Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onazlenastawiona

dziwne

Polecane posty

Gość onazlenastawiona

wchodziliscie na rankingi na fotcepl? niby faceci lubia naturalne zwykłe dziewczyny a w kategorii najładniejsze wszystkie jak leci sa:wychudzone spalone na solarium farbowane z tona make up i nie sciemniejcie drodzy panowie ze lubicie naturalne dziewczyny:o

ok, bez podniety, to juz dawno na tym forum zostalo obgadane.. sztuczne lalunie podobaja sie chopom i co??? ale w sensie seksualnym.. tzn. fajne dziwki:o kazdy jak widzie taka lale to sobie tak pomysli...

Gość onazlenastawiona
ok dziwki bo dziwki ale chociaz kogos maja a normalne dziewczyny sa samotne a wogole patrzac na te rankingi zaczynam myslec ze jestesm gruba i brzydka:o skoro ooni zachwycaja sie takimi dziewczynami

Gość Ycvms
A jacy faceci maja najwiecej punktow? Z zelem na glowie, po solarium i kosmetyczce, i jakies napakowani idioci :D A podobno takich nie lubicie. Lepsze nie jestescie :P

No takich chłopów mamy w tych kurewskich(bo sie tak brzydko wyraze) czasach, wola tanie dziwki, nieliczna grupa madrych facetow woli normalne, NATURALNE dziewczyny. Nie ma co sie nerwowac, każda kogoś znajdzie, ale czy ten ktos bedzie odpowiedni? I pamietaj: to chopy nie potrafia zyc bez bab a nie na odwrot!!!!!

Gość samm
A kto normalny zaglada na fotke? :o Dla mnie fotka zawsze kojarzyla sie z przyglupimi nastolatkami, wiec nie dziwne, ze taki maja gust. Ale skoro opierasz nasze upodobania po tym, co widzisz na fotce, to trudno. "to chopy nie potrafia zyc bez bab a nie na odwrot!!!!!: a to ciekawe :D bo przeciez jest dokladnie na odwrot :P

Gość onazlenastawiona
niby tak ale potem wiele nastolatek bierze wzorzec z taki wysoko ocenianych dziewczyn:o

taaak? wiekszosc chopow to zniewiesciale ofermy!! gdyby mieli placic babie za to co baba dla nich robi to by sie cholery nie wyplacili i z torbami poszli!! pranie smierdzących gaci,sprzatanie,gotowanie,wychowywanie dzieci no i to... pożycie:o taka jest prawda, baba bez chopa se poradzi, jakby co to zawsze mozna sąsiada zawołac:D

Gość dziwne i blade
geje potrafia zyc "bez baba" lesbijki potrafia zyć "bez kobit" i tyle w tej kwestii :) a fotka.pl i te ich rankingi to o kant 4 liter mozesz sobie rozbic ,poza tym tam głosuja tez kobiety, dziewczyny.

gej kreuje sie na babe i jest na tyle zniewiescialy ze moze sie zaliczac do plci zenskiej. no a lesby to wkoncu tez baby, poradza sobie;)

bo na fotce.pl siedzą głównie tacy którzy lubią te sztuczne lalunie nie oceniaj całości męskiej populacji po idiotach z fotki :o albo oceniaj, mam to gdzieś:classic_cool:

Gość samm
Sam sobie piorę i sprzatam. Akurat do tego "baba" nie jest mi potrzebna :P

wcale nie jestem wyjątkiem😡 a wy nie lepsze, niby wolicie takich mężczyzn męskich, silnych, co płaci za was itd. a potem się wiążecie z żelikami w diversach którzy na dodatek nic nie potrafią i biadolą gorzej niż \"stare baby\", a zapłacić to musicie akurat same za siebie bo równouprawnienie i takie tam i psioczycie na nas😠

Gość samm
"niby tak ale potem wiele nastolatek bierze wzorzec z taki wysoko ocenianych dziewczyn" a to juz Wasz problem. Skoro nie macie wlasnego stylu i musicie brac wzroce akurat z fotki albo MTV :o Chociaz jakby tak sie zastanowic, to tez nasz problem, bo niedlugo nie bedzie normalnych kobiet.

ok, pedro to jaki Ty jestes..? bo juz nie wiem? z tego co napisales to jednak jestes zniewiescialy:D a ja z zelami sie nie zadaje😡 i wogole to feministka jestem:P

i nie pisałem o sobie tylko o ogóle, nie użyłem też słowa \"zniewieściały\"

a wy jesteście za bardzo zmężniałe:o:classic_cool: niedługo wam penisy powyrastają

Gość ja spędzę dzień z ekonomią
a wam cipki:P

ok ale ja napisalam wlasnie o wiekszosci mezczyzn m.in o tych żelach:o a NAPRAWDE madrzy faceci (nie chodzi o wyksztalcenie, tylko czy mają dobrze poukładane w głowie) jak wczesnie wspominalam, wybieraja normalne dziewczyny..

a tak mało jest normalnych dziewczyn... zresztą \"normalny\" to pojęcie subiektywne

Gość cosmogirl
nie chce penisa :D :D :D ale sie usmialam :D

Gość cosmogirl
ehheheh :D a ja slucham Beyonce-Kitty kat :D its time to go go :D little kitty kat :D

Gość cosmogirl
mezczyzni ;) jak to moja mama mowi kazdy ma swoje za skóra :) hehe i ci nazelowani co wygladaja jak pedalki i te zwyklaki szaraki ;) ja ufalam takiemu 2 lata az z dnia na dzien mnie zostawil wiec nie wiem kto gorszy :D

Gość ja spędzę dzień z ekonomią
- Tato, w parku znowu jakiś facet mnie zaczepiał, obmacywał... - To trzeba było uciekać, synku! - W szpilkach???... po żwirze???

Gość no no no1
a kto wchodzi na fotki:|