Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama juz nie wiemm

Czy lepiej wyszalec sie w mlodosci czy czekac na tego jedynego?

Polecane posty

Gość sama juz nie wiemm

Gość tez zainteresowana tematem
podbijam

Gość kurczaki dwa
ja np. nie potrafilabym byc z kims do kogo nic bym nie czula. okej, jesli bede w paru zwiazkach i do kzadego ztych facetow bym cos czula to fajnie ale pakowac sie w cos, by ylko z kims byc to chyba nie dla mnie.nie mowie, ze szukam jednego po grob-przynajmniej ni teraz, ale zbey chcoiaz poznac takiego faceta, z ktorym bede chciala byc a jelsi nie nam nie uda to nic.

Gość kajko i kokosz
chyba najlepiej samemu pomyslec co dla nas najlepsze, niektorzy marza o romantycznej milosci, a niektorzy zyja flirtami. Z jednej strony to nie ma idealnych zwiazkow i nie ma sie co spodziewac, ze spotkamy ksiecia na koniu, ktory doceni nasze poswiecenie i czekanie, z drugiej, jesli sie juz decyduje na jedna osobe, to trzeba sie tego trzymac. A czy czekac w czystosci? chyba nie bardzo warto, faceci niby szanuja tylko takie dziewczyny, a w rzeczywistosci lataja za tmi, ktore i tak mialy wielu facetow.

Gość czekac czekac czekac
najpierw chce sie wyszalec z przypadkowymi facetami, a potem chce miec porzadnych mezow, tylko, ze porzadny facet nie chce miec kobiety co uprawiala seks bez milosci miala wielu partnerow i chodzila z poprzednimi szybko do lozka. ja rozumiem 1 czy 2 (ale w zwiazkach z milosci) przed tym wlasciwym, ale nie jakies przygode szmacenie sie i seks dla seksu, bo potem bedziecie musialy klamac o swojej przeszlosci. bo jak powiecie prawde to kazdy porzadny facet bedzie od was uciekal

co Wy macie z tym czekaniem??? Ile masz czasu na czekanie, 40 lat? 50? A później co, nowy wątek na kafeterii że nikt mnie nie chce bo jestem za stara? Zamiast czekać sama zrób coś w kierunku aby przyciągnąć do siebie \"tego jedynego\" :D

Gość jak cię swędzi to szalej
co sobie bedziesz żałować , a jak cie nie sedzi to po co się zmuszać do seksu z jakimś kmiotem? tak poza to seks jest przereklamowany :o

Gość don- na
Dziewczyny! a co znaczy wyszalec sie ? isc z kazdym napotkanym facetem do lozka? feee. Wyszalec, to znaczy , poznawac nowych ludzi, uczyc sie o nich i o sobie samym, odrozniac pozadanie od milosci, a wtedy majac nawet takie tylko doswiadczenie teoretyczne , jestescie bogatsze i madrzejsze od innych.

no szukac tez owszem, ale nie potrafie uszanowac kobiety co miala wielu facetow i nie moglbym z taka byc

Zgadzam sie z wpisem powyzej :) Przede wszystkim trzeba sluchac siebie, a nie naciskow ze strony innych. I seks to tylko seks, a nie zadne przestepstwo, ani zadna moda.

Gość nie mam nastroju na czerń
ale często te "wyszleć' znaczy wchodzić w byle jakie związki lub seks bez zobowiązań a potem cierpieć czasem nawet może to mieć wpływ na ten poważny związek jednego i drugiego nie da się mieć, ja wybrałam drugą opcję, ma ona swoje minusy ale jak dla mnie osobiście (to zależy od konstytucji psychicznej) to plusy przeważają

z tym, ze ja nie chce miec kobiety co miala wielu partnerow, poszla z kims szybko do lozka, uprawiala seks bez milosci, miala przygode, o zdradzie nawet nie mowie

Ja mialam kilku facetow i gdyby jakis facet nie chcial ze mna byc z tego wzgledu, to chyba bym mu sie zasmiala w twarz, na szczescie nie trafiam na takich szowinistow. Ale jak ktos czuje, ze chce byc dziewica do slubu, to ok, jego sprawa, kazdy ma swoja d... na wlasnosc i prawo decydowania o niej.

ja mam 20 lat, jestem prawiczkiem, wiec napewno nie jestem szowinista, bo nie wymagam od kogos czegos czego sam nie moge dac

kobieta, ktora sie puszcza za mlodu krzywdzi w ten sposob swojego przyszlego meze, bo on dostaje ja w przechodzonym stanie, po wielu partnerach i przygodach, z zerowa niewinnoscia, czystosci, nieskalaniem. zamiast dostac ksiezniczke, dostaje pania po przejsciach

ostatnio dalem kosza dziewczynie, co spala z 4 facetami :)

poki sam jestem czysty i porzadny, bede wymagac tego od swojej wybranki

nie chce mi sie isc do lozka bez milosci z zadna dziewczyna, wiec skoro ja mam czekac na milosc, to niech moja wybranka przez ten czas sobie nie szaleje, zreszta kobieta o niezbyt grzecznej przeszlosci seksualnej do mnie nie pasuje, nie jest dla mnie

Gość Virgin19
wiem ze to moze sie wydawac głupie..ale ja jednak czekam i zdaje sobie sprawe z tego ze moge sie nie doczekac na "tego kogoś"...ale przynajmniej dobrze sie czuje z tym ze nie robie nic wbrew sobie:)

Bede zalowal dopiero wtedy jak los mnie za to czekanie pokaze kobieta zbyt doswiadczona, a ja nie bede potrafil sie odkochac i jej rzucic bede wtedy wyl, ze moja zona spala przede mna ze zbyt duza iloscia facetow. wolalbym dziewice na dzien dzisiejszy

facetowi sie oplaca czekac na ta jedyna wtedy i tylko wtedy gdy dla tej jedynej on tez bedzie pierwszym. inaczej bedzie przegrancem

Gość Virgin19
a ja na dzien dzisiejszy wole prawiczka...chociaz pewnie bedzie trudno go znalezc.

Gość kasiunkaa
Ja czekalam, jak mialam 20 lat oddalam sie mojemu ukochanemu, ktory jest ode mnie o 8 lat starszy i mial wczesniej partnerki seksualne bardzo go kocham i nie wyobrazam sobie bycia z kim innym-tak mentalnie jak i fizycznie niestety on niezbyt to docenial.. teraz niby zaczal, zobaczymy co będzie..

lelumpoleleum, dzieki, teraz musze niestety isc, ale moze pozniej jeszcze tam zajrze, jak bede miala chwilke :)

ja napewno bym docenil to, ze bylbym tym pierwszym