Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kremikx

krem pod oczy dla 25 latki - co polecacie?

Polecane posty

Gość kremikx

Stosowałam ostatnio krem z Dax-a, ale nie jestem zbyt z niego zadowolona. Treaz mi sie kończy i chciałabym zakupić jakiś dobry kremik pod oczy. Nie mam specjalnych problemów ze skóra wokół oczu, drobne zmarszczki mimiczne i sucha skórę wokół oczu. Co polecacie? Macie jakies sprawdzone kremiki ?

Gość ja mam kuracje dotleniajaca
Soraya. niezly :)

Gość kremikx
czy wygladza on drobne zmarszczki?

Gość narazie mam niedlugo
wiec efektow jeszcze nie widac. ale fajnie nawilza, rozprowadza sie i pachnie. cena tez niezla :)

Gość soraya jak wyzej koniecznie

Gość kremikx
dzieki za tak szybka odpowiedz, moze skusze sie na niego, chyba ze macie jeszcze inne typy?

Gość chciałabym się przyłączyć
a ja jedynie co moge powiedziec, rowniesniczko:) choc troszke nie na temat, ale ostatnio tez chcialam dobry krem pod oczy i nie tylko, bo w ogole do twarzy, i nie wiem czemu wybralam Nivea Vsage na codzien, wyczytalam, ze jest na wszsytko i nawilża i jest z vit E czyli zapobiega powstawaniu zmarszczek! I szczerze nie jestem zadowolona, bo choc jest to krem do cery mieszanej, to strasznie tlusta cerea mam po nim! Bede musiala ten komus zprezentowac, a sobie kupic inny, wiec jesli macie tez dla mnei rady to poslucham :)

Gość kremikx
dziewczyny a do twarzy używacie jakiegoś kremu? na dzień lub na noc?

Gość ja uzywam sorai
a na policzki po prostu nivei bo mam suche

Gość kremikx
soraya kuracja dotleniająca, czy jakas inna seria?

Gość tak ta pod oczy

Gość chciałabym się przyłączyć
ale czy ta kuracja dotleniajaca nie jest dla osob po 30dziestce??? hmm może trosze zawcześnie na nią ?

Gość tak naprawde
pod oczy przed 30-tka najlepsza jest zwykla wazelina.utrzymuje wode itd., potem dopiero jakies cuda

Gość a ja mam 22 lata i uzywam
kuracji dotl. fajnie nawilza i nie jest przeznaczony do skory dojrzalej tyylko normalnej :)

Gość benja
Dla mnie najlepsze są kremy z Avene - do kupienia w aptece. Jestem alergikiem i ostrożnie dobieraałam kremiki. Tego używam od wielu lat, i pomimo przkroczonej 40-stki z haczkiem nie mam nawet zapowiedzi zmarszczek pod oczami. Patrząc nieraz na swoje rówieśniczki w duchu gratuluję sobie wieloletniej zapobiegliwości. Nie żałujcie sobie dziewczyny na dobre kremy - to tak zaprocentuje, że nawet sobie nie wyobrażacie !!!!!!

Gość kremikx
byłam w Naturze i zlokalizowałam ten krem kuracja dotleniająca z Sorai, w zasadzie weszłam tylko po prezenty i kremu nie wzięłam. Macie jeszcze jakieś propozycje co do kremu pod oczy?

Gość kremikx
dzieki benja za odpowiedź

Gość askaaa

Używam pod oczy https://e-naturalne.pl/pl/p/Eye-up-Lift-Gel-Liftingujacy-zel-pod-oczy-mrozone-czerwone-winogrona%2C-kwas-hialuronowy%2C-woda-morska-glebinowa/1162, a trafiłam na kosmetyk po przeczytaniu właściwości czerwonych winogron. Na pewno po miesiącu zauważysz pozytywne wyniki, bo jednak to jest kosmetyk z wysokiej jakości kwasem hialuronowym. Wiele blogerek się nawet o tym kremie pozytywnie wypowiada. Za kwas hialuronowy chyba największy plus.