Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RMF

Pechowe szczęście

Polecane posty

Gość RMF

Kojarzycie audycje najlepsza muzyka na rmf fm ? Od bardzo dawna co sobote, tydzien w tydzien, siedzialem i pisalem dedykacje dla mojej ukochanej. nigdy mi sie nie udalo zeby ja przeczytali. zostawila mnie 2 tygodnie temu dla innego. dzisiaj puszczą moją dedykacje. dzwonilem do janowskiego ale juz nic nie da sie zrobic, bo oni wczesniej te audycje nagrywają posrane nie ? heh

Gość RMF
czy ja wiem czy dobre ?? srednio przyjemne, wczoraj dostalem od janowskiego smsa o 2giej w nocy ze bedzie moja dedykacja, nie spalem cala noc. mam szczera nadzieje ze ona tego nie uslyszy... odeszla - nie chce zeby po tym wszystkim nawet probowala wracac, chociaz dalej ją kocham :(

Skoro ma faceta to pewnie w sobotni wieczór bedzie zajeta nim i nie bedzie słuchała audycji Jankowsiego...Chyba, ze on bedzie do Niej dzwonił, bo czasami tak robi(nie wiem od czego to zależy)... :)

Gość RMF
pisalem tam proszac zeby do niej zadzwonil.. ehhhhh

Właśnie Jankowski mówi w radiu, ze \"może dacie sobie drugą szanse....\"

Gość RMF
tak slyszalem . ale ja pasuje. nie da rady wrocic do siebie chociaz bardzo bym chcial. nie da rady.

Nie wiem jaki był powód Waszego rozstania, ale może dzisiejszy dzień coś zmieni... Ja jakbym dostała telefon od Roberta Jankowskiego ...:) A to, ze ma inego faceta to nic nie znaczy! ja ze swoim się rozstałam rok temu, a bym do Niego wróciła...:) Kto zrozumie kobiety!? :)

Gość RMF
to bardzo skompikowane. jak sam powiedzial koniec swiata jest wtedy kiedy tracimy nadzieje a ja jej juz nie mam od dawna

RMF------> bardzo mi przykro...rozumiem jak sie musisz czuc ale faktycznie kretynskie radio ze tak sie dlugo czeka ja sadzialam, ze wmiare aktualne sa te wszystkie dedykacje!!.... wiem, ze nie przejmuj sie to latwo powiedziec tez bym sie zdeczka zalamala taka glupia sytuacja...ciekawe swoja droga jak ona na ta dedykacje zareagowala?

Gość RMF
nie wiem , nie odzywala sie . moze to i lepiej ze zignorowala. no chyba ze do niej nie dzwonil i dopiero za chwile uslyszy.

Gość RMF
ale szczere dziekuje dziewczyny za zrozumienie...

ja nie slucham tej audycji ale hmm to jeszcze nie poleciala ta Twoja dedykacja?? no glupia sytuacja bardzo....3maj sie:)

Gość RMF
nie podobno pomiedzy 16 a 17

Gość i co bylo
???????????

Gość RMF
tak ale to juz tak cholernie nieaktualne. oj boli serducho boli

Gość o majn kot w kratkę
ale dałeś dupy chłopie. jak nie chciałeś, trzeba było temu palantowi z radia od razu powiedzieć, że to już nieaktualne. a jak poszło mimo wszystko w radio, trudno, kiedy ona zadzwoni, powiedz, że to już nieaktualne i rozłącz się palanciku :D

Gość i co bylo
NIE PRZEJMUJ SIE

Gość RMF
dupy dalem ? dzisiaj z Nim osobiscie gadalem (fajny koles tak poza tematem) i powiedzial ze nic sie nie da zrobic bo on to wczesniej nagrywa a audycja nie jest na zywo...

Było, minęlo! mi na poprawe humoru pomaga dobre ciacho:) Tobie nie wiem co mam napisać! :(

Gość RMF
masz racje Ruda... zreszta pewnie nie slyszala bo sie nie odezwala albo slyszala i postanowila przemilczec... jest ok , nie chodzi oto ze nie wiedzialbym co jej powiedziec jak zadzwoni, chodzi oto ze dzien po dniu czlowiek probuje zapomniec, zaczac normalnie funkcjonowac a to wraca i to w tak cholernie nieprzewidywalny sposob.

Trochę Cię rozumiem! Też wolałabym zapomnieć, ale napisałeś, ze ją kochasz to nie bedzie takie proste i szybkie!3maj się :) Ps.Myślałam, ze ta audycja na żywo leci,a oni wcześniej to nagrywają...

Gość RMF
oj wiem ze nie bedzie ... i nie jest. ale staram sie z wszystkich sil... niedlugo zmienie otoczenie w ktorym przebywam mam nadzieje ze to tez pomoze. ale mojego "szczęscia" juz nigdy nie odzyskam brutalne to zycie uczuciowe ps. tez myslalem ze to na zywo leci

Dopiero teraz się przekonałeś o tym, ze LIFE IS BRUTAL?! Towarzystwo-jak najbardziej pomoże!:) A całkowicie zapomnisz jak znajdziesz kobiete, która tak pokochasz jak swoją była! . . .