Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość open

najlepsza pomadka na spierzchniete i popekane do krwi usta!!!!pomocy!

Polecane posty

Gość baa ja to juz mam z 20 nicków
wiesiołkowa oeparol,miodzik na usta,można kremem nivea wysmarować na noc,takie pomadki buzi z apteki,najlepiej nie dopuszczac do przesuszania ust,jak czujesz ze sa suche to od razu pomadka ochornna,nawet wazelina,teraz jest tyle zapachowych.no i nie oblizuj ust na dworze

Gość a moze jutro juz bedziesz
kiedys pomagala mi klasyczna nivea,potem albo moje usta sie zmienily albo ta pomadka bo raczej szkodzila niz pomagala,tak samo bebe,neutrogena,chyba wszystkie w drogerii wyprobowalam.potem szukalam pomocy w aptece,pomogla mi ppomadka flos lek,ale nie pamietam juz jaki kolor miala,teraz mam ta z wiesiołka,taka z żółtym kwiatkiem na opakowaniu.bardzo dobrze natłuszcza usta,nawilża je.poza tym często smaruje usta miodem lub kremem,robie raz w tyg piling cukrowy,no i zawsze mam pomadke przy sobie,szminek nie uzywam,blyszczykow tez nie,bo nie znalazlam jeszcze takiego ktory nie wysuszy ust

przypadkiem kupilam pomadke flos lek zimowa ochrona bo moje usta byly spekane a nie mialam pomadki przy sobie i rewelacja!zawsze omijalam ta firme jesli chodzi o pomadki bo sie sparzylam raz ale teraz naprawde zadowolona jestem

Gość baa ja to juz mam z 20 nicków
kupilam taki balsam oliwkowy bielenda,jak posmaruje usta jest ok,ale po kilku minutach usta jakby wchlonely bal;sam i trzeba powtarzac aplikacje a nie o to mi chodzilo.flos lek jest fajna jak u gory ktos pisal ale lubie tylko tez ta zimowa.na stale gosci u mnie oeparol ale wole uzywac naprzemian a nie ciagle ta sama bo czuje jakby nie dzialala jak za dlugo uzywam

Gość jacobs
najlepszy balsam z apteki Carmex

Gość grrrrrrrrrr
carmex jest w aptekach?

Gość tylko
wazelina albo krem nivea

Gość gdzie jest Carmex
kupujecie Carmex w aptekach ? Gdzie? Z jakiej hurtowni sprowadzają? U mnie w aptekach nie ma, nawet na zamówienie, hurtownie farmaceutyczne nie mają.

Gość grrrrrrrrr
no wlasnie u mnie w aptece tez nie ma bo dzis pytalam i nie sprowadzaja

Gość carmex jest
w aptece internetowej. Nazwy nie podam. Sprawdź sobie . Ja dzisiaj kupiłam w aptece w KRK

Gość gdzie jest Carmex
suuper, aptek internetowych jest tak około 5 tysięcy, zaraz sprawdzę wszystkie po kolei, wielkie dzięki za pomoc :(

Gość olololalalallala
kup neutrogene teraz i klikaj na allegro carmex i nie bedziesz juz miela takich porblemow;] slowo daje

Gość olololalalallala
carmex 6zl wiec bez dramatu:)

Gość wujek google
wie wszystko

plecam carmex rewelacja , kup sobie na allegro są różne smaki !!

Gość gość
Polecam balsam do ust o dzialaniu kojacym,nawilzajacym i regenerujacym janeIredale. Na moje popekane usta jest rewelacyjnym rozwiązaniem ;)

Gość gość
Polecam włoską pomadke SOS LABRA5,5ml.Szybko leczy,i chroni usta.

Gość karolinawalczuk
Moim zdaniem pomadki nie są w stanie w prawidłowy sposób zregenerować popękanych ust, bo one działają tylko na zewnątrz, a na takie problemy trzeba podziałać od środka. Jak ja mam suche czy popękane usta smaruje je kremem nano one, bo on ma właściwości odbudowujące, także regeneruje tą suchą skórę co się pojawia. Czasem też stosuję jakieś naturalne sposoby, ale to już rzadziej.

Gość gość
Zwykły miód.

Gość gość
na usta popękane jest najlepszy sposobem jest balsam erazaban protect. Chroni przed zimnem i klimatyzacją, zmianami temperatur. Ważne dla wszystkich ludzi, którzy pracują w biurach z klimatyzacją. ja miałam wcześniej problemy, ale teraz nie mam już od kiedy stosuję ten balsam

Gość gość
zwykły miód albo żyworódka w tłuszczu smarowana na noc.

Gość gość
Z pewnością znajdziesz kogoś takiego tylko to pewnie długo ci zajmie