Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobic by paznokcie

co zrobic by paznokcie przestaly sie lamac

Polecane posty

co zrobic by paznokcie przestaly sie lamac? mam krociotki, wychodzace troszke za opuszki, a jednak dalej sie lamna....jak je wzmocnic, pomozcie

zamow u konsultantki Oriflame lub zamow z allegro taki olejek...http://www.allegro.pl/item270959759_oriflame_olejek_do_paznokci_super_tanio_juz_.html Cale zycie mialam slabe krotkie paznokcie.Ten olejekjest rewelacyjny...Wystarczy raz dziennie wetrzec go w paznokcie a po tygodniu wygladaja jak z reklamy lakierow do paznokci, mozne, zdrowe, gladkie.Polecam...O ile dobrze pamietam,to u konsultantki kosztuje 15 zl.w promocjii

Gość bo mnie trafii wiec
wywalaj z tym linkiem cholero >.< tez mam ten problem... mam skrzyp polny ale nie pomaga, nie bralam go 3 miesiace teraz znowu zaczelam i... rosna mi szybiej... jeden mi sie zlamal 😭 glowa do gory :classic_cool:

moje paznokcie tez ostatnio wygladaja fatalnie:( pilowalam je ale jak odrosly to znowu bylo rozdwojone zniszczone i krzywe:o tatus kupil mi sloneczkin, moze warto uzupelnic zapas witaminy E?:)

Mowie wam dziewczyny...ten olejek jest rewelacyjny...Mialam takie paznokcie ze chodzilam na zabiegi pielegnacyjne i regenerujace paznokcie do kosmetyczki.W porownaniu z tym olejkiemto byly pieniadze wyrzucone w bloto.olejek jest najlepszy

ok, dzieki sprobuje

w sumie moze brakowac jakiejs witaminy, a co jeszcze nalezy jesc oprocz slonecznika?

Gość henk1
Falvit albo vitamina b-complex

Jeśli paznokcie są słabe to częto oznaka niedoboru cynku w organiźmie. Można go kupić w każdej aptece, koszt ok.5 - 6 zł. Dobry jest tez balsam do paznokci Herba - Studio ok. 8 zł