Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajka21

co myslicie o tych butach???

Polecane posty

Gość kroplak
coś okropnego...ble

Gość m_argarita
dramat...

Gość chyba nie wszyscy zrozumieli
nie

Gość brazowe
nie roznia sie od czarnych wiec sa tak jak napisalas okropne

za te buty moglabym dac jedynie 100 zl...a ze kupilam o wiele ladniejsze za jeszcze mniejsz epieniadze to jestem zadowolona

czyli nie podobaja Wam sie...ok rozumiem:) ale mi i tak sie podobaja!:) a dalam za nie 200 zl a nie 300 jak jest na tej stronie. Sa baardzo wygodne, cieplutkie, ze skory mieciutkiej i sa matowe. Takie akurat na codzien a nie jakies eleganckie bo takich nie chcialam. Chociaz mysle tez o czarnych bardziej wyjsciowych...:) groosia- a pokaz jakie Ty buciki kupilas i za ile?:)

Gość Delektyna
Spoko, jak Ci sie podobają to jest najważniejsze, są takie sobie. :)

Gość innnnnea
a mi sie bardzo podobają!

Gość klamry są brzydkie tak to ok

Gość o tych butach bylo wczoraj
i autorko szukalas pomyslu na siebie. Buty sa masywne, nie sa kobiece nawet jako kozaki na korku:(

Gość skoro juz je kupiłas
to po co pytasz o opinię? Swoją drogą tych butów nie chciałabym za darmo.

hehe:) widze ze zdania sa podzielone:) ciesze sie ze niektorym sie podobaja:) bo juz sie zastanawialam czy bede je nosic, tak mnie wczoraj zbesztalyscie (co niektore) :)) heh ale bede:) co z tego ze bylo o nich wczoraj?watek ciagnie sie dalej.. a co do pomyslu na siebie to jeszcze go nie znalazlam... moze chetne w niesieniu pomocy przeniosa sie na topic: brak pomyslu na siebie i swoj ubior ale na forum Moda i ubior. A opinie chce znac bo mnie ciekawi jak inni postrzegaja te buty, to takie dziwne?mozna pytac o to tylko jak sie jeszcze nie dokonalo zakupu??

bARDZo ładne buciki i tez bym tyle ze nie dala :) A ubralabym do nich ciemne jeansy rurki badz czarne...

Gość kupilam podobne
ten sam producent tylko w sklepie. Bezowe oficerki ale tak samo wykonane zaplacilam jeszcze więcej i po 3 tyg...................... podeszwa zupelnie odklejona od buta! Nie kupuj ich !!!!!!!!!

I co sie tak dziwicie ze taka cena? Za dobre buty trzeba dobrze zaplacic bo to nie sa buty typu: TARG i prawie jak skóra hehe tylko prawdziwa skóra ;) Ja osobiscie tylko bym kupila buty ze skory... wole dolozyc i miec porzadne buty a nie takie ktore beda mi przemakaly i za rok beda do wyrzucenia... !! Heh ;) :*

Gość No cóz
Hihihi ale buty badziewiarskie:)hehehe

Piczka167 hehe ciesze sie ze Ci sie podobaja:) chociaz jedna sie zna!:D a co do ich jakosci to sa suuuper, nie bola nogi, sa cieplutkie, skorzane, podeszwa ekstra, no i nie sadze zeby sie rozkleily. A ja tez kupilam w sklepie normalnym ale mialam w necie ich zdjecie, dlatego podalam tamten adres. :))

ale za ta cene mozna miec ładniejsze buty ze skory jedyny plus tych butow to fakt to ze sa ze skory ale przy okazji sa straszie masywne i niezgrabne a butow ze skory jest pelno......... wiele ladniejszych

I nikomu nie robie przyjemnosci tylko wyrazam swoje zdanie :) A to ze Kajka sie cieszy z tego powodu to miłe :)