Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haha

ratujcie!! odpiszcie

Polecane posty

mam problem..przed wpolzyciem z chlopakiem on wytrysnal chyba na poczatku mojej macicy..z czego sperma wytrysla mi na udo i nie jestem pewna czy dostala sie do srodka..to bylo 03.11 okres dostalam 07.11 a teraz nie mam juz do dzisiaj;( czy moge byc w ciazy?bylam u ginekologa powiedzial ze narazie nic tam nie wyczuwa ale zeby miec 100%pewnosc powinnam zrobic gadania beta HCG..co ja mam robic?boje sie bylam na solarium i nie moglam wystac bo mi bylo slabo..potem sprawdzialam i mialam 37 stopni goraczki i nadal ja czuje..:( a teraz sie zle czuje...slabo mi i jak jem chce mi sie wymiotowac:(i nadal jestem rozpalona

Gość jesteś w ciąży gratuluję -

Gość na 100 ciesz się dziwucho

Gość hmmm...hmm...hm...
macicy? :D

Gość jesteś jesteś superrrrr

Gość bo ja bym chetnie postraszyla
lol :D:D

Gość ciekawa jestem opinii
na poczatku macicy? :D:D:D:D

wiesz, roznie to bywa. czasem podczas okresu mozna zajsc. moze sama sobie wkrecasz te objawy? zrob badanie lub test i dopiero wtedy bedziesz sie martwic. teraz niczego nie mozesz byc pewna. przygotuj chlopaka na to, ze mozesz byc w ciazy.

Jesli ginekolog kazal Cie zrobic bete, to nie pytaj sie na forum!!!!!!! Tylko zrob!!!!

boje sie...to nie prowokacja;(...nie jadlam dzisiaj juz nic a jak zjadlam to az dziwnie sie czuje;(..kurde...on nawet nie byl gleboko...nawet nie wiem czy cos bylo w srodku..wiem ze na udzie

robie w pn...pisze bo normalnie zwariuje do pn;((((((

Nie ma co gdybac!!!! Ja sie staram i nie moge zajsc w ciaze! Zrob bete, odpowiedzi na forum Ci nie pomoga!!!!

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
lo matko, kolejna malolata:O dziecko poczytaj sobie o antykoncepcji i nie zadawaj glupich pytan. Jesli decydujesz sie na podjecie wspolzycia powinnas liczyc sie z mozliwoscia zajscia w ciaze. Na rynku jest wiele dostepnych srodkow antykoncepcyjnych, idz do lekarza, dobierze ci wlasciwe. Czy okres, ktory mialas byl normalny, czy skapy?Zrob test z krwi i nie osmieszaj sie wiecej

zrobie!!! w poniedzialek..dlaczego wszyscy tu sa wredni?

Gos, tak sobie wlasie pomyslalam, jak latwo mlodym nieodpowiedzialnym dziewczynkom wpasc, a doroslym, gotowym na pokochanie malenstwa kobietom trudniej zajsc w ciaze. Szkoda komentowac. Dziewczyno, ten plyn mogl Cie wlasnie zapolodnic. Wiesz, ze stosunek przerywany to zadna metoda antykoncepcyjna? Moze Ty sobie jaja z nas robisz?:D

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
bo moze tylko w ten sposob do ciebie dotrze, ze trzeba sie zabezpieczac

no ale jak sie kochalismy to zabespieczylismy..tylko sie mizialismy i on wytrysnal;(

spacer w chmurach-wlasnie sama o tym myslalam, i doszlam do wniosku, ze zycie nie jest sprawiedliwe:( Niestety!! Kobiety nie sa tutaj wredne, tylko nie sa wrozkami!!!!!!!!!!

dzieki...jezeli bedziecie chcieli wiedziec to napisze po pn..czy tam w wt jak dostane wyniki

Ale jak Ci mogl wytrysnac na poczatku macicy? Moze na poczatku pochwy??? Gos, jak widze te topiki kobiet starajacych sie to zdalam sobie sprawe, ze to nie takie poste i kurde tym badziej wkurza mnie czyjas bezmyslnosc. Widac, ze niczego tak naprawde nie mozna planowac...:(

napisz nam maniusiu, trzymamy kciuki. zastanow sie, ze to nie taka prosa sprawa z tym seksem. badz odpowiedzialna, bo w jedna chwile przyjemnosci mozesz zmienic zupelnie swoje zycie.

wiem...mam nadzieje ze nie bede...;( nie moge jeszcze...buziaki dla was