Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna Karolina ....

Dziewczyny ! Jakie jest Wasze zdanie ?

Polecane posty

Gość smutna Karolina ....

Hej ! Co byście zrobiły gdybyście odkryły, że Wasz facet ma profil na sympatii , a w rubryce czego szuka , wyraznie jest wpisane -> KOBIET, MIŁOŚCI, SEKSU Zerwałam z nim wczoraj, ale nie moge sie po tym podnieść. Jak to możliwe, że ktoś kto mówi do ciebie KOCHAM robi coś takiego! Tak mu ufałam.Mówił, że to tylko tak, dla zabawy i rozrywki to zrobił. Czy mam racje, że wymagam od 23 letniego faceta poważnego podejścia do pewnych spraw ? Albo związek albo takie zabawy! Czuje sie strasznie ! Czy każdy facet okazuje sie kłamcą ?

Gość ehhhhhhhhhh
Karolinko ja zerwalam z chlopakiem z takiego samego powodu i wiem teraz ze jesli facet wejdzie tam raz zajrzy tam ponownie chociaz moze znajdzie sie jakis wyjatek przykro mi wiem co przezywasz :/

Gość j a
czesc, moj maz robil i robi tak samo..niestety..przerzekal ze juz sie zmienil,ale dupa blada, teraz juz mu nie ufam i mam to gdzies, teraz tez mam moje slodkie tajemnice

Gość .ze juz sie zmienil
piękne słowa... a uszy przyjmują... Tacy dranie się nie zmieniają... uspokoi się na chwilę aż przycichnie i robią swoje. Niestety też to przerabiałam :(

Gość j a
wiem ze gowno sie zmienil,ale coz...moze kiedys spotkam ksiecia z bajki,to odejde,a tak na razie nie mam gdzie...

Gość a może ten profil założył
jak jeszcze nie był z tobą?

Gość bkbv
bardzo dobrze zrobiłas ja miałam identyczna sytuacje :) i postapiłam jak ty tylko to było juuz dawno .. potem jeszcze za mna latal i mowil ze mnie kocha ale po jakims czasie sie uspokoił i mam nowego mena który nie pisze takich bzdet i nie szuka kochanki majac dziewczyne

Gość Wrom
Przesadzacie, przecież dziewczyny również zakładają konta na różnych portalach randkowych mimo iż mają stałych partnerów. No a przecież nie napiszą, że szukają tylko i wyłącznie przyjaźni bo nikt się nimi nie zainteresuje.