Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawskii

Pytanko do kobiet

Polecane posty

Mam takie pytanko do dziewczyn- czy lubicie, jak chłopak delikatnie przygryza Wasze piersi podczas pieszczot?

Gość tylko nie w sutki
!!!!!!

Gość masaakraaa
nie cierpie tego, bardzo bolesne, nic przyjemnego

Super zabawa to jest ale kiedy kobieta jest mocno podniecona.. ale uwaga.. mają dłuuuugi pazury.. i odwdzięczają się!

najchętniej to bym w komin wpadł. Albo zamiast Mikołaja bym się za kominiarza przebrał i wykonał zawodowe obowiązki czyszczenia komina ;)

bardzo dobrą sztywną szczotę :P, którą bardzo sprawnie operuję ;) w dół i w górę, w dół i w górę aż do pełnego zatracenia się ;)

choroba, nie wiem jak by tu ulżyć Twoim cierpieniom. Nie mogę się tak bez reakcji na cierpienie ludzkie, poprostu patrzyć się i nic nie przedsięwziąć ;)

👄 👄 za dobre chęci ;) Widzisz..bujasz się gdzieś po świecie a w kraju gorąąceee kobiety są :D...czekam z niecierpliwością co wymyślisz :P Nie mogę się powstrzymać z tym języczkiem :P ;)

Z języczkiem to ja też uwielbiam i to w ażdej postaci :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P