Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moniczka88

Niewidoczna łechtaczka?

Polecane posty

Przeglądałam tematy dotyczące łechtaczki i odniosłam wrazenie ,ze nikt nie traktuje ich poważnie.Nie wiem ,czy to wynika z krępującego tematu ,czy z braku wiedzy.Chciałabym poruszyc ten wątek ,ponieważ mam problem.Czytałam dużo o łechtaczce ,widziałam zdjęcia itp. ,byłam nawet u ginekologa jednak nadal nie wiem ,czy wszystko jest ze mną w porzadku.Wiem,że dużo dziewczyn narzeka ,że ma za duże mniejsze wargi i za dużą łechatczkę - a ja wolałabym mieć taki problem.Nie mam praktycznie warg mniejszych - tylko dwa małe paski ( jakieś o,4 cm) łaczące się u góry - ale na końcu nie mam zadnej kulki ani niczego, mogę je rozszerzyc ale nic tam nie ma.Myślicie ,że to dlatego,ze ejstem dziewicą? Czy to coś nienormalnego i czy może się zmienić? Prosze potraktujecie mnie poważnie...

widz,eze masz cos z glowa nie tak.do psychologa a nie ginekologoa.... ;/ ja mam niewidoczna lechtaczke,mozna ja wyczuc jedynie gdy jestem podniecona i jakos nie widze z tego problemu ;/ robisz z igly widly

Gość hjkj
kompleks małej łechtaczki?

nie chodzi mi o komplekst ale nigzie nie znalazłam informalcji o tm,ze łechtazki w ogóle nei widać i tyle.I nie rozumiem co psycholo miłaby tu do gadania ;/dzięki za pomoc

bo kazde cialo dziewczyno jest inne...i dziwie sie,ze w tym iweku tak glupie pytania zadajesz;/

Ciekawe czy kobieta z penisem to też zwyczajnie inna budowa ciała - to hcyba jest już probloem prawda? Zastanawiałam sie tylko czynei mam czegos takiego ale w druga stronę :( Czasem teoria nie wystarzcy żeby zrozumiec soje ciało i nie musisz byc odrazu taka agresywna ....

Gość r o z b a w i o n a
ściągnij sobie za darmo film z Mininovy (to strona internetowa) pod tym tytułem:" Łechtaczka. Piękna nieznajoma". wystarczy mieć do jakiegoś torrenta do ściągania, np.BitComet

agresywna? a co mas zpenisa??? boze,smieszysz mnie kobieto..... naprawde.. zaraz sobie wmoisz ze ty kurde lechtaczki nie masz..buahahaha

Gość anulka2009
Szukaj pomocy napisałam trosze wyżej.

pokaz fotke swojej cipki , daj linka ocenimy co ty tam masz i czy wszystko okey. bo pisac to sobie można i kazdy ci odp. złośliwie .......

Gość moze zwyczajnie
zapytaj o to ginekologa,przekonasz sie czy potwierdzi twoje obawy,czy uzna ze wszystko z twoja budowa jest normalne.