Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama juz nie wiemm

Czy lepiej wyszalec sie w mlodosci czy czekac na tego jedynego?

Polecane posty

lepszy prawiczek (twoja ksywka z innego topiku) przestańże zaśmiecać topiki. Normalnie nazbzyczyłeś się i jak zdarta płyta tylko się kręcisz wokół jednego i powtarzasz swoje frazesy i ludzi w błąd wprowadzasz. Porządny człowiek to nie ten co ma fiksację na punkcie dziewictwa. Takich \"prządnych\" to omijać i kijem przez szmatę nie dotykać.

Gość czekac czekac czekac
az mi tak na dziewictwie nie zalezy, ale wazne, zeby dziewczyna nie miala niegrzecznej przeszlosci seksualnej i nigdy sie nie puszczala (czyt. nie uprawiala seksu bez milosci), po prostu nie znala smaku przygod seksualnych i seksu dla seksu. a jestem porzadny, bo dobry, uczciwy, pomocny itp.

chce miec porzadna dziewczyne, a nie moge na taka trafic :(

a jak sie zakocham w dziewczynie, ktora do mnie nie pasuje pod wzgledem przeszlosci seksualnej to sie bede staral odkochac i zabic uczucie, nawet jesli mi sie nie uda, to z nia nie bede, bo nie bede mogl z nia byc

To masz problem. Czy wszyscy muszą o nim wiedzieć? Czytać? Potykać się o twoje wynurzenia na każdym kroku. Powiedziałeś raz, 2,3. Co jeszcze możesz dodać?! I po cholerę??!! Podsumujmy: nie chcesz mieć osoby, która prowadziła się \"niegodnie\" czyli puszczała bez miłości i miała więcej niż 1 partnera w życiu. Ubolewasz nad faktem, że inni się seksza a ty nie i że dla ciebie żadnej księżniczki na białym koniu ie stanie. Sam zamiast wyjść i jakiejś poszukać siedzisz i żalisz się na babskim forum. Zgadza się?

dla mnie seks az tak wazny nie jest, wole poczekac na milosc i ubolewam nad tym, ze nie moge trafic na dziewczyne, ktora ma podobne poglady do mnie. a te co mi sie podobaja przewaznie maja zupelnie inne poglady

co jakas poznam to sie okazuje, ze cnote stracila jako nieletnia gowniara, w wieku 15-16 lat i spala juz z kilkoma chlopakami

nie jestem trolem, przyznaje sie, jestem sfrustrowany i czuje, ze mam problem z samotnoscia, meczy mnie juz to powoli

mam niskie poczucie wartosci i jestem niesmialy

Nawet szaleć trzeba z głową.Ale lepiej poznać kilku więcej,by się przekonać,że czekało się na tego jedynego.Skąd będziesz wiedziała,że to TEN,skoro nie będziesz miała porównania?

a ja np. nie dam szansy dziewczynie, ktora miala kilku, bo jestem prawiczkiem i taka do mnie nie pasuje

Gość Latwe...
z TYM bedzie mi tak super, ze po co mi inny/a:-).

Gość oferma
bananowy song, a skąd będziesz wiedział że jak spróbujesz z trzema to 4 nie będzie jeszcze lepsza? na świecie 6 miliardów ludzi a 3 z nich to kobiety. chuj wprawdzie nie mydło i się nie wymydli ale żeby znaleźć tę "najlepszą" to się będziesz musiał nieźle spocić.

tylko ze nie kazdy facet chce miec kobiete co sie puszczala. dla niektorych sie licza wartosci, zasady, moralnosc, porzadnosc

ja jako prawiczek nie chcialbym miec dziewczy co poszla do lozka z 5 facetami...

Gość oferma
bananowy song, to może mi wyjaśnij jak takaś "umna".

Gość upupupupupuupupup

Gość gość
Mi tez sie nie podoba takie podejscie ze dziewczyna teraz musi sie wyseksic a potem na meza szuka takiego spokojnego i poukladanego goscia z przyszloscia na ktorego wczesniej nie zwracala uwagi bo wazni byli ci napakowani i przystojni imprezowicze gardzevtakimi i jesli dziewczyna nie jest dziewica to ma na mnie zakaz trudno najwyzej umre sam ale za to bogaty i z pewnoscia ze w razie czego mam pieniadze i ten psychiczny komfort z ich posiadania. A co do tego ze faceci wola dziewice to prawda z kim nie pogadacie (mam na mysli meskie towarzystwo) to kazdy facet stary czy mlody powie ze bardzo chcialby miec 20 letnia dziewice.

Gość gość
" Nawet szaleć trzeba z głową.Ale lepiej poznać kilku więcej,by się przekonać,że czekało się na tego jedynego." tu jest blad logiczny no ale coz pisala to "kobieta" ktora musi sie wyszalec. SKORO MA BYC TYM JEDYNYM TO PRZEDNIM NIKOGO NIE MOZE BYC! Bo jak bedzie ktos przed tym "jedynym" to on juz nie bedzie jedyny tylko ktorys z kolei idiotko...

Gość gość
rob to co dla ciebie najlepsze

Gość gość
nie trzeba z kazdym isc do lozka