Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jena zołza

Sylwester w PARYZU!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość taka jena zołza

Wczoraj dowiedzialam zie od mojego ukochanego , ze jedziemy na sylwestra do Paruza :D suuper ucieszylam sie bardzo powiedzial ze jedziey 26.12.2007 no i wracamy 01.01.2008. No i sie ucieszylam, pozniej on przedstawil swoj plan... Po godz. 7.00 bedziemy juz w Paryzu, pozwiedzamy sobie i wieczorem pojedziemy do jego siostry do Belgii i tam spedzimy sobie milo czas. Pozniej 31.12 wrocimy i spedzimy sylwestra pod wieza Eiffla:) Jednak zdziwilo mnie to ze nie mamy tam zadnego noclegu, ale pomyslalam sobie ze moze byc zabawnie tyle tylko, ze ja nie mam pojecia gdzie sie podzieja nasze bagaze... bo jak bedziemy sie bawic a bagazami i do restaracji tez z nimi chodzic. No ale jestesmy mlodzi i odrobine szalenstwa sie nam przyda:P hehe takze mam nadzieje, ze bedzie ok. a co do noclegow to on mowil, ze sa drogie i na jedna noc nikt nie chce no ale ok. Ja tam jeszcze jaiegos szukam, ale jak sie nie znajdzie to mam nadzieje, ze jakos damy rade:P

Gość klikkkkkkkk
dobrej zabawy :)

Moim zdaneim mocno to wszystko przereklamowane...Tak samo jak i oswiadczyny na wiezy Eiffla itp :P ale patrze na to wszystko bardziej z perspektywy meiszkanca Paryza, to moze dlatego tak mi sie wydaje :P Noclego w hostelach nie sa takie drogie, spokojnei mozna na jedna noc cos znalezc...no ale teraz to juz moze byc za pozno ;) Tak czy inaczej milej zabawy zycze ;)

dzieki za zyczenia:) hehe te zareczyny sa oklepane ? hehe a ja wlasnie mysle sobie ze fajnie by bylo jak by mi sie tam moj ukochany oswiadczyl hehe a tu kurde ze to oklepane:P ale co tam nawet nie wiem czy on zamierza to zrobic :D

obsesja_ 🖐️ no prosze, ja tez w Paryzu... Masz calkowita racje z tym przereklamowaniem...na sztucznych ogniach oszczedzaja ale trzeba przezyc, zeby zrozumiec...

no jak tam bede to zobacze ja jest:P ale mam nadzieje ze bedzie cudnie:) i w ogole ostatnio ogladalam zdjecia mojej kumpeli i patrze a ona fotki ma z paryza i w tle wieza Eiflla... a tu wczoraj przyjechalam do mojego ukochanego i on mi powiedzialm , a ja tak sie ucieszylam, ze szok:P

witam:) sylwester udany ;) moje kochanuie mi sie oswiadczylo!!! jestem przeszczesliwa. Nigdy nie zapomne tej chwili:P W blasku fajerwerkow z widokiem na migajaca wieze moj ukochany zaczyna prawic mi komplementy konczac na tym : Czy chcesz zostac moja zona? ajjj a ja pierw sie poplakalam ze szczescia, a pozniej odpowiedzialam ze pewnie ze chce :) jejku jak ja sie ciesze:D Ktos jeszcze byl na sylwestra w paryzu?

Gość fdsfsd
tak w chuj ludu pojechalo wlasnie do paryza zeby zobaczyc jak petardy puszczaja. I jeszcze wiecej ludu sie oswiadczalo na wiezy. Pewnie myslisz ze to oryginalne...ale sie mylisz to jest strasznie banalne.

Gość ehhhhhh ehh

Gość ehhhhhh ehh
chociaz jedna jest szczesliwa zazdroszcze i gratuluje