Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

claudia schiffer

Jestem w ciąży z żonatym!

Polecane posty

Wiem, Ze zaraz poleje sie na mnie cała masa pomyj i blużnierstwa, ale to prawda. Jestem (byłam) kochanką żonatego faceta. Teraz on jest daleko, bo wyjechał do swojej żony i dzieci (kocha ich),poza tym oboje stwierdziliśmy, że musimy to zakończyc a ja własnie się dowiedziałam, że spodziewam się dziecka. Jego dziecka. Zabezpieczałam się pigułkami, ale najwyrazniej coś musiałam żle zrobić. Czego szukam tu na forum? Powie mi ktos jak wyjść cało z tej sytuacji? Prosze, bądżcie szczerzy co do udzielanych odpowiedzi. Powinnam mu to powiedzieć? Jak? Kiedy? Nie chciałam tego, on juz wogóle. Co kobiety byscie zrobiły? Proszę o poważne wpisy.

Nie wiem kim jesteś i czy masz jakieś powody aby mnie obrażać,ale nie odpowiedziałaś na mój problem.Pewnie Ciebie mąż też zdradza,to dlatego masz takie odzywki do innych.

Gość ciekawskaaaaamam ochote sie po
nie mam meza, mam chlopaka ktorego bardzo kocham a on mnie i gardze takimi szmatami jak ty :) i jeszcze ci cos powiem ze caly szacunek ktorym dazylam cie na forum legl w gruzach, ze tez takie szmaty lataja po tych sieciach no masakra :o:o:o mam nadzieje ze zostaniesz sama z tym dzieckiem! zaplacisz za swoja glupote i rozwalanie innego malzenstwa! chyba cie za bardzo swedzialo.....

Ty darzyłas mnie szacunkiem?A skad my się znamy? Nie udzielaj się jak nie masz nic ciekawego do napisania oprócz jakichś obelg,bo to bardzo prymitywne.Nie umiesz odpowiadać na temat lub czytać ze zrozumieniem,nie pisz.Ot tyle.

Gość ddddiolk
O boze a co ty bys chciala uslyszec? och kochanie dobrze zrobilas! uwiodlas, dalas sie zaplodnic jakas ty biedna i porzucona :(:(? :o to twoja wina.. nie nawidze takich podlotow bo takiej kobiety kobieta nazwac nie mozna :o

Nie,nie chcę usłyszeć,że dobrze zrobiłam,tylko rady od Was co powinnam zrobić w tej sytuacji.Jak nie umiecie czytać ze zrozumieniem,to po prostu nie odpisujcie,albo jak nie macie nic dopowiedzenia,tylko jakieś bękoty jaka to ja jestem szmatą i nalezy mi sie najgorsze...

Gość jedruszek30
nie no pani autorce rzeczywiscie naleza sie oklaski lol :D jak co masz robic dziewczyno? zamknij sie w domu i sie nie przyznawaj do tego bo wstyd :o

Gość suuuuuuuuuuuuu
psia mac :o suka dala TO PIES POLECIAL i teraz czego na forum szuka?rozwiazan? masz tupet :o

Gość Róża12345
Claudio, To jest Twoje życie. Samotne macierzyństwo jest trudne, ale wiele jest kobiet na tym świecie, które są samotnymi matkami. Jeśli zdecydujesz się urodzic to powinnaś dbac o siebie w dwójnasób. Powinnaś też skontaktowac się z ojcem dziecka, bo jest "współwinowajcą". Przyznaję, że sytuacja nie jest łatwa, zwłaszcza, że jak napisałaś, nie łączy Was już uczucie, a mężczyzna wrócił na łono rodziny. Samotne matki mają teraz preferencje, więc poważnie zastanów się, ale ojca dziecka powinnaś powiadomic i wspólnie z nim zdecydowac, co dalej. Głowa do góry. W Twojej sytuacji było i jest wiele kobiet na przykład moja sąsiadka, która urodziła dziecko z żonatym - dzisiaj już dorosłe po studiach, a sama później ułożyła sobie życie. ❤️❤️❤️

pyt.1 - chcesz urodzic? pyt.2 - masz namiary na goscia? pyt.3 - jaki masz z nim \"kontakt\"? wstepna rada - jezeli rozstaliscie sie w zgodzie, to skontaktuj sie i razem cos ustalicie - co dwie glowy,to nie jedna,no nie? i nie przejmuj sie,ze on wrocil do zony i bla,bla bla - sama przeciez dzieciaka nie zmajstrowalas - on tez mial swoj udzial

Gość boli mnie bardzo
jak go nie chcesz to lepiej mu nie mow. lepiej miec dziecko bez ojca.

Gość next
powiedz mu....czy on chce tego dziecka czy nie-ma prawo wiedzic... co on zrobi z ta informacja nie wiadomo...ale wiedziec powinien.. a pozatym co to dziecko bedzie miało w akcie urodzenia? OJCIEC NIEZNANY? no prosze cie....to by było okropne... moze jak raz uzna dziecko.... jezeli nic od niego nie chcesz,ok.... ale taki wpis...to bedzie sie ciagneło całe zycie...

Musisz się liczyć z tym, że zycie już nie będzie takie łatwe. Przez jakiś czas będziesz bardzo zmęczona, nie wyspana, zaniedbana, bo nikt Ci przy dziecku nie pomoże. Owszem - z dziecka będzie dużo radości, ale i ciężko będzie. Tutaj nie można Ci niczego doradzać. Sama powinnaś wszystko rozważyć.

Gość usuń
póki możesz jeszcze farmakologicznie i nic mu nie mów.

Gość HhhhM
kobiety maja szczegolne zdolnosci do slepych milosci a z tego zazwyczaj sa jakies owoce!jestes pewna,ze bedzie na tyle majetny,zeby utrzywywac rodzine i placic jeszcze na Twoje dziecko?Jezeli tak,to walcz,bo samej bedzie Ci ciezko,przynajmniej narazie,kiedy nie bedziesz mogla isc do pracy.Swoja droga,to skonczony dupek i powinien dostac nauczke i poniesc konsekwencje swoich rozrywek!Podaj jakis namiar odezwe sie inaczej,bo tu na forum,to hieny czekaja tylko na cudze nieszczescie,zeby kogos wyszydzic!

Moje zdanie ... Jeśli podejmiesz decyzję, że urodzisz, zdecydowanie powinnaś mu powiedzieć. Przyczyny jak wyżej. Dziecko będzie miało ojca, a nie \"ojciec nieznany\". Każde dziecko chce mieć ojca . Wcześniej czy później zacznie Cię o niego pytać. I dochodzi niebanalny aspekt finansowy. Będziesz miała pomoc w postaci alimentów. Nie ujmuj się teraz dumą pt. \"nic od niego nie chcę\". A że pan będzie miał mniej sympatycznie w domu ... trudno. Też mógł się liczyć z konsekwencjami. I trzymaj się :)

Gość przemyśl sprawę
i zrób to co nakazuje ci własne sumienie, rady innych osób z forum w tej sprawie nie są ważne

Gość to ty nie znasz
pierdolona szmata!!!!!!!!!!!!!!!!! chcialas to teraz masz wszyscy takimi gardza najlepiej to usun ciaze bo jak dziecko dorosnie to bedzie sie wstydzilo ze jego matka to taka szmata i to odbije sie na nim bedzie cierpialo

do przemyśl sprawę :) Oczywiście, każdy robi jak nakazuje mu jego sumienie. Wierzę, że Claudia też tak zrobi, bo to jej życia i żadna z nas go za nią nie przeżyje. Ale Claudia zapytała ... Co kobiety byście zrobiły? I stąd nasze opinie :) jak widzę ... bardzo różne opinie

Gość co ja bym zrobiła
to zalezy w jakiej jestes sytuacji. finansowej?poradzisz sobie?bo kochanek może, ale nie musi Ci pomóc. Nie znamy go przeciez. nawet jeśli mu powiesz, to jeszcze niczego nie przesądza. chcesz mieć dziecko?własnie z tym męzczyzną?w taki sposób?sama musisz sobie odpowiedziec.

Gość to ty nie znasz
ja bym nic nie zrobila bo nigdy bym z zonatym nic nie robila autorka to zwykla szmata usun to dziecko bo bedzie cierpialo i tamta rodzina tez alez mi cisnienie rano podnioslas!!! jak tak mozna??!!

Gość co ja bym zrobiła
moja przedmówczyni obudz się!!11 zerknij na topik Kochanki.....masa zdrad!!!!masa romansów!!!i w każdym z nich moze sie zdarzyć niechciana ciąża. i tu własnie się zdarzyła......i to juz nie jest tylko zabawa, romansik, seks, głupota...tu juz jest nowe zycie. i trzeba odpowiedzialnie podjąc decyzje.

Gość oferma
pamiętaj że to nowe zycie jest owocem waszej miłości. jest cześcią ciebie i twojego ukochanego. to wszystko co ci po nim zostało skoro nie możecie być razem. postaraj się wobec tego dać mu wszystko to, co najlepsze. a z czasem może znajdziesz jeszcze kogoś z kim ułożysz sobie życie.

Gość oferma
ale ja dyrdymały wypisuje :D

Gość co ja bym zrobiła
boże,,,oferma....ubrałęs ten "związek" do rangi romantycznej, niespełnionej, szaleńczej miłości, to chyba jakaś projekcja:P

Gość no jak to co powinnaś
urodzisz dziecko i bedziesz je samotnie wychowywać a o tamtym facecie zapomnij

Gość oferma
a bo wlazłem na cafe i pomyślalem że sobie trochę jaja porobie.

ja bym mu powiedziala. Poza tym do zdrady trzeba dwojga, wiec nie rozumiem dlaczego niektore osoby najezdzaja tylko na autorke. Widze, ze niektore z was wina za ewentualna zdrade obarczaja kobiety, no bo mezus taki nieporadny dal sie uwiesc szmacie. Otworzcie wreszcie oczy!!!Wkurza mnie takie traktowanie tematu :ona be, a on biedny bo dal sie uwiklac w romans. Do autorki jesli zdecydujesz sie urodzic, jak najbardziej poinformuj go o tym. W koncu to tez jego dziecko, nawet jesli go nie uzna to powinien Ci pomagac. I trzymaj sie

Gość kaviiii
w pizdu i znowu same swiete sie wypowiedzialy !!!!!!!!! jakby wszyscy byli tacy bez skazy jak te krytykujace to by nie bylo zla na swiecie :O:O:O co za idiotki tylko zwyzywac potrafia :O:O co do autorki - on musi sie dowiedziec.... muszisz z nim porozmawiac.