Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja12

czy to może faceta urazić????

Polecane posty

sppotykam się z pewnym facetem rok, nie jesteśmy w jakimś oficjalnym związku,ale ze tak powiem jesteśmy wierni wobec siebie. Chodzi mi o to czy jeśli powiem mu ze spotkałam sie z jakimś kolegą i odwiózł mnie późno do domu czy tym nie popsuje relacji między nami bo może mnie uznac za jakąś...czy może to zadziałac w przeciwną strone....Wiem ze jak mu kiedyś powiedziałam ze sie tam z kims spotkam to był zły, ale maskował to jak mógł, jak wyjechałam ze znajomymi to wypisywał 150 razy dziennie co i jak...więc jak uważacie czy tym ze mu powiem ze tak zrobiłam pogorsze conieco czy wręcz przeciwnie powinam często mu mówić ze jestem już umówiona z innym itp...

nie musze, ale czasami mi sie wydaje ze moglabym mu o tym powiedzieć, niech nie myśli ze oprócz niego nikogo na tym świecie nie mam i ze swiata poza nim nie widze. Niestety ale nie widze:-( tylko musze to ukrywać..:-)

hmm a czego od niego chcesz, związku czy koleżeństwa ? bo to jest chyba kluczem do odpowiedzi na Twoje pytanie

Gość i coddd
rob jak ci wygodnie jesli facio nie zapragnal jednoznacznie ustawic relacji miedzy wami to jego problem nie rob tego pod niego ale nie ukrywaj. nie jestes jego wlasnoscia i mozesz robic co ci sie podoab. nawet gdybyscie byli w zwiazku moja rada - nie mowic specjalnie ale nie ukrywac a czy sie wscieknie - pewnie tak, ale oszukiwanie go byloby niczym sympatyc\znym. uczicwsze jest juz to

ja bym chciała związku, ale na nic nie naciskam, bo naciskiem do niczego nie dojde.i sama nie wiem czy być super wierną czy też nie.....

hmm jak mu powiesz że spotykasz się z kimś innym to raczej z tego związku nie będzie. Nie prościej by było jednak się z nim związać i po prostu najzwyczajniej w świecie mieć znajomych ?

Jeśli zależy Ci na nim, to nie mów. Po co? Z czasem wasze relacje zaczną nabieraćrumieńców, a tak możesz wszystko popsuć. Tym bardziej, że spodziewasz się jego reakcji, jak widzę....

powiedział mi ze mu na mnie zależy ale teraz nie moze stworzyć narazie związku, bo sie boi ze bedzie gorzej...ja nie naciskam, jest mi dobrze jak jest bo go kocham. A to ze tam sie z innym spotkam to ja wcale tego nie chce, bo taka nie jestem, ale chyba czasami jak skłamie ze sie spotkałam to sie nic złego nie stanie, po prostu nie chciałabym \" przegiąć\" i nie wiem jak daleko sie w tych kłamstewkach mogę posunąć...

właśnie chodzi mi o to czy jeśli bede mu mówić ze gdzies tam wyleciałam z tamtym czy tamtym czy wogóle bedzie brał mnie pod uwage jakby\" na później\", bo czasami mimo to ze nie jesteśmy w oficjalnym związku moze nie chcieć takiej dziewczyny..czyż nie...

kłamstwo ma krótkie nogi, a faceci baaardzo bardzo nie lubią jak się ich oszukuje. Nie rozumiem czego ma się chłopak bać... chyba nie gryziesz ?

po prostu nie chciałabym go odstraszyć i zrobić z tych kłamstewek tego ze latam z facetami, bo tak nie jest:-(

nie mow mu teraz to nigdy nie bedziesz zaczniesz miec tajemnice on bedzie zazdrosny coraz bardziej a pozniej o dzien dobry od sprzedawcy w sklepie bedziesz miec aferki:P na swiecie sa kobiety i mezczyzni a my mamy znajomych obydwu płci

szczerość jest w cenie, chyba warto się tego trzymać. Nadal nie rozumiem czemu nie uderzysz pięścią w stół i powiesz że to Ci nie wystarcza takie nie wiadomo co i ma z tobą być ;)

chodzi mi o to czy warto facetowi skłamac zeby wzbudzić w nim zazdrość ze sie spotkało z innym( mimo ze tak naprawde takiego spotkania nie było)

efekt może być zupełnie odwrotny, a na dodatek po co kogoś denerwować czymś czego nie ma ?

no właśnie o to mi chodzi czy efekt moze być odwrotny, bo wiem jak reaguje na to jak mu mówiłam...

ja bym się najpierw wkurzył a potem pomyślał, no tak nie chciałem związku to sobie kogoś innego znalazła, może będzie szczęśliwsza, to najlepszego w takim razie

ale ja tu czegoś nie rozumiem - niby nie jesteście parą, ale jesteście wobec siebie wierni, on twierdzi, że mu na Tobie zależy, ale nie chce z Tobą byc, niby nie chce z Toba być, ale może go zaboleć, że spotykasz się z kimś innym ... Nie no, jak dla mnie to razem trochę zamieszaliście i sami nie wiecie, na czym stoicie kęcenie, motanie, przeciąganie sprawy, bo ktoś się boi związku ... -jakas bzdura. Jeżeli Ci na nim zależy, to mu to powiedz. Nie będzie chciał niczego zmieniać, to spotykaj się z innymi i go nie okłamuj. Nich będzie zazdrosny - jeśli jesteś dla niego ważna, to zobaczysz jak szybko przestanie sie bać, a jesli dalej będzie tkwił w takim układzie, to znaczy, że nic z tego nie będzie, bo do Ciebie niewiele czuje. Facet, któremu na kobiecie zależy nie odda jej tak łatwo innemu, tym bardziej, jeśli ona daje mu pierwszeństwo

Gość BBBBBBBBBBBBB
to co Wy sie przez rok spotykacie na seks a TY nie wiesz jak mu powiedzieć, żeby to był związek? A po co się w ogóle godziłas na taki byle jaki układ?:O

powiedział mi kiedyś ze jeśli sobie kogoś znajde i bede sie znim spotykac to mam mu to powiedzieć...

ja sie na taki układ nie godziłam, przeciez nie wszyscy po miesiącu muszą czuć miłość czy sie deklarować..kocham go i teraz to sie dla mnie liczy.

Gość BBBBBBBBBBBBB
rok to wystarczająco chyba długo, żeby sie określić... Porozmawiaj z nim a nie rób podchodów.

powiedziałam mu, że byłam wczoraj odebrac rzeczy, zapytał sie skąd, odpowiedziałam mu ze zostawiłam swoje ksera i notatki tam gdzie w sobote spałam. skończył rozmowe. sama już go nie rozumiem, niby nie chce sie zdeklarować ale o coś mu chodzi...sam chyba nie wie.... powiedziałam mu kiedyś ze koleżanki nie są na wyłącznośc.

Gość a moim zdaniem.......
jesli on by chcial byc z toba to by byl i zadna sila na swiecie by go nie zatrzymala nie marnuj swojego czasu i szansy na szczescie odejdz bo gdzies tam jest facet ktory chce cie kochac i z toba byc powodzenia 🌻 kopnij w dupe tego dupka :P