Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JUST-ME81

MOJ CHLOPAK JEST PRAWICZKIEM

Polecane posty

Gość JUST-ME81

MAM 27 LAT I SPORY BAGAZ DOSWIADCZEN I EKSPERYMENTOW NA TLE SEXU..POZNALAM 25 LETNIEGO CHLOPAKA KTORY JEST PRAWICZKIEM..CHCE Z NIM BYC ALE BOJE SIE ZE NIE SPELNI MOICH OCZEKIWAC W LOZKU,ZE MOZE MNIE DENERWEOWAC JEGO BRAK DOSWIADCZENIA..NIE WIEM CZY CHCE BYC JEGO NAUCZYCIELKA I WPROWADZIC GO W SWIAT SEXU..CZY TO ZLE SWIADCZY O FACECIE ZE DO TEJ PORY NIE SYPIAL Z KOBIETA??

Gość niestety mylisz sie
to raczej zle swiadczy o tobie :o

Gość JUST-ME81
DLACZEGO?

Gość ojjjj tak masz rację
to bardzo żle świadczy o chłopaku, że się nie szlajał z każdą jedną ale czakał na tą właściwą... :O szkoda, tylko, że trafił na CIebie, Biedak... chcesz rady? Czujesz coś do niego?? - to zostaw go MŁODSZYM i takim, które docenią to, że facet ma zasady, zamiast martwić się jego brakiem doświadczenia!!!! A sobie poszukaj dziwkarza równego tobie....

Gość JUST-ME81
ALE CO TO ON JEST I BEDZIE DO BANI?

a czy wprowadzanie kogoś w tajemnice seksu to nie nowe doświadczenia? zresztą nauczysz jak powinien ci sprawiać przyjemność, nie ma żadnych nawyków, tym lepeij nie będzie cię porównywał do innych same plusy

Gość do bani
Sama jesteś do bani..... Znalazłaś kogoś wartościowego - ciesz się albo pozwól by ktoś inny cieszył sę szczęściem bycia z takim chłopakiem... jeśli uważasz że to źle, że facet czekał, to znaczy że nie jesteś warta tego chłopaka i jego czekania....

Gość JUST-ME81
bylam juz z prawiczkami i jeden byl moim najlepszym kochankiem a drugi najgorszym..jestem bardzo wymagajaca i chcialabym miec udany sex a nie strate czasu..bo zanim go czegos naucze to bede musiala robic dobra mine do zlej gry..a nie chce niczego udawac

Gość cder
kobieto . Jestes zdrowo walnieta . Seks to nie zawody czy uczenie sie od podstaw . Nawet prawiczek cos potrafi bo wynika to z natury . CZy ktos sie uczy sikac oddawac kał ? Nie to wychodzi naturalnie . Seks to nie jest nauka prawa jazdy , bo kazdy ma naturalnie opanowane to . To jest w czlowieku . Druga sprawa jest taka , ze nikt nie chce uzywanej laski . Wiec ciesz sie ze facet cie zechciał . KAzdy chcialby miec za zone dziewice lub taka , ktora jest czysta.

Gość ee ja tez dlugo
bylem prawiczkiem, a pomimo tego moja pierwsza kochanka nie musiala sie nudzic w łóżku ;) Przesadzasz.

Gość cder
ona sadzi ze prawiczek kompletnie nic nie umie i wsadza do nie tej dziury co trzeba . Seks to nie nauka prawa jazdy . KAzdy czlowiek nawet nie doswiadczony wie jak to robić . TAk jak kazdy wie jak oddychac chociaz nigdy sie tego nie uczył .

Gość kobieta co szybko sciaga majtk
zostaw go. skoro jest prawiczkiem to zasluguje na dziewice, a nie na szmate

Gość cder
wydaje mi sie ze gorszy w lozku bylby 16 latek doswiadczony i majacy wiele stosunkow za sobą niz niedoswiadczony 25 latek. Dl;aczego ? Bo 16 latek nie wie gdzie jest łechtaczka , a 25 letni prawiczek doskonale wie .

to, ze facet jest prawiczkiem wcale nie oznacza, ze jest od tego wartosciowy, czy ma zasady... moze po prostu mu sie nie nadarzyla mu ise okazja, moze byla zajety nauka, sportem, kolegami, czymkolwiek. moze akurat nie mial w swoim towarystwie lasek, na ktore by lecial ;) a z innej beczki - moim najlepszym kochankiem tez byl prawiczek :) z rozumem niestety u niego bylo gorzej - mentalnosc kosciolkowa, ba, wrecz wszechpolska, ale w lozku bym super, mial idealnie dopasowanego fiutasa :classic_cool:

Gość cder
moze . ALe jesli ma 25 lat i jest prawiczkiem , to znaczy ze prawdopodobnie nie zdradza i nie zalezy mu na szybkim seksie . Nie wystarczy ze jakas laska mu sie podoba seksualnie musi sie zakochać.

porzadnego prawiczka z zasadami pozna sie po tym, ze odrzuci kobiete, co miala duzo partnerow i sie puszczala, a najlepiej kazda, ktora juz z kims spala. porzadny prawiczek szuka wartosciowej, moralnej, uczuciowej kobiety, najlepiej dziewicy

Gość cder
sa osoby ktore korzystaja z kazdej okazji i moga uprawiac seks nie zakochujac sie . Niektorzy jesli sie nie zakochają to nie pojda nigdy do łózka .

i odrzuca szmaty, nie uznaje ich

Gość wez wracaj na swoj topic
nudzisz z tymi swoimi wartosciami...

Jakby Twój arbuz miał trochę zawartości, to byś najpierw spróbowała, a dopiero potem jęczała. A może gościu jest urodzonym talentem i Twoja gwiazda przy nim wyblaknie ;)

gdybym byla szmata o odrzucilby mnie jakis pomylony typ, co pisze jako kobieta co siciga majtki albo czarny rycerz, to bym sie STRASZNIE MOCNO UCIESZYLA :D :D :D ze nie musze zyc z debilem przy boku :P

Gość tak mysle ze
wydajesz mi sie jakas taka niedoje..na. naprawde bzykanie jest dla Ciebie najwazniejsze? jesli tak to poprosze o numer tel... :classic_cool:

nie pisalem, ze jestes szmata, nie znam cie

Gość cder
niektorzy nie ida do lozka z pierwsza lepsza nie ze wzgledu na zasady , a dlatego ze gdyby wpadli i zrobili dziecko , to by opuscili tą kobiete jako ze jej nie kochają . Niektorzy ludzie mysla i zdaja sobie sprawe z konsekwencji przygodnego seksu. Oni sa odpowiedzialni i nie chca zostawic samej kobiety z dzieckiem tak jak niektorzy robią .Dlatego musza sie zakochac by to robic.

Gość cder dobrze gada
dajcie mu piwa albo cos

Gość cder
kobiety twierdzą ze faceci to świnie , bo zostawiają je z dzieckiem . Ale jak juz sie zdarzy jakis prawiczek , ktory wlasnie nie jest swinią , bo nie ma serca by zostawic kobiete ktorej nie kocha . DLatego bardzo starannie sobie dobiera partnerke, by w razie wpadki zostac przy niej i dziecku .

Gość cder
najpierw walicie sie z partnerami ktorzy was nie kochają a potem dziwicie sie ze jestescie samotnymi matkami.

kobieta co szybko sciaga majtki - a se pisz, nawet i ze jestem woda do mycia podlogi, chodzi mi o debili o twojej mentalnosci. chyba, ze tacy nie istnieja, a te wszystkie posty tutaj to zwykle podpuchy ;)