Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj już

FINAŁ Big Brother 4.1 - kogo obstawiacie?

Polecane posty

Gość dzisiaj już

Gdyby Adrian nie przyznał się w końcu, że sypiał z mężczyznami, to chyba by wygrał... A tak to wyszedł na fałszywca, po tych łzach i zapewnieniach że nie ma nic wspólnego z gejami. Kaśka L. puściła się na wizji z w sumie przypadkowym gościem, dała się poznać jako skrajnie dwulicowa, obrabiająca tyłki i wiecznie niezadowolona pustota... Jak dla mnie nie ma szans. I Jolka... Męcząca osobowość, niby fajna i sympatyczna, lubi rozśmieszać ludzi i udawać głupszą niż jest... Ale ma też negatywne odchyły (awersja do robienia czegokolwiek wymagajacego wysiłku, wrzaskliwość). No i wiedza u niej leży i kwiczy... czy ona skończyła podstawówkę? :P

Gość definitywny remis

Gość ujdzie hahah
kaska sie nie kochala z mirkiem :o scieme puscili a wszyscy lykneli jak pelikany :D jolka - idiotka! jak wygra to kupi za 100 tys blyszczykow i lateksow, adrian mnie meczy swoim biadoleniem, jest nudny nie przepadam za kaska ale wole zeby to ona wygrala niz idiotyczna jolka, ktora sie zachowac nie potrafi i ciagle drze swoja jape :o kasce sie bardziej przyda wygrana niz innym, jolka ma za duze mniemanie o sobie i lubi sie nabijac z biedniejszych ludzi, patrz kaska

Gość definitywny remis
no

Gość dzielnicowy guciapa z pałką
ale najpiekniejsza jest p. Dorota Wellman

Gość dzisiaj już
no, Adi i Jolka mają duży tzw "negatywny elektorat", i myślę że Kaśka może na tym skorzystać Mi się wydaje że Adrian najbardziej zasługuje na tę nagrodę, chłopak ma jakieś ambicje, studiuje (polonistykę chyba), ma jakieś zasady. Ogolnie wartościowy gość

Gość ujdzie hahah
pozatym kaska ma dusze artystyczną i pochodzi z biednej rodziny z tego co sie dowiedziałam :o ciagle chodzi w tych samych spodniach i pozycza ubrania od kolezanek bo nie ma kasy, szkoda mi jej! i przynajmniej potrafi pokazywac emocje, a nie tak jak jolka zimna jak głaz, ktorej malo co rusza( sory rusza jej koń :o kaska jak jest wkuriona to przeklnie, a jak szczesliwa to sie smieje, a jolka ciagle skrzeczy czy jest szczesliwa czy smutna :o fuj!

Gość definitywny remis
pewnie że Wellman jest najpiękniesza

Gość co mnie obchodzą
umiejętności Jolki, co ona potrafi a co nie. wiem jedno, ona jest najlepsza z tej trójki i chcę , żeby wygrała. kaśki nie trawię za podsycanie kłótni, palenie papierosów, pieprzenie się na ekranie, wredną naturę. Adrian mógłby też wygrać, do niego nic nie mam. umie pięknie mówić po polsku i wśród tego stada głupków, musiał przeżywać katusze, dlatego on też powinien wygrać!