Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetkaaaaaaaaaaa

problem.. pomożecie?

Polecane posty

Gość anetkaaaaaaaaaaa

hej mam duży problem wybieram sie na sylwestra z moim chłopakiem do jego 'domku'- jest to prowizoryczna chatka bez lodówki, kuchenki, nawet bez sztućców! Jest tam łóżko, łazienka i telewizor i w tym rzecz ze nie mam pomysłu na cokolwiek do jedzenia, żeby przygotować w takich warunkach. Z domu wezmę jakieś talerze, sztućce i to wszystko. Obok jest tesco to kupie jakieś składniki tylko nie wiem co zrobić! Jedyny pomysł który przyszedł mi do głowy to koreczki- z salami, serem i papryką- nabije na wykałaczki i będzie super jako przekąska. Możemy jeszcze zamówić pizze- ale będziemy tam 5 dni, więc na tym nie wyżyjemy. Pomocy!!!!

zrob salatke, moze jakies kanapki, mozesz zbrac ciasteczka, generelnie nadaje sie wszystko co moze byc na szwedzkim stole, oraz mozesz zbrac cos do pojemnikow jak termos. zawsze mozesz tez cos zamowic na dowoz.

Gość papapa
uważaj kochaniutka ,5 dni,lóżko,telewizor ,lazienka.......zapowiada sie niezle.

salatka ktora mozna zrobic w domu :) albo n.p zabierzcie ze sobą mikrofale zawsze mozna szybko cos podgrzac :) jakies dobre kanapki :) chipsy z sosem :) hmm jakies dobre ciasto :) itd

Gość wszystko co mozecie zjesc
na zimno, lodowka niepotrzebna :]