Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipochondryczka..............

Obawa przed NOWOTWOREM!!!!!

Polecane posty

Gość hipochondryczka..............

Boję się i nic na to nie poradzę. Co z tego, że badam się regularnie jak można zachorować z dnia na dzień.

Gość proponuje udac sie do
psychologa ...

jesteś pielęgniarką? to Ci coś powiem (przekaż koleżanką) niech że nas nie poganiają w czasie wlewu, spływa jak spływa nie moja wina, że żyły bolą i wolę wolniejsze ciśnienie..:( ;) Może pracujesz gdzieś w Warszawie? :)

a mnie martwi ignorancja dla tekiego tematu. wiekszosc ludzi mysli, ze im nowotwor nie grozi. owszem szkoda im chorych dzieci z telewizji, ale nigdy nie mysla, ze mogly by byc na ich miejscu. jak patrze na ludzi to widze u nich zdziwienie kiedy mowie, ze przestalam palic, malo pije, sprawdzam etykiety przed kupieniem czegos do jedzenia i co najwazniejsze unikam stresu. jest wiele rzeczy, ktore mozna zrobic aby uniknac nowotworu. wiem, ze jak ktos ma byc chory to pewnie i tak bedzie, ale mimo to warto o siebie dbac, a przynajmniej nie narazac innych. ludzie pala papierosy przy innych zupelnie nie myslac, ze to szkodzi.. wystarczy troszke ruszyc glowa aby uniknac problemow!

nie no zadreczac sie nia ma czym. co ma byc to bedzie, a optymizm jest podstawa sukcesu i zdrowia. z reszta kolorowa jest przykladem osoby walczacej i nie dramatyzujacej ;) duzo zdrowia zycze!

Kolorowa kartko jestem z Wrocławia...a chemię przetaczam zgodnie z instrukcją lekarza...niektóre preparaty przetaczam wolno inne szybko ze względu na szybki ich rozkład w soli fizj.

e tam, są chwile ciężkie i duże doły, ale nie zmienia to faktu, że szkoda życia na zadręczanie się. Walczę, ale co będzie pokaże czas i leczenie ;)

już tyle czasu opiekuje się moimi pacjentami...w szpitalu..prywatnie...kocham tą pracę,jest ciężka ale uśmiech pacjenta i uściśnięcie ręki rekompensują wszystko :)

pielegniarka z powolania to naprawde piekne. przywraca wiare w czlowieka;) duzo mozna przeczytac o tym, ze pielegniarki czesto traktuja ludzi przedmiotowo itd.a tu prosze. dobrze, ze sa tacy ludzie:)

upadła- oby takich więcej, właściwie nie trafiłam źle, ale przy pierwszym rzucie (bo teraz mam nawrót i drugi rzut chemii) było kiepsko, nie mogłam nigdy dogadać się z tą pielęgniarką, zresztą nie tylko ja, ale było minęło, teraz przychodzi inna. Pani Kasi, przemiła się wydaję :)