Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EmUuuK

Jakie rybki do akwarium polecacie?

Polecane posty

Gość EmUuuK

Dzisiaj jade po rybki.. ale jeszcze sie nie zdecydowalam na żadne.. Może mi doradzicie? Moje wymarzone akwarium: * piasek na dnie * żółte rybki, najlepiej jednego rodzaju *sliczne roslinki *korzen Jednak nie wiem jakie rybki wybrac by było "jednokolorowo", ale z lekką nutą egzotyki. Akwarium mam tylko 60 litrowe więc paletki odpadaja. Zastanawiam sie nad żółtymi bojownikami bądz żołtymi pyszczakami. Może jakies inne propozycje? Czy piasek rosliny i te rybki to dobre połaczenie? Poradzcie.

Gość EmUuuK
pomożcie proszę 🌼

Gość bojowników razem nie możesz
trzymac w akwarium. Zawsze zdaję się na fachową poradę sprzedawcy rybek, i tak mam w swoim akwarium skalary i gurami - są w kolorze zółtawym.

Gość ZŁOTA RYBKA 1
Polecam neomki ( male rybki plywaja lawicowo naj mniej 6 sztyk) z niebiesko ( neonowym błyszczacym ) i czerwonym paskiem,molinezje,nie polecam welonow strasznie brudza i ich slina wytwarza trujaca substancje i wiekszosc ryb moze chorowac .

Gość EmUuuK
tylko ja chcialam jednak rybki jednego kolorku zolte;p takze neonki odpadaja..:) A bojowniki mogą być tylkoz innymi bojownikami czy jak?

bojowniki moga byc z samiczkami. ale ja mialam bojownika i mi kurde zjadl ogon mieczykowi i ogolnie gonil rybki i czasm yblo ciekawie. ale nie pocelecam :) moze welonki?/ sa piekne tylko nie wiem czy mozna je trzymac razem ;) pozdrawiam i zycze udanego zakupu ;)