Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwa12345678

bardzo długie włosy

Polecane posty

Gość Iwa12345678

Cześć chcę żebyście mi doradzili co mam zrobić... mam włosy które sięgają mi aż po tyłek ja bardzo chcę je obciąć ale rodzice nie wyrażają na to zgody.. mam 17 lat no i nie wiem czy ścinać czy nie będę żałować czy nie i jeśli zetnę to czy przejdzie rodzicom no nie wiem już sama. wiele osob mi mówi że będę wyglądać ładniej ale rodziców nie mogę przekonać... :( no co mam zrobić pomóżcie albo chociaż napiszcie o swoich przeżyciach pozdrawiam

masz 17 lat i rodzice zabraniaja ci sciac wlosy? mialam jeszcze dluzsze wlsoy jak ty ale w gim je scielam: wygodniej a i wlosy odzywaja :) nikt nie akze ci sciac na chlopaka ale np do lopatek :)

Gość sdgnslgjlgjd
zetnij, przeciez to niezdrowe jak włosy sa takie dłygie i niescinane bo bardzo się osłabiają, te zniszczone koncówki itp.. co rodzice zle chcą dla ciebie czy co, po..waliło ich? nic im nie mow, zetnij do łopatek;)

Gość Iwa12345678
hehe... no tak się właśnie szykuję żeby obciąc ale nie mogę sie sama przekonać żeby to zrobić ajjj ale coś mi sie wydaje że z długimi kłakami długo nie pociągnę............

Gość deletta
haircutter to ty? przestań sobie jaja robić, ja miałam do pasa i 2 dni temu ścięłam do ramion... gdybym była skazana na wieki na długie k udły to by mnie kurwica strzeliła

Gość Iwa12345678
no właśnie o to chodzi że mnie już też szlag trafia nonono jeszcze kilka odowiedzi i zaraz polecę do fryzjera hehehe

ja miałam tez takie długie ale obciełam bo w wakacje strasznie mnie grzały, i pozatym były bardzo wkurzajace... a rodzicom powiedz że jak im sie długie włosy podobają to niech sobie sami zapuszczą;) to jest twoje ciało nie robisz z nim nic złego, ty masz sie sobie podobac a nie rodzicom;)

Gość włosy to nie ręka
zawsze odrosną a Ty możesz tylko zyskac na urodzie skracając je np.do lopatek.Takie długaśne wlosy aż do tyłka są niewygodne i niehigieniczne(jak Ty siedzisz na kibelku,nie lecą Ci włosy do sedesu?:-o)Poza tym aż tak dugie wosy sie bardo niszczą,jak je zetniesz nawet do łopatek od razu będzie Ci lzej na głowie,włosy będą lepiej wyglądąły i łatwiej bedzie Ci o nie dbać(teraz pewnie mycie i suszenie ich zajmuje Ci wieki:-()Ja bym ścięła je,nie muisz ciąć się na chlopaka ale tak do łopatek lub ramion-czmeu nie?Możesz tlyko zyskać a rodzicom wytlumacz,ze źle sie czujesz w takich dłuuuuuuuuuugich wlosach,jest Ci niewugodnie z takim płaszczem włosów na plecach:-oNie masz 5 lat kobieto,jetseś prawie dorosła,plęnioletnia więc MASZ PRAWO do decydownaia o sowich włosach!!

Gość ja mam do połowy pleców
i marzę żeby wreszcie urosły chociaż do pasa... Nie ma nic piękniejszego niż bardzo długie włosy ^^ Ale jak chcesz to ścinaj, postaw im się.

dlugie wlosy sa piekne, ale takie az do tylka to.. niezbyt. Chyba ze masz je zadbane jak gwiazdy Hollywood, ale w normalnym zyciu to prawie niewykonalne... Ja na twoim miejscu bym je skrocil tak do polowy plecow. Taka dlugosc moim zdaniem najladniej wyglada!

jak bylam mlodsza to mialam bardzo dlugie wlosy, nizej kolan... byly piekne i zadbane, ale przyszedl czas kiedy poprostu mi sie znudzily i poszla do fryzjera aby je obciac. rodzice nie mieli nic do tego choc bylam o wiele mlodsza niz Ty. mysle, ze nie bedziesz zalowac, bo fajna fryzura to super zmiana i z krotszymi wlosami jest mniej klopotu, a wiecej mozliwosci. jesli chesz sciac to sie nie zastanawiaj tylko do dziela. pozdrawiam!

Gość sory ale masz powalonych rodzi
cow :( wlosy dlugie ok do reklamy szamponow ale na codzien to wyglada momentami malo atrakcyjnie czy elegancko raczej dosc "gotycko"

Gość nie wkręcajcie sie
to znowu ten fetyszysta haircutter, kreci go pisanie o "przezyciach przy obcinaniu wlosów" :| :/

Gość RusałkaDługowłosa
Też mam długaśne włoski do pasa, ale nie wyobrażam sobie, że kiedykolwiek będę musiała je ściąć. :) Moich rodziców nie obchodzą moje włosy, mogę je ściąć, pomalować na zielono, zrobić dredy. Mogę, ale nie chcę. :) Haircutter, pozdrawiam Cię nawiedzony fryzjerze. :)