Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klatenfirst

mężczyzna po pięćdziesiątce osiąga szczyty rozumienia rzeczywistości

Polecane posty

Gość Klatenfirst

ale mu już nie za bardzo staje więc kobiety go olewają ... to tragiczne nieporozumienie.

Gość Klatenfirst
czy to jest grzech ? Czy to przestępstwo seksualne .. ?

Do autora: to znaczy, że jeszcze możesz ? :D :D :D :D

Gość tak naprawde przecietny facet
moze po 50'tce, tylko rowiesniczki juz go nie podniecaja. To jest dopiero FATALNE NIEPOROZUMIENIE...

Gość Klatenfirst
nie tylko mogę ... ale i chcę uwieść jakąś muzę.

Nie generalizuj moze.. To, ze ty masz klopoty ze soba, nie oznacza, ze wszyscy inni w tej sferze tez niedomagaja. Z tym rozumieniem rzeczywistosci, to tez nie bardzo wiadomo o co ci wlasciwie chodzi. Mezczyzni w kazdym wieku sa po prostu duzymi chlopcami i sa w stanie zrozumiec co najwyzej swoj swiat. To, ze kobiety cie olewaja musi oznaczac, ze ty zupelnie ich nie rozumiesz, albo zbyt uzalasz sie nad soba

Gość bądźmy szczerzy
nie za bardzo to już wam staje po 40-tce. :P

Gość Klatenfirst
prawda jest taka, że niewielu kobietom po pięćdziesiątce chce się jeszcze być kobietami dla mężczyzny. One albo rezygnują z kobiecości albo stają się kobietami z własnych - a nie męskich - wyobrażeń o kobietach. To jest totalny bunt kobiet przeciw życiu, a rzeczywistość karze buntowniczki samotnością.

Gość mezatka generalizujesz
to ze nie jestes w stanie zrozumiec meskiego swiata, bez telenowel i pierdolenia o niczym przez godzine z przyjaciolkami za 0.18gr/min, nie oznacza ze jest on pozbawiony sensu. Pozdrawiam.

Gość eeeeeee tam
kobiety po pięćdziesiątce nie sa samotne!!!! one sa zazwyczaj otoczone.....stertą żarcia :O

Gość Klatenfirst
kobieta polska po pięcdziesiątce nie potrafi być dziewczęciem !!! A na Zachodzie potrafia.

Gość bądźmy szczerzy
najgorsze co moze być i żałosne bardzo, to kobiety po 50-tce, które wciąż chcą byc "dziewczęciem". :O

Gość ZX55
koleżanko, pojedź do skandynawii to zobaczysz jak ponętne potrafią być kobiety w wieku balzakowskim - szczuplutkie, pełne gracji, uśmiechnięte, o dziewczęcym wdzieku. A wszystko w pełnej zgodzie z własnym wiekiem. Są dziewczęce nie dziewczęcością nastolatki ale dojrzałej kobiety. W Polsce kobieta w wleku balzakowskim to agresywna feministyczna szowinistka, albo roztyła purchawa, albo żylasto-mięsniasta fitneska - żałosne !!!!!!

hmm, skoro twierdzisz, ze jedyne co robie to ogladam telenowele i gadam godzinami przez telefon, to widocznie znasz mnie lepiej niz ja siebie sama. Czy gdzies napisalam, ze nie rozumiem meskiego swiata? Mysle, ze rozumiem. Gdyby bylo inaczej, pewnie nie bylabym nadal \"mezatka z dlugim stazem\" :-) A jesli tobie trafila sie kobieta wlasnie taka, jaka opisujesz, ze nie robi nic innego tylko gapi sie w telewizor i plotkuje z psiapsiulami, to co najwyzej moge wspolczuc. Ja nie pisalam o ogole facetow, tylko o zalozycielu tematu, ktory uzala sie nad soba i sam nie wie czego chce. Na swojego faceta nie narzekam i sadze, ze on tez nie ma powodu. Pozdrawiam rowniez

Gość karachano
mężatki są przeraźliwie prozaiczne - kasa i orgazm się tylko dla nich liczą

Gość Ewagriusz Apolliński
Maryla olała Poetę ! ergo Kobieta wskakuje tylko chamowi z kasą !!!

Gość po 50-ce
to ja będę nareszczie : biała , wolna , pełnoletnia , będę robiła to co mi się podoba i nareszcie będę sobie żyła .Nie będę musiała już super wyglądać , ani stawać w wyścigu szcurów , nikt nie zawoła na ulicy "ty cycolina" albo :"cizia" , wszyscy mnie będą szanować z racji wieku, będą mówić do mnie a nie do moich cycków.

Gość julczakos
jednym słowem twoim ideałem jest aseksualna krowa. więc nie dziw się, że faxceci po 50-tce polują na młode ... im się chce być kobietami. I muzami - jakby powiedział autor topiku.

Gość julczakos
ty jestęś asksualną zboczeńczynią

Gość carabiniero polacco
babole po 50tce nadają się tylko na karmę dla zwierząt

Gość SZALLAK
kobiety nie szukają u faceta intelektu ale twardej fujary szczególnie te starsze

Gość przepioreczka
generalnie analizujac temat....malolaty nie powinny wtracac sie do rozmow doroslych....bo coz taki golowas moze wiedziec na temat osob po piedziesiatce....autor tematu...nie powinien sie nad soba rozczulac....jak masz problemy zdrowotne....wskazana wizyta u specjalisty mezatka z dlugim stazem....swietnie ujela twoja osobowsc....widocznie musisz byc ( tu mala aluzja! ) cholernie atrakcyjnym, zadbanym facetem....rozwinietym intelektualnie....

Gość olderboy
kobieta po 45 jest już w zasadzie facetem tyle, że z cipką. Facet co nie ma pociągu zboczonego nie tknie takiej nawet palcem, i za dopłatą.

Gość ech durni
jesteście durni. Po pierwsze generalizujecie i wrzucacie wszystkie kobiety w wieku balzakowskim do jednego worka. Po drugie ( jakby tego pierwszego było mało) obrażacie je.

Gość dydycki
ciekawe kto tu zaczął obrażać pierwszy ...

Gość bądźmy szczerzy
ktoś tam wyżej pomylil pojęcie "dziewczecosci" z normalnym wyglądem atrakcyjnej zadbanej kobiety. Zdarza się. Nie muszę jeździc do Skandynawii, bylam i widzialam. Z duma stwierdzam, ze wyglądam od nich ładniej. :P A na dziewczynkę nie muszę się robic. To glupie. P.S. Aha, i poleciał na mnie jednak ktoś pomimo wieku, to też do kogoś tam wyzej. W Polsce poleciał, nie w Skandynawii.