Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pigi

Cel Dowiedzieć czy on ma dzicko

Polecane posty

Jestem z chłopakiem od ponad roku zakochana w nim bardzo. Doszły mnie słuchy, że on ma dziecko (wyparł się tego od razu jak zapytałam) ale jest dużo rzeczy, które mi się nie zgadzają np znalazłam u jego w pokoju zdjęcia jakiegoś dziecka, powiedział mi, że to córka kuzyna Ostatnio przydusiłam jego kuzynke i ona powiedziała mi, że to prawda , że ma dziecko a zdjęcia które znalazłam to była jego córka :( kto jak kto ale pierwsza kuzynka chyba wie ... Dwa dni temu znalazłam w jego rzeczach numer do jego byłej (niby matki dziecka) chociaż on twierdzi,że nie utrzymuje z nią kontaktu. Postanowiłam,że do końca roku dowiem się prawdy, żeby nowy rok zacząćod czystego konta i nie zastanawiania się przez kolejne miesiące jaka jest prawda Mam pytanie jak mam się zapytać dyplomatycznie tej dziewczyny ? Co mam zadzwonić i powiedzieć : czesc jestem X czy masz dziecko z Y ? Bo on mówi , że nie a wszyscy mówią, że tak przecież to brzmi strasznie jak mam się jej delikatnie zapytać ? przecież to obca osoba a ja ją zapytam o jej prywatne sprawy proszę was o rade to dla mnie BARDZO wazne jak byście zachowali się w takiej sytuacji ?

Gość buahahahahah
to jakiś żart? jesteś z nim rok i nie wiesz czy ma dziecko? Buahahahahahahaha :D:D:D:D:D:D

Nie to nie żart nietety :( wiem , że wychodzę na mega debilke ale tak jest dopiero teraz wyszły te wszystki rzeczy a ta matka dziecka (niby) mieszka w innym mieście

Gość buahahahahah
to nie znałaś wczesniej jego rodziców, znajomych, rodziny żeby ktoś ci powiedział? wzielabym go pod włos mówiąc że rozmawiałam dziś z matką jego dziecka. Ale historia nie do wiary :D PONAD rok i nie wiesz PODSTAWOWEJ rzeczy o nim? co bedzie jak to się okaze prawda? chyba z nim nie zostaniesz, co? nie dość że oszukał to widać jakim jest tatusiem

Gość igulalalala
"mój" najpierw zrobił mi dziecko bo chciał mieć, a jak tylko test wykazał ciąże to mnie rzucil hahahaha nie sądze zeby nową narzeczoną wtajemniczał w to że ma dziecko w drodze :))))))))) co ja bym zrobiła jakby zadzwoniła do mnie jakas jego narzeczona z pytaniem czy to prawda że jestem z nim w ciąży - po prostu powiedziałabym tak. i tyle. masz prawo wiedzieć jaka jest prawda i masz prawo nie wierzyć swojemu facetowi w to co on mówi, skoro wszyscy i wszystkie znaki na niebie świadczą przeciw jego słowom. zadzwoń do tej niby matki dziecka i powiedz że jakiś czas jesteś związana z XY, chodzą słuchy że ma pani z nim dziecko, on nic nie chce na ten temat mówić, czy może mi pani powiedzieć czy te plotki są prawdziwe ? i walnij jakiś tekścik, że przepraszasz ze dzwonisz w tej sprawie ale skoro planujesz z nim przyszłość to też w jakims stopniu dotyczy tez ciebie. zrób to grzecznie, bez emocji i powie Ci prawde.