Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliza26

PO ROZSTANIU

Polecane posty

Gość Eliza26

Zapraszam tu wszystkie dziewczyny które rozstały się z ukochanym niedawno lub... całkiem dawno. Opisujcie swoje uczucia, nawet dzień po dniu. Jak u was to przebiega? U mnie mija trzeci tydzień. Dziś wspominałam jakieś nasze zdarzenia sprzed roku, ale bez emocji. Potem przypomniał mi się ostatni dzień i sposób w jaki się rozstaliśmy i ... chcę zapomnieć o tym dniu. O moim szoku, o tym jak w jednej sekundzie zaczęłam się trząść i zaschło mi w ustach. Chciałabym móc zapomnieć o tym co przeżyłam. W ciągu tych 3 tygodni płakałam tylko raz, 2 dni po rozstaniu. Potem po prostu nie potrafiłam już tęsknić za .... takim gnojem. Wciąż wszystko jest dla mnie szokiem. To że się wyprowadziłam, to że nie mieszkam już w mieście w którym mieszkałam z nim. Jakoś ciągnę dzień za dniem. Tylko czasami, zwłaszcza wieczorami popadam w zadumę nad tym jak moje marzenia i plany runęły jak domek z kart.

Gość ja go nie rozumiem
miesiac tak juz zyje... codziennie probuje miec nadzieje ze mi wybaczy histerie i wroci..wiem...idiotka ze mnie...placze caly czas.

Gość znam ten ból ...
Eliza a co sie stało ? Zdradził Cie ?