Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zapytam choc troche

powiedzcie prosze i pytam powaznie...

Polecane posty

krepujace to...no ale trudno... Wczoraj kochalam sie z moja polowka bez zadnego zabezpeiczenia, swiadomie oczywiscie..., a byl to 3 dzien miesiaczki. Normalnie miesiaczka trwa jakies 4-5 dni, a dzis juz zero...za to odczuwam jakis bol jajnikow, szczegolnie klocie lewego...Czy mozliwa jest ciaza? Tak odrazu na drugi dzien? Jak myslicie?

kochaj się z całym chłopem a nie tylko z połówką to nie będzie problemu

Jestes bardzo zabawna meaaa wiec badz tak dobra i wyjdz z mojego topiku. Twoje zdanie mnie nie interesuje, bo nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia. Ja pytam powaznie wiec idz stad.

Gość kjfklfdLFKLKL
to po co sie kochalas...

Dlaczego ty zawsze kazdy toipk musisz schrzanic??? Twoje posty tu naprawde nie sa w tej chwili mile widziane/ Ja sie powaznie pytam, wiec nie mam ochoty na duskusje z toba.

Po to, ze bardzo chcemy miec dzieciatka. Wystarczy wyjasnien?

Gość A JA MAM HA HA HA
tak już od razu jesteś w ciąży. chciny już załatwiaj bo to już strasznie późno. aż dziwne ze jeszcze nie załatwiłaś. skąd sie biora takie matoły?? napisz skąd jesteś zeby przypadkiem moje dziecko nie trafiło na debilne towarzystwo!!!

Gość mozliwa ja wiedzialam od razu
na drugi dzien, ze jestem w ciazy. Tak samo jak ciebie bolal mnie jajnik od razu na drugi dzien, choc wszyscy mowili, ze to niemozliwe :) Kazdy organizm reaguje inaczej, wiec obserwuj sie bacznie, a tak za za tydzien zrob test i juz bedziesz wszystko wiedziala. Zwroc tylko uwage jaki kupisz, bo niewszystkie wczesnie wykrywaja ciaze. Tylko niektore wykrywaja wczesna ciaze od 6 dnia po zaplodnieniu.

Gość ja pitole głupie baby
taaak, testy wykrywają najwczesniej szóstego dnia od zapłodnienia, ale ty wiedziałaś na drugi dzień klupnij się łeb pustaku

Gość mozliwa ja wiedzialam od razu
Czytaj ze zrozumieniem zanim zaczniesz obrazac. Ja wiedzialam, BO CZULAM, nie dlatego, ze test mi pokazal! Test zrobilam po tygodniu i tylko potwierdzil moje przypuszczenia. Boze, ze tez jeszcze niewszyscy nauczyli czytac sie ze zrozumieniem...

Gość a niemówiłam że będą ubliżać

Gość nie ma sensu pytać bo cię zjad

Gość A JA MAM HA HA HA
CHRZCINY MIAŁO BYĆ ALE MI ZJADŁO LITERY. SKORO KOCHAŁA SIE W 3 DZIEŃ OKRESU TO NAPEWNO JEST W CIĄŻY! przecież oczywiste jest ze w czasie okresu jest największe prawdopodobieństwo ze sie w ciążę zajdzie:o motoł

Dzieki za odpowiedzi. Zrobie test za tydzien. Pytama po prostu z ciekawosci czy ktoras z was miala takie objawy lub odczucia, ale widze, ze bez obrazania i tyrania innych to nie byloby kfaterii. Jak zwykle...Czas poszukac innego forum.

Autorko ----> Więcej luzu! :classic_cool: Meaaa Cię nie obraziła tylko puściła żart słowny ze sformłowania \"połówka\" Ja też czasem doradzam tym którzy szukają swojej \"połówki\" żeby zajrzeli do .... monopolowego ;) Poczekaj te parę dni.... wszystko się wyjaśni. Pozdrawiam Cię serdecznie, życzę zeby się udało i.... uroczego bobaska :) 🌻

Gość nierozumiem pytania
Jak to na 2 dzien ciąza? przeciez w ciaze zachodzisz w momencie owulacji. Skoro kochalas sie w dzien okresu czyli bylo juz po owulacji wiec jaka ciaza?

Gość do nierozumiem pytania
Po pierwsze nie z czsownikami pisze sie osobno, a po drugie w trakcie miesiaczki MOZNA zajsc w ciaze! Poczytaj troche zanim zaczniesz sie wymadrzac! WSzystko zalezy kiedy kobieta ma owulacje. I ja powiem tak samo, zrob za tydzien-10 dni test i bedziesz wszystko wiedziala.

szczerze to nie sądzę aby to mogła być ciąża. musiałabyś mieć bardzo krótkie cykle, aby zajść w nią tego 3 dnia cyklu. owszem możliwe jest zajście w ciążę podczas okresu, tego absolutnie nie neguję, ale myślę że w takich przypadkach do zapłodnienia dochodzi troszkę później, choćby w 5 czy 6 dniu cyklu (wtedy cykl trwa jakieś 24 dni, a u Ciebie musiałby trwać max 19 dni). po stosunku podczas okresu bardzo częst, przynajmniej u mnie, zatrzymuje się miesiączka na jeden dzień, czasem na krócej. także jak dla mnie to nie sąobjawy ciąży. ale wiem że każdy organizm jest inny, możesz zrobić test dla pewności :) co do odczucia że jest się w ciąży, moja ciocia też mówiła że czuła od razu, właściwie to od 3 dni po stosunku, że im się udało i taka byłaprawda, teraz ma 4 miesięcznego bobaska :) takżeczasem my jesteśmy bardziej czułe niż najczulszy test ciążowy :D

Gość pierdu__ pierdu
no jasne...i od razu czujesz ciążę w brzuchu.A rzygać ci sie nie chce.Poprostu pieprzyliście sie za mocno i cie boli.Nie wymyślaj sobie takich pierdół.

Gość nierozumiem pytania
Masz racje nie z czasownikami... mozna zajsc w czasie okresu... ale prosze Cię nie wmawiaj mi ze na 2 dzien po zajsciu czuje się ze jest sie w ciązy!

Gość najpierw sie. zadaje
głupie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pytania a potem jeszcze obraza :O Ja sie tylko zastanawiam jak to, jest ze niby wszystkie sa dojrzałe do seksu a potem kurwa idiotyczne pytania zadaja !!!! zanim rozłozysz nogi wez poczytaj odpowiednia literaturę i nie bedzie kolejnej debilki ktora wczoraj się kochała a dziś czuje ruchy płodu :O Bozeee !! Ty widzisz i nie grzmisz ?!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie mogę się wypowiedzieć bo nigdy nie bylem w ciąży. Ale z profilu wyglądam na jakiś 7-my miesiąc :o Żona twierdzi że za dużo piwa pije :o

Boze, po co te wulgaryzmy! Ludzie! Skoro uwazacie moj temat za glupi to po co go czytacie i tu wchodzicie? Zignorujcie go! Nie mam ochoty czytac waszych wulgaryzmow! Normalnie autantycznie jestem w szoku, ze mozna byc tak ordynarnym i wulgarnym jak szanowna/y NAJPIERW SIE ZADAJE albo PIERDU PIERDU! Ludzie, troche kultury!!!!!!! Przez takich jak wy to forum coraz bardziej schodzi na psy! Jesli nie umiecie pisac i rozmawiac kulturalnie to w ogole sie nie odzywajcie!

Gość nie ma glupich pytan sa tylko
glupie odpowiedzi Nie przejmuj sie nimi, to frustraci. Ja rozumiem twoje pytanie, bo pewnie bardzo chcesz miec dziecko i stad rodza sie rozne pytania. Poczekaj troche i zrob test.

Autorko! Mam nadzieję, że Twoja krytyka nie dotyczy mnie. Wyrażam się zdecydowanie kulturalnie a poza tym szczerze kibicuję zeby Ci sie udało :) Do sceptyków---> teoretycznie macie rację. Ale istniej przecież coś takiego jak.... kobieca intuicja ;) Zatem proszę o trochę wyrazumialości dla Autorki :) Sprawa i tak się niebawem wyjaśni.

Nie, nie mialam na mysli ciebie. Poza tym niekoniecznie macie racje. Ciaza podczas krotkich cykli jest jak najbardziej mozliwa, wiec zanim zaczniecie mi nastepnym razem wrzuca, poczytajcie troche!

Pisząc, że teoretycznie mają rację miałem na myśli to, że rzeczywiście metodami lekarskimi na drugi dzień jej stwierdzic nie można :) A Ty Autorko się nie denerwuj, bo jakby już.... musisz dbać o siebie i unikać stressów :)