Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moniczka88

Niewidoczna łechtaczka?

Polecane posty

Gość Moniśka7777
Nie dość, że mam tak samo na imię jak Ty Monisiu to jeszcze ten sam problem. Może wargi mam normalne... nie małe ani nie duże, ale łechtaczki nie widzę w ogóle. A co do orgazmu to też nie miałam :( Pozdrawiam

Gość duża.
A ja wam strasznie zazdroszcze. mam aż za dużą łechtaczke i okropnie mi wisi. strasznie mi to przeszkada podczas okresu , kapieli itp. byłam z tym u ginekologa ale powiedział mi ze wszystko jest okej. ale wydaje mi sie że to dlatego że jeszcze nie jestem pełonetnia i nie chciał mnie martwić czy coś. w przyszłosci planyję 'pozbyc' sie tego wstydliwego problemu ale nie wiem czy mi sie to uda.. pozdrawiem wszystkie posiadaczki małych 'narządów' ;)

ale to sprawia ze dal facetow jestes bardziej seksowna z mala czy duza dla niech to znaczenia nie ma:)

Nic sie nie martw. Mała, czy duza wazne ze jest. Ja parę lat temu myslałam ze jestem jakaś niedorobiona czy co? Ale... No właśnie pokazano mi i wytłumaczono jak można ją troszkę powiększyc i teraz jest wszystko ok. Za duzo jednak na forum porąbanych facetów aby to wszystko tłumaczyć, zaraz sobie jakieś jaja zaczną robić i tyle. Ale jak chcesz to Ci odpiszę.

Gość marysia2 mylisz się
ma znaczenie. jedni lubią duże inni małe ale - trzeba się zgrać bo to ma znaczenia.

Gość mahikaku
iwonkowa - a co masz na myśli mówiąć że można ją trochę powiekszyć? Mam ten sam problem co dziewczyny....22 lata...łechtaczka, kórej w ogole nie widać...nawet gdy jestem podniecona

Gość najlepsze dziewczyny
maja wlasnie male piersi i male lechtaczki, dla mnie takie sa the best! skad jestes??????

Gość thOmaz_
Mialem dziewczyne o dokladnie takiej budowie - szczupla, niska, male piersi, malutka lechtaczka, nie miala nawet za duzo owlosienia (uprzedzajac glupie komentarze - miala 19 lat). Nie miala za duzo kobiecych ksztaltow, ale ja akurat uwielbialem jej cialo :) Niestety sie skonczylo... Nie wiem co wiecej chcesz wiedziec - miala orgazm, seks byl udany, chociaz z 1 razem mielismy spore problemy, ale starczylo troche cierpliwosci i sie udalo :) Napisz do mnie na elpresidente@10g.pl jak masz wiecej pytan, tutaj nie wchodze czesto, mozesz tez wyslac jakies zdjecie, skoro tutaj sie wstydzisz :)

Gość film - łechtaczka