Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1-8-KaMiLa

Jestem 18 letnią dziewczyną i jestem szczera, chłopak tego nie wytrzymał....

Polecane posty

Gość 1-8-KaMiLa

Spotykaliśmy się od 2 miesięcy. On zapytał o moich poprzednich partnerów. Odpowiedziałam mu szczerze bo nie lubię kłamać. Powiedziałam mu że straciłam cnotę w wieku 16 lat, od tamtego czasu miałam kilkunastu partnerów. Kochałam się normalnie, analnie i robiłam oral. Spróbowałam wielu pozycji, kochałam się z murzynem, miałam dwóch jednocześnie i korzystałam z wibratora. Parę razy nie użyłam gumki w przelotnych znajomościach. Wystraszyło go to strasznie i nie chce się ze mną już spotykać. Jest przerażony tym, ale przecież ja to robiłam jak go nie znałam. To należy do mojej przeszłości, powiedziałam mu o tym bo chciałam być szczera. Teraz trochę żałuję. Chłopak nie powinien mieć o to do mnie pretensji? Nie czuje się że zrobiłam coś źle, większość moich koleżanek robiło podobnie. Tylko one się swoim chłopaka nie przyznają i mówiły mi żebym też nie mówiła swojemu. Faceci tego nie rozumieją i chyba miały racje:( Nie powiem już więcej żadnemu tego. Przecież chyba nie zrobiłam nic złego a to należy do przeszłości?

Gość bo ja bym chetnie postraszyla
lol:classic_cool:

Gość ikkunaprincesa
he ehe heheheh eheheh ehehehehehehehheheheh ale dobra prowokacja....hehehehehehehe dawno sie tak nie usmialam:):):):):):):) zalosne to!

Gość rajuraju
jesteś młodą kurewka,to co? miał z Toba być? porzadny chłopak,każdy inny pewnie by poleciał na taka latwą szanuj sie dziewczyno:o bo źle skończysz

Gość zaciekawiona na maxa
\"większość moich koleżanek robiło podobnie\" \"kochałam się z murzynem\" - wszystkie z jednym czy w waszej gminie taki urodzaj na czarnych?

Gość no no no 1
podpisuję się pod wypowiedzią wyżej... mialaś tylu partnerow i się jeszcze dziwisz,że cię olal..mądry facet ,żę nie chcę być z kimś takim jak ty..a feee:PP

no co ty taki palat!! no nie wierze... przeciez to normale że w wieku 18 lat dziewczyna ma doświadczenia jak piewsza lepsza szmata:P czego on sie spodziewał?? Może jeszcze szukał dziewicy?? Nie przejmuj sie takimi gnomami, nie warto:PP :O

Gość 1-8-KaMiLa
Takie są teraz realia, ja też się czego nauczyłam. Nie warto zawsze prawdy mówić. Koleżanki dobrze mi mówiły. Teraz jak któryś mnie spytam to powiem że miałam jednego lub dwóch i że się pośpieszyłam, że żałuję. Tak mówią moje koleżanki i dobrze na tym wychodzą. Ja też ta będę mówiła.

Gość heheheheheheeee

Gość dlupie mlode szmaciska
kamila jestes wyruchana w dupsko i w cipsko...nap[ewno masz jakiegos syfa już:))

Gość trezba bylo napisac
Kochałam się normalnie, analnie w poziomie i w pionie

Gość 1-8-KaMiLa
Nie udawajcie, tacy święci to też nie jesteście? Ja nie znam osób które by tak jak pan Bóg w tej kwestii mówi, postępowały. Jestem chyba dosyć normalna, koleżanki podobnie się zachowują. Chociaż żadna z moich koleżanek nie miała murzyna:-) Mi się udało. Po za tym miałam faceta 36letniego i pod tym względem tylko jedna koleżanka mnie bije:) Po za tym większość nie próbowała z dwoma na raz. Ja już mam doświadczenie i pewne przeżycia. Było to fajnie i nie żałuję. Wyżyłam się i mam co wspominać. Ale nie warto się do tego przyznawać partnerowi, to moje przeżycia i trzeba je chyba zachować dla siebie.

Gość hehehehehehhyhhyhyhyy
ale ona na pewno ma już jakiegoś syfa i koleś się przeraził..na co mu chorobsko po jakiejś mlodej szmacie:)

Gość hehehehehehhyhhyhyhyy
owszem pewnie wiekszośc tu ma jakieś już doświadczenia ale nie w tak mlodym wieku jak ty!! ja ejstem starsza od ciebie i nie mialam tylu afcetow co ty...a wiesz dlaczego??!?! bo się szanuje glupia dziwko:) puszczaj się nadal a zostaniesz mlodą kurewką-twoje zycie,pozdrawiam:)

Gość bo ja bym chetnie postraszyla
oj oj :D :D co niektorym cinienie podnioslas ta prowokacja :D

Gość 1-8-KaMiLa
Trudno wam się przyznać nawet tutaj? Dlaczego tak na mnie naskakujecie? Pewnie miałyście podobnie, a teraz co udajecie? Święte? Ja nie znam takich koleżanek. Jak się che to trzeba spróbować, a co tam raz się żyje. Byłam z nim szczera i on chyba nie może mieć pretensji. To wszystko wydarzyło się zanim go poznałam.

Gość to chyba pomyłka
:D:D:D:D:D:D:D:D Prowokacja dobra :D:D:D:D:D:D:D:D Drogie dziecko nie wystraszył się Twej szczerości a przeszłości ;) powodzenia 🌻

jakbys miala troche oleju w glowie to bys wiedziala ze taka szczerosc ci nie przysluzy.bo skąd mialas wiedziec ze zycie nieletniej zawodowej darmowej kurwy z tytułem magistra moze kogos przerazic (chłopaczyna miał nadzieje ze jesteś normalną dziewczyną), nikt tu nie jest święty ale tez nikt nie jest taką perfidną brudną szmatą, ja jestem od ciebie 2 lata starsza i bym poszla sie powiesic jakby ktokolwiek wiedział ze robie chocby teraz tak jak ty... skoro twierdzisz ze to fajne tz ze masz juz w genach bycie lolitką...a widzialas jak twe puste kolezanki robily to samo? a ja moge innym wmawiac ze kate moss to moja kuzynka bo jestem do niej podobna wiec... i dlaczego znowu potwierdza sie moja teoria ze ciągnie do swojaków? moje kolezanki są bardzo ładne i mądre pod KAZDYM względem a nie to co wy....prostaki nawet jak to prowokacja to trza cos odpisac :P

Gość heheheheheheeee
kurwisko i tyle...nic dodać nic ujać..i jeszcze się glupia cieszy ,że to fajne heheheehe,trochę szxacunku idiotko ale ja sądze,zę ty i tak już zeszlaś na psy:))

Gość błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a ja bym jej nawet nie wyzwała od idiotek tylko przelała prosto w twarz patrząc prosto w oczy z ironicznym wzrokiem a na koncu spluneła w twarz

Gość 1-8-KaMiLa
Ale z was prostaczki. Udajecie lepsze ode mnie? Ale żadna z was nie miała odwagi szczerze powiedzieć chłopakowi, a ja powiedziałam. Jestem lepsza od was.

Gość kilkunastu w ciągu dwóch lat
to chyba nic dodawać nie trzeba...

Gość kilkunastu w ciągu dwóch lat
ja powiedziałam-naszczęście takiej przeszłości nie miałam...i moje koleżanki też. a skoro ty nie znasz normalnych dziewcząt to ty może w burdelu się chowałaś. same dziwki znasz?

Gość błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kochana...my mówimy szczerze bo nie mamy nic do ukrycia:) wiec jestesmy lepsze bo sie nie puszczamy ze wszystkimi, jestesmy ładne inteligentne itd... wiec nie nazywaj nas prostakami skoro tylko ty nim jestes:O szkoda na ciebie klawiature sztrzepic....................

Gość eden
ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 18 lat eee ja bym też odrazu uciekła

Gość nono...............
..i nie udajemy lepsze tylko jestesmy:) ale to nie twoja wina ze kurestwo przeszło ci na geny, ale nie przejmuj sie w przyszłosci bedziesz miała fajowo, moze bedą cie traktowac jak ostatnią i bedziesz nikim dla jeszcze wiekszej rzeszy ale przynajmniej dostaniesz za darmo żreć od alfonsa :) coz za perspektywa mmmm ps ty umiesz czytac ze zrozumieniem?? albo naprawde ci sie mozg doszczętnie zlasował przez to jebansko :O i teraz biedaku nie udawaj ze specjalnie sie przyznalas ty porostu nie wiedzialas ze wikększosc z nas to ludzie na poziome a nie z marginalnego plebsu...wywłoko

Gość fgfdg
skoro nie zaznałaś wstydu to możesz dumnie o sobie powiedzieć ze jednak jestes kurwą, jakbys miała 30 lat to by to jeszcze jakos wyglądało ale ty sie w dodatku chwalisz typowo wieśniackim postępowaniem :O nie przynos wstydu innym małolatom...