Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden znad Wisły

Można byc z kimś ale nie chodzic na randki?

Polecane posty

Nie mam dziewczyny, ale tak sobie myślę, że gdybym miał to musiałbym z nią chodzić do restauracji czy dyskotek. A ja wolę sobie posiedzieć w domu przed tv i najchętniej nie ruszałbym sie nigdzie. No może na spacer, ale to wszystko. Czy jest szansa , że jakaś dziewczyna mogłaby to zaakceptować?

Może niekoniecznie przed tv, ale w domu. Czy to cos złego?

Gość ja tez lubie to co Ty
i na szczescie trafilam na takiego co tez lubi :D Wiec Ty tez znajdziesz ;)

Gość A JA MAM HA HA HA
my z miśkiem właśnie tak lubimy spędzać wieczory... nawet całe dnie!!! robimy jakieś dobre joedzonko zawsze razem i potel turlamy sie godzinami po łóżku. a to jakieś łaskotanie, mały sex, pogaduchy. mało kiedy wychodzimy. bo jesteśmy lenie i nam sie nie chce...

Gość hhrhty77u
ja tez szukam takiego chlopaka ;) lubie spedzac czas w domu (co wcale nie rowna sie lezenie na kanapie i gapienie w tv!!!) lubie spacerki na swiezym powietrzu, poznawanie nowych miejsc. nie dla mnie dyskoteki, puby i restauracje

Macie fajnie, że trafiliście na osobę podobną do siebie, szkoda, że ja nie :(

Gość hhrhty77u
ja trafilam, ale juz nie jestesmy razem :( i znowu szukam

A jak w ogóle zaczęliście? Bo przecież na pierwszym spotkaniu gdzieś chyba musieliście być.

Gość A JA MAM HA HA HA
wiesz na pierwsze spotkanie on przyjechał do mnie. prawie 30 km rowerkiem zrobił w jedną stronę:D pobawiliśmy sie z moją siostrzenicą potem poszliśmy na spacer nad rzekę. potem zrobiliśmy małe jedzonko pogadaliśmy pobajerowaliśmy. cały dzień się czaił aż wreszcie pod koniec wizyty odwazył sie pocałodać:D jesteśmy razem narazie 4 miesiące ale np sylwka spędzimy w domku bo nam isę nie chce balować. musimy sie nacieszyc sobą bo niestety widzimi się narazie tylko w weekendy bo miś pracuje do późna:( ale weekendy są wtedy boskie mimo ze spędzamy je w domku nie łam się, napewno znajdziesz odpowiednią kobietkę:d życzę ci powodzenia:D

Nie wiem czy kiedykolwiek trafię na taką dziewczynę, bo pewnie nie ma ich zbyt wiele. Większosć pewnie lubi chodzić do kawiarni czy restauracji. Ja staram sie unikac miejsc publicznych :(

Gość wibowid
Ciekawe jak chłopak siedzący w domu może poznać dziewczynę nie wychodzącą z domu, to może być problem :)