Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umbrella87

jaki on jest niedomyslny...

Polecane posty

Gość umbrella87

przedwczoraj byłam z moim facetem na zakupach.Była jeszcze z nami moja mama. Zrobiliśmy wspolnie zakupy,mama dała pieniądze i powiedziala,zebysmy zapłacili.Moj facet kupił sobie pare rzeczy,kase miał zaraz w samochodzie zwrócić mamie.Do dzis jej nie oddał. Wczoraj i dzisiaj sugerowałam mu tekstami typu ,,te pieniądze za zakupy,to chyba ja z własnej kieszeni bede musiała mamie oddać,pytała sie ostatnio...\'\' próbowałam go jakoś naprowadzic,zeby powiedział,ze sam da jej te pieniądze.Jestem na niego strasznie zła,poza tym głupio mi przed mamą,ze sie tak zachował.Chyba oddam jej te pieniądze z własnej kieszeni i powiem,ze on oddaje...co o tym myslicie??prosze o powazne wypowiedzi,podszywaczom dziękuje.

Gość oddaj mamie powiedz co chcesz
ale jemu wygarnij... Wstydzilby sie :O

Gość umbrella87
ale jak??oddaj kase??tak mam powiedzieć??próbuje go jakoś naprowadzić,zeby sie comyslił o co mi chodzi,ale bezskutecznie

Gość rowooooooooo
Powiedz mu zeby oddal mamie te pieniadze!

Gość oddaj mamie w jego obecności
i powiedz ,że to z twojej wypłaty

w koncu za zakupy zaplacila Twoja mama...zapytaj sie kiedy ma zamiar oddac pieniadze za zakupy

Nie ma nic dziwnego w tym, że jak pożyczył, to ma oddać. Jeśli jest na tyle niewychowany że tego nie rozumie (i to po Twoich przypominanich), to spokojnie zasłużył na to, żeby powiedzieć to wprost. \"Mama dzwoniła i pytała, kiedy oddasz jej ...zł, które pożyczyłeś w ...... Co mam odpowiedzieć?\"

Gość umbrella87
może i macie racje...moze oddać mamie przy nim.Bedzie miał nauczke.

Gość umbrella87
tak mi za niego głupio...i wsciekła jestem.

Gość demetrioss
a ile facet ma lat?

Gość umbrella87
ma 23lata,ma pieniadze,sam na siebie zarabia i nie rozumiem dlaczego tak sie zachował.Mi byłoby głupio i nigdy bym sie tak nie zachowała

Ja bym nic za niego nie oddawała. Facet zachowuje się dziwnie, ale z drugiej strony nie rozumiem też tego że nie potrafisz mu normalnie wprost powiedzieć czy zapytać kiedy odda mamie pieniądze.

Gość co mnie boli
jeśli Ci wstyd przed mamą, to oddaj za niego. I powiedz potem jemu, ze wyłożyłaś za niego pieniadze. Chyba wtedy się już domyśli, żeby Ci oddać...

powiedz że ma oddać twojej mami pieniądze i tyle...bo takimi tekstami to on się nie przejmie...

pożycz od niego pieniądze i też nie oddaj...jak sie bedzie dziwił, to powioedz, ze jestescie kwita:P

Gość umbrella87
sarkastyczna---->nie chciałam mu tego wprost mówic,ale skoro nie rozumie w ten sposób,to bede musiała cos wymyslić.Albo powiedziec mu to wprost albo zwyczajnie oddam pieniadze mamie przy nim,zeby mu głupio było

Gość umbrella87
cholera..nawet nie spodziewałam sie,ze moze sie tak zachować.Zawsze to raczej on sie wyrywa,zeby coś mi kupic,za coś mi zapłacić...

nie oddawaj ze swoich, to nie Twój dług, a jemu powiedz wprost, że mama sie pytała o te pieniądze, nie rozumiem dlaczego nie chcesz powiedzieć tego wprost?

zapytaj go wprost, czy nie jest mu wstyd, ze Ty świecisz oczami przed mama za jego dług.

Gość LOOOMV
przeciez to co jemu mowilas bylo dosc wprost powiedz-oddaj mojej mamie pieniadze do cholery bo sie za ciebie wstydze kbieto - naucz sie mowic to, co myslisz to nie boli

Gość umbrella87
powiedziałam mu właśnie teraz,ze głupio mi sie przed mamą zrobiło. I odwazyłam sie powiedziec,ze ma zapłacić za swoje rzeczy

Gość demetrioss
a jaka to kwota?moze jest tak mala ze facet nie domysla sie, ze wypadaloby zwreocic?

Gość umbrella87
bo my nie mieszkamy jeszcze razem, zadzwoniłam do niego.Powiedział,ze zapomniał zostawić te pieniądze i ze odda jak bedzie u mnie...to chyba sprawa zalatwiona..dziękuje wam

skoro to Twój chłopak, to najlepiej takie sprawy stawiać jasno i wszelkie niedomówienia rozwiązywac od razu. Teraz to jest pewnie niewielka kwota, ale w przyszłości może być poważna.

Gość umbrella87
demetrioss-kwota nie jest jakaś tam strasznie kosmiczna. Ale tez nie jest to takie nic. Coś około 30zł.Ale mysle,ze jaka by to nie była kwota,liczy sie sam fakt.Skoro sie pozycza,to tez sie oddaje.prawda??

Gość umbrella87
ve ra---->własnie o to chodzi.Takie rzeczy sie powinno wiedzieć.

Gość ze zapomnial oddac to nic
ale ze nie reagowal na przypomnienia... :O Mi tez sie zdarza zapomniec - skleroza nie boli. ALe jest mi potem bardzo glupio :( Mam ochote zapasc sie pod ziemie oddajac pieniadze z opoznieniem :( ALbo jak, nie daj Boze, ktos mi przypomni :O