Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusa

hasło do poczty

Polecane posty

Gość anusa

Czy da się włamać do poczty meza, prosze ratujcie....

Gość na gg to tak
ściągasz program łamanie hasła gg i masz ale na poczte to nie wiem , spróbuj do gg a może na poczcie bedział takie samo hasło

Gość to ty nie znasz
hasla do poczty meza??????? ukrywa cos??

Gość Blondiiiii
Mi też by się przydało bo nie pamiętam hasła do swojej skrzynki. Podałam przy zakładaniu maila tan sam adres bo myślałam że tak trzeba i taraz piszą że hasło zostało wysłane na mail a ja nadal nie wiem jak się dostać

Gość anusa
ukrywa, klamie! Musze znac haslo tylko teraz zmienil juz uzytkownika takze nie wiem czy to jest mozliwe. wiem ze ukrywa dzis w nocy dostal zdjecia od laski, musze miec w koncu jakies dowody...

Gość na gg to tak
kurcze no nie wiem jak Ci pomóc a ona ma tegg?

Gość to ty nie znasz
rozwiedz sie z nim i bedzie spokoj a w historii nie bedzie zdjec jakie ogladal??

Gość na gg to tak
no ale co dowód to dowód

Gość Ycvms
masz dostep do komputera, z ktorego sie loguje na poczte?

Gość sybciej proszę
o tema się rozkręca proponuje aby autorka odpisywała szybciej

Gość anusa
Słchajcie mam dostep do komputera bo korzystam z tego samego, z gg usuwa wiadomosci bo sie juz domysla. Dzis rano cos kombinowal przy poczcie bo usunal uzytkownika zebym czasem nie wiedziala jaki to

Gość anusa
sorki ale jeszcze gotuje i pisanie mi sie wydluza

Gość sybciej proszę
1. ma hasło na gg? 2. jeżeli tak to takie samo może mieć na poczte

Gość anusa
no tak ale nie znam uzytkownika

Gość sybciej proszę
a nie znasz osoby, która znim pisze? czyli jak otwiera się okno gg to jest użytkownik a następnie hasło czyli on w profilu ma np: Ja - tak?

Gość anusa
wiem z kim pisze juz kiedys widzialam ich rozmowe, wiem kim jest ta dziewczyna ale on juz sie domysli kiedy ze chyba zagladam w jego gg wiec usuwa wiadomosci, mi chodzi o meila, ma poczte do ktorej nie mam dostepu, nie wiem nawet jak sie nazywa jego poczta, wiem tylko ze jest to gmeil i tyle

Gość sybciej proszę
my się chyba nie rozumiemy! w sprawie poczty Ci nie pomogę ale chodzi mi o gg bo ja np i wiele innych osób, które znam mają takie same hasła do gg i hasło na poczte. Czyli jeżli ktoś sciagnie program na mój komputer łamiący hasło gg i bedzie to np: gosia to może spróbować znajac mój mail wejśc na moją pocztę. A jeżli on ma gg na hasło(bo nadal nie wiem czy ma) to możesz ściagnąc ten program a nastepnie dowiedzieć się jaki ma e-mail, tylko taki znam sposób

kup sobie keyloggera, wpina się z tyłu kompa między wtyczka od klawiatury a gniazdem kompa (nie jestem pewna tej konfiguracji) kosztuje na allegro cos ok. 100 zł rejestruje wszystkie zapisane słowa, hasła, dane inna opcja: Mój komputer -> dyck C -> Documents adn settings -> folder dministratora lub \"Józek\" o ile takie imię nosi ważne: pasek u góry -> narzedzia -> opcje folderów otworzy się nowe okno klikasz na zakładkę \"widok\" -> pokaż ukryte foldery! bo mogą być schowane i nie zobaczysz wszystkich idziemy dalej: jesteś w jego folderze \"Józek\" widzisz folder -> gg -> wchodzisz i kopiujesz -> archives.dat - jeśli chcesz sprawdzic jego archiwum otwierasz swój folder gg, usuwasz swoje archives.dat a wklejasz jego, uruchamiasz program gg wchodzisz w archiwum i masz wszystkie jego rozmowy pamiętaj po kopiowaniu komp ma to archives w pamięci!!! wystarczy że on zrobi odruchowo -> wklej i wyjdzie że grzebałas ;) więc skopiuj jakiś nieważny plik do pamięci komputera typu..\"zupa na jutro\" w wordzie idziemy dalej: sprawdzasz -> moje bieżace dokmenty czyli wszystkie pliki, które oglądał, jesli czystko szukasz folderu -> ustawienia lokalne: -> historia: tam tygodniami sa posegregowane przeglądane strony, przykład: we wtorek był na pajacyk.pl w środę na laska.pl tam sobie pogrzeb do woli lub szukasz folder -> Temporary internet files, tez wszystko ślicznie wypisane natomiast jesli facet sprytny to pewnikiem czyści pamięc kompa np Easy Cleaner\'em reasumując na hasło nie ma nieinwazyjnego sposobu: - albo się wygada - albo przyuważysz - albo keylogger możesz zawsze wejść w ustawienia poczty: zapomniałem hasła, ale nie masz gwarancji: - ze znasz odpowiedź na pytanie pomocnicze, typu data imienin wujka Zbycha - że hasło przyjdzie mu na komórkę!!! - i najważniejsze on jak się zaloguje będzie wiedział że ktoś majstrował bo zmienisz hasło!! a wtedy masz przesrane, bo bedzie się..lepiej krył jeszcze jakies pytania?

Gość sybciej proszę
atunia brawoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Gość llllollll
tu to jak w KGB albo innym wywiadzie... wszystko laski wiedzą;) szkoda, ze ja nie mam meza to tez bym wyprobowala te szpiegowskie metody....;):D

Gość sybciej proszę
no smiesznie, smiesznie, a zeby jeszcze szpiegować przez swój komp inny to już całkiem luksus

Gość llllollll
ty tam wyzej sie tak nie ciesz, bo wejscie na cudzy komp to przestepstwo 😠!!

Gość sybciej proszę
łamanie hasła poczty i gg też

Gość atunio
atunia- a jeśli nie mam dostępu do jego kompa, to czy mogę jakoś mimo to ściągnąć jego archiwum gg na swój, żeby przeczytac???

Gość anusa
atunio ale jak usunal wiadomości z gg to nie da rady tego odzyskac???? bo on nie ma nic juz w swoim gg

Gość zonaty maż
uwielbiam Was durne baby. Choć pzrez tydzień chciałbym mieć taką jako kochankę. Odzwycziłaby się od podgladania męza. Lepszy kochanek niz maż.

Gość atunio
ponawiam pytanie: a jeśli nie mam dostępu do jego kompa, to czy mogę jakoś mimo to ściągnąć jego archiwum gg na swój, żeby przeczytac???

raczej nie słonko :) myślałam, ze chodzi o komp w domu, może są spece ktorzy to potrafią, ja jestem domorosłym szpiegiem ;) zawsze możesz go zagadać na gg jako: \"bezpruderyjna kotka\", \"niewinna ladacznica\" ;) lub coś w tym stylu i dowiesz się co ma za pazurkami, rozpalić nieszczęśnika i umówić się na spotkanie, masz dowód era naiwnych kobiet się skończyła moi drodzy, jeśli facet gra nie fair to dlaczego w stos. do niego trzeba być w porządku? do przeciwników: Ufaj ale Kontroluj bynajmniej nie pasja nauczyła mnie kontrolować :( takiego jednego skurwiela wyszpiegowałam i kopnęłam w dupsko i każdego następnego tak samo potraktuję, niech no tylko coś wyniuchtam

Gość anusa
Atunia ale jak usunal wiadomości z gg to moge je odzyskac??? Bo robie wg wskazówek i nic!!!

Gość anusa
moze cos robie nie tak