Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morQ

co zrobic ?

Polecane posty

Zaczne od początku: zawsze kiedy prosze mojego chlopaka (21l.) zebysmy gdzies pojechali na jakas pizze, kebaba to on sie wykreca, mowi że nie chce mu się, że szkoda kasy.... Tak samo było wczoraj. A dzisiaj kiedy bylismy u niego, to sam zaproponował swojej mamie (!) zebysmy razem we trojke pojechali na kebaba! Normalnie mnie zatkało, ze mna nie chce a z mamą to owszem! Paranoja- mysle sobie.. Cała droge nie odzywałam sie do niego, byłam zła na niego! Zauważył oczywiście ze sie sfochałam i po przyjeździe do domu, powiedział mi że jak nie chciałam jechać to mogłam powiedziec, że nie musiałam jechać jak na ścięcie! On nieczego nie zrozumiał, nie domyslił się ze byłam zła na niego bo wczoraj ze mna nie chciał nigdzie jechac, tylko dzisiaj zaproponował to swojej mamie!! On mysli ze jestem zła na niego bo nie chciałam po prostu jechac! Jeszcze opierdzielił mnie ze mogłam sie tak nie zachowywac, że to brzydkie z mojej strony i że powinno mii być strasznie glupio... nie wytłumaczyłam mu o co mi chodzi bo jakos bylo mi glupio powiedziec mu ze jest mamisynkiem.... teraz musze siedziec sama bo on sobie pojechał ternin robic i kazał mi sie zastanoawić nad moim postepowaniem!! To on sie powinien zastanowic, domyslić sie ze chciałabym soędzić z nim miły wieczór w jakiejs kafejce.... heh... co ja mam zrobić??? powiedziec mu dlaczego bylam zła??? heh... czy moj chlopak jest normalny???

Gość nie jest nienormalny
ale wszyscy tacy sami są

Czy on nie rozumie ze chciałabym spedziec troche czasu z nim?? Tak jak normalnie ludzie, posiedziec troche, posmiac sie... a nie pojechac z jego mama (!), wziąć kebaba na wynos i zjesc w domu... przeciez to zero radości...