Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trentina

Wklejajcie zdjecia waszych sukni slubnych

Polecane posty

Gość do iwonka 899898
a za ile kupilas ta suknie?? powiedz wygodny jest taki kroj bo wlasnie chce sobie podobna kupic...?

Gość Trentina
Iwi piekna jest gora tej Twojej sukienki. Dol jeszcze bym troche zmienila bo nie chce drapowan. Ale gora cudowna. O taka mi chodzi :)

Gość a.z
Wredne to jakieś ---- > Przepiękną masz suknie !!! Pozdarwiam :)

a.z - ja tez bede miec Janesa na swoim slubie!:) ale oczywiscie model z kolekcji 2007! bo tez jest suknia Janesa z kolekcji 2008, ale mi sie nie podoba bo jest bardzo ordynarna,jak i cala ta kolekcja 2008! myslisz ze na swoj slub (16.08.2008) dostane Janesa model z 2007? za jaka cene i gdzie?? ps. slicznie wygladasz w tej sukience:) pozdrawiam:D

:D to jest mój odpięty tren:) trochę sie na tych zdjęciach wygłupialiśmy w pewnym momencie:) i to są efekty :)

calineczka25-----> Pewnie że dostaniesz ten model z 2007 roku. Oczywiście w Radomiu na ul. Witolda w głównej siedzibie tej firmy. Ja za swoją zapłaciłam tam równe 2000 zł. Ciesze się, że Ci się suknia podoba. Jeśli chodzi o kolekcję 2008 to faktycznie z niektórymi modelami przesadzili. Aż tak odważna bym nie była, żeby je założyć. A Janesa jest piękna, ale nowszy model lepiej prezentowałby się bez tych rękawów i może góra bez ramiączek, coś jak w gorsetach.

a.z - czyli ten tren jest odpinany?? jesli go sie odepnie to na jakiej dlugosci jest tyl?? slyszalam ze sa dwa kolory tej sukni: bialy i waniliowy. ty masz czusty bialy,tak? ps. janesa z 2008 ma brzydkie kanciaste drapowania, i brzydko sie ulozyla na modelce, a janesa ma lagodne a\'la hiszpanskie drapowania:)

calineczka25 Tren jest odsuwny na suwak, co jest bardzo wygodne, bo odsuwasz go i się go pozbywasz, nie plącze ci się podwiązany czy jakoś tak. Odsuwany jest pod ostatnią falbanką sięgającą do siemi lub nieco ponad ziemią. Suknia równie ładnie prezentuje się bez trenu. Jeśli chodzi o kolor, to jest to własnie jakaś wanilia, coś między ecru, ale nie do końca. Na pewno nie jest śnieżnobiała co widac na ostatnim zdjęciu, tym zrobionym w kościele. Moim zdaniem ten model w bieli nie wyglądał juz tak korzystnie jak ten kolor. Ale to kwestia gustu.

Gość Trentina
no dziewczyny, wklejajcie dalej :)

Gość strona_główna
ja biorę ślub cywilny, zdecydowałam się na białą suknię slubną, jest skromna, delikatna , nie wystrzałowa i balowa jak na ślub kościelny i jakieś okazałe weselicho, taka prosta, zobaczcie. Zakupiłam ją tydzień temu i teraz czekam, aż przyślą, przymiarki itp. http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=202&nr=1 co o niej sądzicie?

Gość a jaaaaaa
baloo------- Demetrios to moja suknia :D

jest przesliczna taka ksiezniczka, tylko ze ja jeszcze nie przymiezalam i nie wiem czy bedzie mi pasowac :)

feni mam pytanko gdzie znalazlas taka piekna suknie. zalezy mi na tym by byla z ramiaczkami ale niestety takich jest malo a ta jest piekna prosta ladna!!!

sukienkę znalazłam w katalogu u moje krawcowej, katalog Sarah Danielle, wpisz w wyszukiwarce i powinno Ci znaleźć sukienki

Gość iwi123
Trentina tam nie ma drapowań. Nie wiem czemu tak wszyscy myslą. Tylko wierzchnia wartwa ma z boku zakładkę. Ozdobiona z boku takimi samymi kwiatkami jak na gorsecie. Reszta jest gładziutka. Pozdrawiam

Gość niuneczkaniweczka
proponuje odświężyć ten temat;)