Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trentina

Wklejajcie zdjecia waszych sukni slubnych

Polecane posty

Gość Trentina

Jak w temacie. Chcialabym zobaczyc co teraz sie nosi na taka okazje :)

Gość Trentina
Nawet w moim typie :) A ile kosztuje?

w salonie w Szczecinie zapłacę 2400zł wraz z poprawkami, w \"słynnej\" Madonnie chcieli prawie 3000zł!!!

Gość Trentina
a czy suknie MaggieSottero sa drogie?

Gość Aaaannnnniaaaaaaaa
Trentina ta suknia Maggie Sottero w salonie Ona i On w Wawie kosztuje 3990,00 (bardzo mi się podoba, dlatego zadzwoniłam się dowiedzieć jak to wygląda cenowo no i cena mnie powaliła...)http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?keywordText=SUZANNE+VIDAL&keywordType=any&page=0&pageSize=8&style=A602 W każdym razie Pani poinformowała mnie, że sukienki z tej kolekcji są w przedziale cenowym od 1700,00 do 5590,00...

Gość Aaaannnnniaaaaaaaa
ja niestety nie mam sprawdzonej krawcowej, więc wolę nie ryzykować szycia. Podobają mi się sukienki Maggie Sottero, ale dać 4000 za kieckę to chyba trochę za dużo...

Gość do dubdus
PIĘKNA twoja suknia :D

hmmm...zupełnie nie mój styl więc mi się nie podoba...ale pewnie wyglądasz w niej bajecznie i dlatego się na nią zdecydowałaś... może gdyby nie te kropki i ten niemowlęcy różowy kolor...no chyba, że na żywo wygląda inaczej...

Gość kokotkakoko
Aaaannnnniaaaaaaaa ------->>> miałam tę suknie, ale sprzedałam właśnie z tydzień temu, ale pech- gdybym wiedziala to bym ci ja sprzedała, jeśli by sie zgadzalam rozmiar itd, i byś chciała

Gość Aaaannnnniaaaaaaaa
kokotkakoko ---------> wielka szkoda, ale mówi się trudno. A możesz mi powiedzieć, gdzie ją kupiłaś?? zastanawiam się, czy salon może mi sprowadzić ten model. a to moja suknia-już kupiona ----------> kompletnie nie mój styl. Gdyby była cała biała i bez tych kropek to moze... ale chyba bym się na nią nie zdecydowała. Ale najważniejsze, żeby podobała się Tobie i żebyś Ty się w niej czuła jak księżniczka, wkońcu to Twój wielki dzień :)

Gość kokotkakoko
Aaaannnnniaaaaaaaa --------->>> wiesz kupilam ją w salonie On i Ona, ale już jak mówisz jej nie ma :( nie wiem czemu, ale mówi się trudno chyba , że tam nie patrzyłaś,albo poroś tam aby ci ją sprowadzili, nie wiem czy salon jest też w krakowie a moja suknia miala rozmiar 36-38-40 (możliwość zmian) wzrost od 165 cm do 175 cm

Gość Aaaannnnniaaaaaaaa
kokotkakoko ------> wielka szkoda. Mój rozmiar to 36, wzrost 165. pewnie byłaby idealna... Muszę się wybrać do Ona i On może udałoby się ja sprowadzić, póki co jestem z salonem w kontakcie telefonicznym ;) napewno coś dla siebie znajdę. Z tego co się orientuje, to maja spory wybór sukienek :) a ślub dopiero pod koniec sierpnia, także mam jeszcze czas :) podoba mi sie jeszcze ta http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?keywordText=SUZANNE+VIDAL&keywordType=any&page=0&pageSize=8&style=A602 i wiem, że ten model mają :) tylko cena mnie przeraziła (3990) planowałam wydac na kieckę do 3000

Gość kokotkakoko
Aaaannnnniaaaaaaaa ------------>>>>>> wybierz się, polecam tam iść, może bedzie ta suknia, (różnica to 990 zł, a co tam zaszel, w końcu raz masz ślub :) )

Gość Aaaannnnniaaaaaaaa
jeśli zakocham się w tej sukience na żywo wcale nie wykluczam, że zaszaleje i ją kupię :) z jednej strony wydać 4000 na sukienkę na jedną noc to sporo kasy, ale z drugiej masz rację, wkońcu ślub bierze się raz w życiu (teoretycznie ;) )

Gość kokotkakoko
toretycznie... poszukaj jeszcze na ich stonie może jeszcze ci się coś spodoba, a jak tak to pokazuj

Gość eeetam..
tratataoooooozzzz_ala - mój styl, miałam podobną ale z długimi rękawami z szyfonu, taki materiał świetnie się układa na figurze.