Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umbrella87

jaki on jest niedomyslny...

Polecane posty

skoro juz mu przypomniałaś i stwierdził, że niedługo odda, to sprawa załatwiona. Gorzej, jeśli nie odda.

Gość umbrella87
ja jestem uczulona na takie sprawy.Nie lubie miec długówi nie chce,zeby on robił mi powody,ze swiece za niego oczami

a ja sobie przypomniałam właśnie, że kilka lat temu pozyczyłam koleżance 20zł i do tej pory nie oddała. Szkoda, ze nie mam z nia kontaktu, bo bym jej odświeżyła pamięć.

Gość umbrella87
ve ra---->heh...teraz kazdy zbierze sie na odwage;)zastanawiam sie czemu było mi głupio o tym powiedziec...to jemu powinno być głupio,nie mi.

umbrella - zgadzam się z Tobą, ja tez nie lubię robic sobie długów, rzadko pozyczam od kogoś, a jak już to od razu określam datę zwrotu. Spaliłabym się ze wstydu, gdyby mi ktoś musiał przypominać. Ale niektórzy tak mają, że wydaje im się, że pożyczona kwota jest tak niewielka, że nie warto się nią przejmować.

Nie przejmuj się już, najważniejsze, że powiedziałaś mu wprost. Na przyszłość życzę więcej odwagi w rozwiązywaniu problemów, nie tylko finansowych ;-)

Gość umbrella87
chocby to było nawet 5zł...liczy sie sam fakt.jak można sie nie domyslić??

Gość umbrella87
ve ra---->dzięki za dobre słowo.

Gość umbrella87
chyba wreszcie zrobiło mu sie głupio i zaczyna mysleć,bo mnie przeprosił

Gość umbrella87
w sumie na to czekałam.Jakoś tak mnie ta sytuacja lekko zraziła...a jestesmy ze soba już dośc długo

Jestem w takiej samej sytuacji! Moj chlopak pozyczył od mojej mamy pieniadze i powiedzial ze jeszcze tego samego dnia odda (bo akurat mu zabrakło a byla z nami moja mama) niestety minął juz jakis tydzien a on nie oddaje... strasznie mi glupio przed mamą... Nic mu nie powiedzialam ze ma oddac bo mi glupio :/

Gość umbrella87
powiedz mu.jak widzisz ja powiedziałam i to rozwiązało sytuacje. Jeszcze nie do konca,ale powiedział,ze odda,a co najwazniejsze-przeprosił

Gość taki jeden ewenement
ktoś tam mądrze napisał- oddaj mamie a następnie powiedz mu: oddałam mamie z własnej kieszeni pieniądze za te zakupy, co jej miałes oddac, zwróc mi prosze jak najszybciej bo potrzebuje na... powiedz to bez wyrzutu tylko normalnie

Gość cierpliwa w poczeklani
powiem tak: jesli nie mozesz mowic mu wprost co myslisz na kazdy temat, to nie mozesz mu pozyczac pieniedzy. Po co mu sugerujesz, podchodzisz. Trzeba powiedziec wprost co myslisz i czego oczekujesz. Pokazal jaki ma charakter, pora go rzucuc. Nawet gdyby mial jakies problemy i nie mogl oddac, zaplacic za siebie od razu, to powinien o tym powiedziec Twojej mamie. Sprawa powinna byc jasna.

Gość umbrella87
jej...oddał te pieniądze. Jestem w szoku;)