Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest sobie

taki facet

Polecane posty

Gość jest sobie

25 lat, spokojny, trzymający ludzi na dystans do czasu aż nie przekona się że można im zaufać. Lubi posiedzieć w domu, byle w dobrym towarzystwie, ale lubi też poimprezować. Bez kasy i bez parcia na kasę, mimo że jakby chciał to pewnie i zarobiłby. Wierny, zazdrosny, czuły, czasem stanowczy i przesadnie uparty. Całkiem przystojny. Długo przekonuje się do ludzi, łatwo go zniechęcić, pamięta wszystkie krzywdy bardzo długo. Ciągle nie wie co chce robić w życiu, ma tylko jakieś niejasne plany. Brak mu motywacji, impulsu. Miewa humory. Kocha zwierzęta. Ma swoje pasje. Jeśli się za coś bierze chce być najlepszy. Jeśli okazuje komuś uczucie, nie potrafi pogodzić się z faktem, że ktoś mógłby tego nie docenić. Bywa arogancki i złośliwy, ale nie jest chamski. Cierpi, gdy cierpi ktoś mu bliski. Zastanawia sie gdzie jest jego miejsce na świecie, w którym ludzie zabijają ludzi. Bombami na lotniskach, moździerzami w wioskach na krańcu świata - w imię obrony religii, ideologii, granic, które sami sobie wymyśliliśmy. Nożem - za dziesięć złotych. Albo za krzywe spojrzenie. Słowem - za własne demony. Zastanawia się po co. Brać się za coś nad czym nie ma kontroli. Po co zakładać rodzinę, skoro nie można żyć tak, żeby być pewnym jutra. Ale czeka. I pokazuje, że wszystko jest w porządku. Nie okazuje słabości. Jest przesadnie dumny. Odtrąca kogoś. A może zwyczajnie nie próbuje. Boi się. Chyba życia. Pustego życia.

Gość powstańczyk
No i co w związku z tym ???

no i to,że to co autor napisał wydaję się jakieś dziwnie prawdziwe i dojrzałe aczkolwiek smutne Ale tak jest

Gość taki facet
kurcze, troszke jakby o mnie :)

Gość ktos inny z tlumu
Tez mysle, ze to smutne - rzucic tak intymne wyznanie wyznanie miedzy dziesiatki ludzi, ktorzy nie spia z rozmaitych powodow, zupelnie w nieznane. Chyba wszyscy jestesmy bardzo samotni.

Gość piekne...
nie wszyscy sa tu samotni.. niektorzy cierpia na bezsennosc. a tak na powaznie. dotknelo mnie to. do glebi. polubilam cie. inspirujesz mnie.

Gość powstańczyk
Przedstawić się w pięknym świetle jest łatwo. Słowa słowa słowa.

w sumie to Panie powstańczyk tez masz troszkę racji. Bo tak naprawdę to niewiadomo czy autor pisze o sobie czy jest to może przedsmak jego talentu do pisania

Gość mam tak samo*****
przegralismy zycie bracie

Gość merlinn
podsumujmy: - bez kasy - bez planow ambicji - spokojny, woli w domu posiedziec - niechetny do zalozenia rodziny ( a ma 25 lat) - .... no dziewczyny, przeciez wy po takich tutaj non stop jedziecie i uciekacie od takich ..... wiec czym sie teraz zachwycacie ... znowu nie wiecie czego chcecie ???

Gość ktos inny z tlumu
Eee tam, powstanczyk, mnie na przyklad wcale nie jest latwo :) Moze dlatego ciagle pracuje za psie pieniadze...

Gość pieknie...
tak wlasciwie pytasz tu o sens zycia.. pamietaj zycie mamy jedno. nie marnujmy go na zadstanawianie nad tym jakie to zycie jest bezcelowe. bezsensowne. za duzo czasu na to zmarnowalam.. jestes mlody. mozesz jeszcze przenoscic gory. czasem wylacz mysli i nie patrz w niebo. i pokochaj cos..

Gość jest sobie
Pięknym świetle? Zamknięty w sobie. Nie okazuje uczuć. Nieufny. Zazdrosny. Uparty. Humorzasty. Niezdecydowany. Zagubiony. Do kina dziewczynę zabierze autobusem. Z widocznymi oznakami depresji :D. Potrzebuje kontaktu z ludźmi. Ludźmi, którym nie ufa. Odtrąca. Wierzy w dobro, chociaż tak rzadko je widzi. Wierzy w zło, bo widzi je często.

Gość powstańczyk
Bo ja wiem. Mi pieniądze do życia są tylko potrzebne a w dzisiejszych czasach myślę że trudno jest nie pracować gdyż rynek pracy się powiększył niż ten np sprzed 5 laty. Niektórzy nie pracują bo im się nie chce i nie muszą, gdy mieszkają na przykład z rodzicami. Obiadek mają pod nosem, w domu zawsze ktoś wypierze, wyprasuje koszulę. Żyć a nie umierać ! A jak to się ma do samodzielności i ambicji ?

hmmmm .... dobre towarzystwo w spokoju niz impreza w lokalu ...Wierny, zazdrosny, czuły, czasem stanowczy i przesadnie uparty....Miewa humory. Kocha zwierzęta. Ma swoje pasje......Jeśli okazuje komuś uczucie, nie potrafi pogodzić się z faktem, że ktoś mógłby tego nie docenić. Bywa arogancki i złośliwy.....Zastanawia sie gdzie jest jego miejsce na świecie.....Zastanawia się po co......Po co zakładać rodzinę, skoro nie można żyć tak, żeby być pewnym jutra.....Odtrąca kogoś. A może zwyczajnie nie próbuje..... :)

Gość pieknie...
nielatwo pokochac kogos. to nie na zawolanie.. latwiej pokochac cos. prawdziwiej. malarstwo, spiew, gory. mnostwo tego. i trzeba starac sie czuc sie potrzebnym. komukolwiek