Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalinaa

Pierwsze opakowanie Yasminelle i plamienie pod koniec blistra??

Polecane posty

Dziewczyny jak zaczelam brac Yasminelle to na poczatku plamienia utrzymywaly sie do 14 tabletki, pozniej sie skonczylo i dzis (po wczorajszej 18 tabletce) znow sie zaczelo tylko takie mniejsze. Wczoraj kochalam sie juz \'do konca\' bo na poczatku brania sie obawialam. Chyba to nie ma nic wspolnego z moim plamnieniem?? W takim razie dlaczego ono jeszcze pod koniec opakowania wystapilo??

Gość regiksa
cześć! ja miałam plamienie przy 5 blistrze, martwię się tym, bo 2 tyg. wcześniej miałam stosunek, po ktorym kolejnego dnia miałam mnóstwo śluzu, chyba nawet taki jak owulacyjny. Do gina mogę iść dopiero w środę. Czy u kogoś był coś podobnego??

Moze to byl plodny sluz bo sie bardzo podniecilas i on wtedy po stosunku moze wystepowac do 12 godzin....z tego co mi wiadomo ,ale nie chce wprowadzic Cie w blad bo nie jestem pewna Dziewczyny czy to plamienie z przerwa, wystepujace teraz pod koniec blistra moze o czyms swiadczyc?? ZOstaly mi jeszcze dwie tabletki do konca. To chyba niejest zwiastun tego krwawienia ktore wystepuje w przerwie???

Gość regiksa
dzisiaj z tego wszystkiego robiłam rano test, no i wynik negatywny, 18 dni po "podejrzanym stosunku", to chyba powinno być w miarę wiarygodne. Nie wiem sama jak jest z tym śluzem przy braniu tabsów. Już się wyluzowałam, ze wszystko ok działa, że zabezpieczają, a w tym miesiącu takie niespodzianki znowu będą później stresy

regiksa a powiedz mi od poczatku blistra kochalas sie bez zabezpieczenia?? Bo ja jakos sie obawialam i pare moich pierwszych stosunkow byly z prezerwatywa dopiero ostatnio zdecydowalam sie do konca bez niczego...byla to 18 tabletka, chyba nic sie nie stanie??

Gość regiksa
powiem szczerze, że pierwsze opakowanie odpuściłam sobie seks, bo na początku miałam przez 2 tyg. plamienia, więc jakoś mi nie pasowało, a później przy 16 tabletce wymiotowałam 3 godziny po przyjęciu tabletki, więc sama rozumiesz, że nie ryzykowałam. Przez pierwsze opakowanie seksu nie używałam, bez dodatkowego zabezpieczenia zaczeliśmi dopiero pod koniec 2 opakowania. Ale z tego co czytałam na forum, to naprawde dużo dziewczyn pisało, że w pierwszym opakowaniu już się kochały, no i tabletki działały.