Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia33333

jak uzyskac blond z jasnego brazu?

Polecane posty

Gość misia33333

poradzcie jak mozna uzyskac ladny kolor blond z jasnego brazu..z natury jestem ciemna blondynka,ale jakus czas temu pomalowalam wlosy na jasny braz(szamponem nie farba) i wygladam nieciekawie,stanowczo wole blond.Tylko teraz pytanie czy nalozyc rozjasniacz a pozniej farbe,czy odrazu farbe w kolorze blond???? Boje sie zeby tylko nie wyszly mi rud,bo tego bym nie zniosla,prosze doradzcie jak to mozna zrobic???

Gość kata.....
ja proponuje ci najpierw uzyc rozjasniacza a potem farby. inaczej uzyskasz efekt rudego a nie blondu wiem bo sama probowalam i tego i tego a moj naturalny kolor to ciemny blond

Gość misia33333
dzieki,a nie zniszcza sie za bardzo? bo chcialaby to zrobic najlepiej jednego wieczoru..

Gość a jaaaaaa
Jeżeli chcesz uniknąć koloru rudości to wybierz się do fryzjera szczerze polecam zbliżają się święta ,, sylwester więc nie ryzykuj sama

Gość najlepiej przefarbowac

Ja też chcę wrócić do blondu, bo jestem naturalną blondynką! mam nadzieję, że uda mi się do świat-bez rozjaśniacza! Nie używaj zniszczysz sobie włosy! Przez ponad rok malowałam się na rudo...ale mała zmiana:) Nie farbuję włosów juz 2 miesiące-kolor schodzi,no i myję ostatnio włosy w szamponach przeciwłupieżowych (w tym Nizoral)...