Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SzybcyiWsciekli

solarium. wejdzcie

Polecane posty

postanowilam zaczac chodzic na solarium bo musze sie na sylwestra opalic. i mam do wyboru 2 łóżka: pierwsze: 51 lamp *160W 4 opalacze twarzy *520W 14 opalaczy ramion *25W climatronic,bryza,aroma drugie: 54 lampy *160W 4 opalaczy twarzy *600W reflex opalacz ramion klimatyzacja które łozko byscie wybrali, zeby szybsza opalenizna byla? i co to znaczy REFLEX OPALACZY RAMION?

Gość zlabla
generalnie nei przepadam za lozkami z bryza! wybieram lozka te z mocniejszymi lampami , przez co oszczedzam an czacie, a ten reflex??? hmm nie jestem pewna!! ale WYDAJE mi sie, ze chodzi poprostu o wolniejsze opalanie ramion, może dlatego, ze te miejsca szybciej sie opalaja?

Gość po pierwsze wcale nie musisz
po drugie opalenizna jest juz niemodna po trzecie nie wiem czy wiesz ze ok 90% czerniakow powodowanych jest przez solarium:P

opalenizna jest już niemodna...no pewnie lepiej być bladym i wyglądać jak trup :O

Gość bebes
lepsze sa mniejsze lampy, bo opalasz sie na dłużej, a opalanie to nie wyscigi

generalnie roznica jest widze w wielkosci lozka ( bo w jednym sa 51 a w drugim 54 lampy ) no i mocniejsza lampy na twarz w lozku nr 2 te opalacze ramion to pic na wode.... Najwazniejsza jest marka lamp i ich zuzycie....