tymczasowablokada 25 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BożaOdbytnica napisał: Może to sztuka nowoczesna nie wiem nie znam się To melina, więc tym bardziej się na tym nie znamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: To melina, więc tym bardziej się na tym nie znamy Melina boża 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Wszystko z bożym przymiotnikiem nabiera glebi dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 25 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Tofik napisał: Napisała łysa salowa co całe dnie tylko hejtuje na forum i pije tanie wina Napisał łysy szczerbaty przegryw, bez złotówki w kieszeni. Matka wie co tu robisz od lat? Możesz mnie cmoknąć w wyeksponowany tyłek na siłowni. I zacznij leczyć swój alkoholizm, bo to my ludzie pracujący robimy na twoje renty alkoholowe Paszoł do roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 25 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BożaOdbytnica napisał: Melina boża Działka boża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Napisał łysy szczerbaty przegryw, bez złotówki w kieszeni. Matka wie co tu robisz od lat? Możesz mnie cmoknąć w wyeksponowany tyłek na siłowni. I zacznij leczyć swój alkoholizm, bo to my ludzie pracujący robimy na twoje renty alkoholowe Paszoł do roboty. To ty tam chodzisz eksponować dùpe bozo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 25 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BożaOdbytnica napisał: To ty tam chodzisz eksponować dùpe bozo Da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Da. No i fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Doceniam szczerosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu U mnie na silce kobiety tez maja fajne tylki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, tymczasowablokada napisał: Napisał łysy szczerbaty przegryw, bez złotówki w kieszeni. Matka wie co tu robisz od lat? Możesz mnie cmoknąć w wyeksponowany tyłek na siłowni. I zacznij leczyć swój alkoholizm, bo to my ludzie pracujący robimy na twoje renty alkoholowe Paszoł do roboty. Łysa jesteś obleśna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tofik napisał: Łysa jesteś obleśna Ona pewnie ma umytego anusa a ty prezentujesz ostro posunieta owsice w obsrånym odbycie. Czujesz to 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BożaOdbytnica napisał: Ona pewnie ma umytego anusa a ty prezentujesz ostro posunieta owsice w obsrånym odbycie. Czujesz to Chyba ty. Ja mam zawsze czystą i zadbaną pupe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 25 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Tofik napisał: Łysa jesteś obleśna A mimo to mnie hejtujesz. Ja mam dom, kasę, plany i stałą pracę. Co masz ty? Kotarbę w puszce i chorobę psychiczną. Płyń ułomie, bo żal mi ciebie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 25 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BożaOdbytnica napisał: Ona pewnie ma umytego anusa a ty prezentujesz ostro posunieta owsice w obsrånym odbycie. Czujesz to Chyba w misce się myje. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tofik napisał: Chyba ty. Ja mam zawsze czystą i zadbaną pupe. No chyba nie. Mam wydepilowany i zasypany borotalko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Ja mam dom, kasę, plany i stałą pracę. C chyba w simsach. Tak samo jak Leżak miał miliony tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 25 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BożaOdbytnica napisał: No chyba nie. Mam wydepilowany i zasypany borotalko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 4 godziny temu Biedny owsik uwierzył w bajki o szlachetności swoich rysów sprzedawane przez wiecznie nacpanom nimfetke. Te remonty już 10 lat u niej robio xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 25 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tofik napisał: chyba w simsach. Tak samo jak Leżak miał miliony tam Nie zazdrość. Zarób, bo pracy jest dosyć. Boże z kim ja gadam. Z najbardziej upośledzonym człowiekiem na tym forum i to ujma dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, BożaOdbytnica napisał: Biedny owsik uwierzył w bajki o szlachetności swoich rysów sprzedawane przez wiecznie nacpanom nimfetke. Te remonty już 10 lat u niej robio xD TTo nie bajki tylko prawda, bo sama pisałeś do Nimfy ze dobrze wygladam. I czego obrażasz? Wszystko jej pokaże, tym razem już ci nie odpuści jak wtedy kiedy kowbo zamknęli. Tak w miastach są ciągle remonty. Edytowano 4 godziny temu przez Tofik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tofik napisał: I czego obrażasz? Wszystko jej pokaże, tym razem już ci nie odpuści jak wtedy kiedy kowbo zamknęli. Tak w miastach są ciągle remonty. Haha. Pokaz jej również odbyt z dedykacjo ode mnie. Njemozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 25 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Tofik napisał: TTo nie bajki tylko prawda, bo sama pisałeś do Nimfy ze dobrze wygladam. I czego obrażasz? Wszystko jej pokaże, tym razem już ci nie odpuści jak wtedy kiedy kowbo zamknęli. Tak w miastach są ciągle remonty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 25 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BożaOdbytnica napisał: Haha. Pokaz jej również odbyt z dedykacjo ode mnie. Njemozliwe I brzuch po kartoflach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 61 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, tymczasowablokada napisał: Województwo łódzkie? nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 61 Napisano 3 godziny temu co tak się uczepiliście z tym Agentem i Łodzią xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 61 Napisano 3 godziny temu na dópy się licytujo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 3 godziny temu Każdy ma swojom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: co tak się uczepiliście z tym Agentem i Łodzią xD Bo wszyscy cię znamy i nie musisz się ukrywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 61 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Tofik napisał: Bo wszyscy cię znamy i nie musisz się ukrywać Sraty taty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach