Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam pod czarnym nickiem

co z tym zaufaniem w związku

Polecane posty

mój facet przyznał się w ostatniej chwili ,że idzie na imprezę z koleżanką jesteśmy dosyć długo a ja nawet nie wiedziałam o istnieniu jej :(

raz mi podpadł a ja się staram i mu nie daję żadnych powodów do podejrzliwości

widze ,że ja mam chyba taki problem a inni nie wiedzą o co chodzi :(

Gość a dlaczego nie idzie z Toba
?????

Gość mój facet też
jak sie powoli okazuje ma wiele tajemnic znamy sie dwa lata i teraz dopiero wychodzi, że są rzeczy o których nie wiem i osoby z którymi czesto sie widuje a których ja nie znam coż smutne dziwnie sie czuje wiedząc, że przez dwa lata żyłam jakby obok nie wiem co z tym zrobić

bo on idzie do niej przed pracą zaczyna pracę o 19stej i mówi ,że przyjechała skądś tam i nie długo jedzie z powrotem jesteśmy chyba z rok a ja jej ani na oczy nie widziałam ani na jakimś klasowym zdjęciu ciekawa jestem czy jego znajomi wiedzą ,że kogoś ma jeden kolega jego tak bo poznałam z pół roku temu

do mój facet też--->> to samo ja już teraz tak się czuję mam dziwne domysły nie wiem może chce być dalej uznawany za wolnego do wzięcia albo nie chce zbytnio się ze mną pokazywać (nie jestem ani gruba ani brzydka jestem na ciężkim kierunku studiów)

nie wiem co mam o nim myśleć teraz

Gość mój facet też
ja też nie wiem co myśleć a w głowie pomieszanie zawsze uważałam , że podstawą związku jest to, że mówimy sobie zawsze prawde teraz moje zaufanie do niego mocno sie zachwiało i nie wiem czy bede potrafiła uwierzyć mu w to co mówi już teraz mam z tym duży problem jeżeli ktoś mnie teraz oszukuje, to nagle sie tego nie oduczy a ja przecież zamiast normalnie żyć nie bede sie zabawiać w detektywa

Gość fhfdg
dlatego najlepiej byc samej. albo po prostu nie przywiazywac sie jak juz jest sie z kim. 🖐️

Gość zdecydowana na wszystko
Jak facet kłamie i oszukuje to jedyne wyjście Wywalić dziada na zbity pysk Albo obowiązują jakieś zasady albo nie ! Facet kłamczuch i oszukaniec to najgorsze co może przytrafić sie kobiecie Przez nich można życie sobie zrujnować i skończyć na psychotropach Dlatego kłamczuchom robi sie PAPA !!!