Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakiiiś tam

Czy to możliwe?

Polecane posty

Gość Jakiiiś tam

Kobieta twierdzi że mając naście lat kiedy buzowały hormony, a w głowie ma sie szalone pomysły nigdy nie miała myśli której potem sie wstydziła. Czy to możliwe?

Gość nie tak dawno
hormony mój drogi to kobietom buzują dużo, duzo później. :O

Gość Jakiiiś tam
Ale chodzi mi o czas dojżewania. No i czy możliwe że komuś nie trafiła sie nigdy myśl niekontrolowana o której potem chcemy zapomnieć?

Gość Jakiiiś tam
Chciał bym sie tylko dowiedzieć czy jeśli ktoś twierdzi że nigdy nie miał myśli do których niechce sie przyznać bo sie ich wstydzi to mówi prawde?

Gość ghdhdhdg
Może się nie zrozumieliście? Może ona swoich naturalnych myśli np o seksie nie uważa za potrzebne się wstydzić a z tobą jest coś bardzo nie tak? Może to twój problem że wstydzisz się jakichś myśli? Wracaj do kościoła poleżeć krzyżem, może tam odpowiedź znajdziesz. I jeszcze jedno, dlaczego ktoś miałby szczerze rozmawiać z tobą o sprawach tak intymnych?

Gość ghdhdhdg
"myśl niekontrolowana o której potem chcemy zapomnieć" podaj przykład bo na razie piszesz jak paranoik

Gość Jakiiiś tam
Nie jak paranoik tylko jak mąż który w czsie szczerej rozmowy z żoną zadał takie pytanie i usłyszał odpowiedź że nic takiego nie było, a ja np odpowiedział bym że nie chce o tym rozmawiać. I dlatego pytam czy tylko ja miałem czasem dziwne myśli w czasie młodości?

Gość Jakiiiś tam
ghdhdhdg - czy jesteś pewny/a że był byś w stanie rozmawiać o wszystkich swoich myślach nawet z bliską osobą?

Gość ghdhdhdg
no pisałeś tu tak jakbyś sam się jakichś myśli przesadnie wstydził no skoro sprawa wygląda tak to nie wiem o co chodzi z twoją żoną, gdybym się wstydziła, powiedziałabym że nie chcę o tym rozmawiać i mi osobiście wydaje się że nie jest możliwe nie myśleć o seksie, bo jest to sfera której się człowiek uczy i po prostu musi przerabiać sobie pozyskiwaną wiedzę

Gość Jakiiiś tam
A jak to jest z kobietami??? Ona twierdzi że myślała w sposób erotyczny tylko o mnie (poznałem ją jak miała 17l) ja jak wydaje mi sie Każdy facet miałem różnych myśli sporo a szczegulnie mając naście lat