Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana-mama

Moja córka chce uprawiać seks.

Polecane posty

\"boje o nią że wpadnie\", \"nie chciałabym być już babcią\", \"nie będę jej pzecież nakręcać zeby się z nim przespała\",\" i to jest naprawdę poważny związek\"(14 letnie dziecko i powazny zwiazek?Tak mysli dorosla kobieta?)

Gość Staraj...
Miamiamia, rozmowa o odpowiedzialnosci, zaufaniu itp. mi kiedys pomagala, a tez bylam dosyc zbuntowana;-).

Gość miamiamia
no to może wykorzystaj to, spytaj jak się będzie czuła kiedy koleżanki i koledzy się dowiedzą, że ona pierwsza w klasie... może się wystraszy, że będą ją traktować jak jakąś puszczalską za przeproszeniem :)

powtorze: \"niech sie dziewczyna szanuje (tzn.niech uprawia seks,jezeli rzeczywiscie tego chce,a nie dlatego,ze w jej przeswiadczeniu tak \"wypada\")\" i to przede wszystkim powinnas jej uswiadomic

Gość Pierniczpiernicz....
Ludzie,ktos sie nudzi i jaja z was robi...Dorosla kobieta po pomaranczowym nikiem zalamana-mama? Jeszcze jej wypowiedzi...Wygladja na to, ze pisze je jakas niedojzala nastolatka a nie Matka...

Gość Piernicz piernicz....
Poza tym jaka matka zastanawia sie nad tym co powiedziec corce(czternastolatce),ktora chce uprawiac sex? O odpowiedzialnosci i antykoncepcji...!4lat to przeciez dziecko...

Gość Klama
Piszesz o tym tak jakby to byla Twoja kolezanka a nie corka.Wybacz szczerosc ale to jest jeszcze dziecko i wybaczcie wszyscy ale argumenty typu KOCHANA DZISIAJ 14 LETNIE DZIECI UPRAWIAJA SEKS nie docieraja do mnie w ogole. Zakazy , nakazy tylko pogorsza sytuacje.Corka Ci o tym powiedziala to o tyle dobre poniewaz mozesz jej powiedziec jak ma sie zabezpieczyc etc.Pozatym polecam rozowe, ale taka naprawde powazna...pozatym zalezy tez jak wychowalas swoja corke, piszesz ze cie nie slucha-trudno.Martiwsz sie bo NIE CHCESZ ZOSTAC MLODA BABCIA.I tylko tego sie obawiasz?Nie martwi Cie to ze Twoje dzecko ktore za wczesnie rozpocznie zycie seksualne moze dzwigac to do konca zycia?Jakie moga byc tego konsekwencje? W ogole ile Ty masz lat bo wnioskuje ze jestes chyba bardzo mloda mama.

Jezeli to jest naprawde matka,to chyba jeszcze bardziej niedojzala niz jej corka...Ciekawe ile ona miala lat jak urodzila swoja corke...16?

Zalamana-mama sie zmyla...Szkoda czasu na takie prowokatorki...dajcie spokuj...Ze wogole ktos dal sie nabrac...

Gość załamana-mama
No co? Jakym napisala ze mam 15 lat to byscie mnie do ksiazek wyslaly, a tak to chociaz znam wasze zdanie na temat 15-latek i sexu...

Gość Klama
Mozliwe.Ale to jeszcze o niczym nie swiadczy.Mozna urodzic dziecko w wieku 16 lat i byc naprawde odpowiedzialna matka.Wszystko zalezy od czlowieka.Pani wyzej sprawia wrazenie bardziej zagubionej niz jej corka.Trzeba bylo myslec wczesniej i wychowac corke na ludzi a nie na dziewczynke ktorej marzy sie stosunek z 18 atkiem i matka nie ma nic do powiedzenia zostala szanownie poinformowana ze takie zdarzenie bedzie mialo miejsce i ma sie zapewne przygotowac jak corka wpadnie ze bedzie nianczyla dziecko -a matce sie ten pomysl nie podoba nie dlatego ze sie martwi o corke tylko nie bedzie mogla latac po imprezach etc etc.;)

Gość 111111111
jak ja się cieszę,że moja córka nie myśli jeszcze o chłopakach,woli wziąc piłke i pograć z kolezankami i kolegami w kosza-myślę,że to zdrowszy sport od sexu ;)

Moim zdaniem, rozsadna dziewczyna nie traci dziewictwa przed ukończeniem 18 lat.

Gość popieram Cie Hernan
najczesciej wczesnie dziewictwo traca typowe szmaty

Powazny zwiazek 15-latki z 18-latkiem :D? Przeciez to dzieci...

Gość Lepiej...
14-latki z 17-lakiem

Gość francuski ślimaczek
ja bym na twoim miejscu dała jej wciery i przemówiła do rozsądku gówniara niech idzie do książek a nie bierze się za coś czego nie potrafi a ten chłopak, może powinna zadawać sie z rówieśnikami a nie starszymi od siebie.

Gość JEDNAK MÓZG
A jak ten chłopak 17/18 letni taki dojrzały i tak kocha tą 14latkę to bez problemu poczeka aż i ona dojrzeje umysłowo do seksu, a przede wszystkim do życia. A jak nie chce czekać to nie jest wart tej dziewczyny. I to znaczy, że chce sobie tylko poeksperymentować z seksem. To prawda przed 15 rokiem życia prokurator się kłania. A jakby wyszło to na jaw np. przy okazji ciąży to niezależnie czy dziewczyna się zgodziła czy nie to stosunek z młodszą niż 15lat traktowany jest przez prawo jako gwałt. On idzie siedzieć za gwałt, a dziewczynka 15letnia niańczy dziecko.

Gość do zalamana-mama
nie martw sie. zawsze sie jakies imie dla dziecka znajdzie. np. jak bedzie wnuczka - to moze byc natalia. Jak wnuczek - to na ten przyklad Krzuchu. A i zawsze budzet domowy sie powiekszy o alimenty i na wodeczke bedzie :)