Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skypowa chce byc

SKYPE...jak zainstalowac, gdzie szukac...???

Polecane posty

Gość Skypowa chce byc

czesc... mieszkam w Stanach, a moja mamuska jest w Polsce...nie chce juz wydawac pieniedzy na karty telefoniczne... slyszalam ze moge wykonywac darmowe rozmowy poprzez Skype...nie wiem tylko jak to zainstalowac i na jaka strone mam isc aby sciagnac program....czy musze za to placic? nie smiejcie sie ale serio potrzebuje pomocy w tym temacie ;)

Gość holajka blondka
www.skype.pl

Gość skype mozesz zainstalowac
na komputerze, to program w ''stylu'' gg mozesz sciagnac z wielu stron wpisz w google SKYPE i sciagnij :) potem zakladasz swoj LOGIN i musisz znac login tej osoby do ktorej dzwonisz wtedy z komputera na komputer dzwonisz za darmo przez sluchawki i mikrofon lub specjaln telefon jesli chcesz dzwonic z kompa na tel domowy to to są chyba sprawy groszowe

czesc.nie musisz nic placic.wklikaj skype i dalej to juz poleci.zainstaluj wedlug instrukcji i bedzie ok.

Gość Skypowa chce byc
czyli jak dzwonie do mojej mamy na komp...to nie musze placic...tak? a jak na telefon, to juz sciagaja kase??? planuje kupic kamere, ale sie ciesze :))))

ja na telefon bys chciala dzwonić to musisz chyba wykupic cos w s tylu doładowania na określoną kwotę a jak na kompa to za darmo tylko twoja mama musi miec skajpa i swoje konto w skajpie, no i dodaną Ciebie na liscie kontaktow :)

Gość Skypowa chce byc
dzieki bardzo za odpowiedzi... juz ide ladowac :)

ale co będziesz ładować?:D powodzenia i nie ma za co :P