca do osoby je czyniącej. i czesto anwet zdarza sie ze w takiej samej formie jak ta osoba wyrządzała. wiec spodziewajmy sie ze tez ktos na nią nawymysla i będzie miala nieprzyjemnie. ja z własnego doświadczenia wiem ze wraca zło sama kiedys jedna podłość zrobiłam i wróciło do mnie. w taki sam sposób. teraz juz nigdy nei zrobilabym nikomu nic przykrego. nawet jak ktos jest dla mnei dosc wredny wole wyjsc i nic sie nie odzywac albo po prostu zapytac o co kaman zamiast sie kłócic i wyzywac. nie chce wywolywac wilka z lasu.

Gość Bladź
no to już jestem napita... idę zajarać bo w domu nie jaram a na zewnątrz mróz z siarką.

Gość Gdansk38
Gdansk na stale.

Gość Gdansk38
A lubicie krewetki?

o jak fajnie - chlejecie :D a mnie sie nie chce,bo troche spiacam, ale zapale :P

Gość Bladź
Nie mszczę się bo nie umiem ale za to wpędzam się w mózgowe niewygody. ja mam pust toster ale mogę podrzucic. Gdańsk dawaj !

Gość Bladź
krewetki? O TAAAAk !!! a idziemy zajarac jak chętni są.

Gość Gdansk38
Zapraszam na wakacje nad morze to sobie popijemy!

cholera własnie takie mózgowe niewygody sa najgorsze ... ja tego mojego księcia z bajki rozmyslałam na wszystkie sposoby .... w sumie przeszło mi dopiero jakis miesiąc temu. opadły klapki z oczu i pomyslałam ze napewno istnieje ktos lepszy od niego :) i wtedy odzyskałam taka najprostsza radość zycia z samego powodu ze to zycie jest :D