Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszzka29

ja chcę normalnego związku!!!!

Polecane posty

Gość agnieszzka29
Czytacie co piszą kobiety na kafeterii? Że ich faceci np. mówią "nie wiem co czuję, zróbmy przerwę"'. Albo rozstają się i wracają z płaczem. Albo dziwnie się zachowują i popłakują. Albo potajemnie kontaktują się z ex. Albo notorycznie pieprzą się wirtualnie z nowymi laskami. Albo nie mogą zdecydować się na zamieszkanie razem/ślub/dziecko/wyznanie miłości (nieodpowiednie skreślić). Albo z dnia na dzień przestają się odzywać. Albo nagle rzucają pracę. Albo mówią "głowa mnie boli" gdy kobieta chce seksu. Ja NIGDY nie zrobiłam żadnej z w/w rzeczy. Nie znam kobiety która by się tak zachowywała. Jak rozkapryszony bachor który nie ma pojecia czego chce, jak chorągiewka, prawie jak ktoś z niebezpieczną chorobą psychiczną. Przykro mi to stwierdzić, ale... jesteście od nas gorsi.

to dziwne bo ja znam - no ale przedstaw mi chociaż zarys jakiejś terapii cokolwiek a może to już za późno i uśpić tylko ? może faktycznie belsebóp ma rację chociaż nogi się uda wyleczyć na przeszczep jakiś !

Gość agnieszzka29
Wiem że torchę uogólniam (ale jak mogę tego nie robić), ale robicie kobietom takie rzeczy których ja nigdy nie zrobiłabym mężczyznie. Ba! Nie tylko ukochanemu, ale w ogole - człowiekowi.

Gość to że ty się tak nie zachowuj
esz to nie znaczy że wszystkie kobiety są takie znowu super. Ja mam dużo koleżanek i stwierdzam, że:większość zdradza z byle kim, puszcza się po alkoholu z nieznajomymi, pije nie mniej niż faceci, zachodzą specjalnie w ciążę(ależ ja biorę pigułki!) żeby złapać bogatego frajera na męża, traktują swoje dzieci jak uciążliwe istoty oraz worki treningowe do bicia jak mamusia ma zły humor. Większość jest po studiach. To nie prawda, że faceci to całe zło tego świata a kobiety to takie dobre biedne istotki.

Gość agnieszzka29
Słuchajcie... wiem że teraz tworzycie solidarność plemników i będziecie się bronić lub ironizować. Ale sami przyznajcie - mężczyzni są grorsi od kobiet. Czy słyszeliście o pedofilach kobietach? Każdego którego namierzają okazuje się być mężczyzną. Słyszeliście o kobietach rozbierających się w parku? O kobietach - nekrofilach? Popatrzcie obiektywnie na świat. Wszystkie najgorsze rzeczy zapoczątkowali i kontynuują mężczyzni. A to o czymś świadczy. Mają tyci tyci sumienie, mniej uczuć, empatii, większą chęć na krzywdzenie kogoś.

Gość to dziwne bo ja znam
piąte, odkąd przeczytałam jeden topik w którym ujeżdżałeś tygrysy, myślę że terapia może być tylko jedna :D

agnieszka nie rań mnie bo cię zabije ....śmiechem z takim podejściem to jedyny facet na jakiego możesz liczyć to świrnięty pantofel bo normalny stwierdzi że jesteś nieźle pierdolnięta

Gość agnieszzka29
No własnie TO jest kurewsko niesprawiedliwe!!! Gdybym jeszcze była jakaś wredna, zdradzająca, krzywdząca innych to bym pomyslala - należało mi się. Zawsze po łbie najbardziej dostają najbardziej niewinni.

Gość to że ty się...
ja akurat jestem kobietą. Pytanie czy znam pedofila kobietę- tak. To moja matka. W dodatku j***a lesba.

bo to jeszcze stare pokolenie kobieta Aga... ale rosnie juz mlode... psycholodzy juz pisza teksty ze teraz nastolatki dorownuja chlopaka... dzieje sie zle.. ale nadal wierze ze sa normalne kobiety i mezczyzni... tylko normalnosc sie zagubila...

Gość agnieszzka29
Nie dziw mi się. Właśnie jestem po kolejnym związku z jakimś szajbusem, którego postępowania przenigdy nie pojmę. Jestem na etapie "wszyscy faceci to świnie". I jak sobie przypominam poprzednie związki to jest to prawda. Każdy na początku jest fajny, miły, zwyczajny, a potem wychodzą takie rzeczy.... nie wiem... jak u Ewy Drzyzgi ;) Czy ja kurwa nie zasługuję na normalne życie?!

to dziwne bo ja znam - no to może być całkiem niezła terapia rozumiem że proponujesz mi wyjazd na safari do Afryki :)

Gość Potrafiący wkręcić żarówkę
Zasługujesz. :-) Ze mną.

Gość agnieszzka29
chciałabym mieć problemy typu "nie pasowaliśmy charakterami", albo "pokłóciliśmy się". Oczywiście nie! Ja nie mogę mieć normalnych problemów! Muszę oczywiście trafiać na damskich bokserów, pijaków, ćpunów, gejów. Do kolekcji brakuje mi jeszcze jakiegoś miłego transwestyty który wieczorami będzie Basią. Albo seryjnego mordercy. Kurwa w dupę jebana mać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wybaczcie... musialam się wykrzyczeć.

oczywiście to miałam na myśli :)

ja bym nie miała nic przeciwko transwestycie ;) jakby wyglądał dobrze w małej czarnej...

Gość agnieszzka29
Jak byłam nastolatką to miałam całą litanię cech przyszłego partnera. Przystojny, inteligentny, bogaty, wykształcony, mega zakochany. Wiadomo, jak to każda dziewczynka. Znałam kiedyś faceta, taki starszy, żonaty, który powiedział - za parę lat będziesz chciała już tylko żeby był inteligentny, a za kolejnych parę - już tylko żeby był dobry dla ciebie, bo życie da ci w kość i przekonasz się jacy mogą być mężczyzni. I miał rację. Teraz chcę żeby był po prostu dobry. Chcę normalnej rodziny. Chcę siedzenia na dworze w lato. Chcę lubić się teściami. Chcę żeby nie mówił do mnie "zamknij kurwo ryj". Chcę żeby był zdecydowany. Chcę się wspólnie dorabiać. Chcę żeby głaskał mój brzuch gdy będę w ciąży. Marzę o rzeczach które są przecież normalne. :( Kurwa, ale jestem żałosna.

pewnie że bym zaczeła- zdejmować z niego:)

Gość Potrafiący wkręcić żarówkę
Ech, Agnieszko29, wcale nie jesteś żałosna. Jesteś normalna. :-)