Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollleńka

TELEFONICZNE NOWOSCI

Polecane posty

Gość ollleńka

na co zwracacie uwage przy kupnie telefonu? ja musze sie przyznac ze jestem fanka wszelkich nowosci, zmienieniam czesto telefony i jak kupuje to chce zeby mial jak najwiecej bajerow. Ostatnio jestem zafacynowana LG KS20. Inne dziewczyny patrza na to jak telefon wyglada a mnie to kompletnie nie obchodzi. Czy tylko ja jestem taka nienormalna, czy znajdzie sie jeszcze ktos taki?? :) jak tak to piszcie tez przy okazji jakie nowosci sie wam podobaja. :)

Gość najpierw sie. zadaje
a wykorzystujesz te bajery potem ? ja głownie zwracam uwagę na wygląd i łatwą obsługę , dla mnie bajery mogą nie istniec , wazne aby odbierac połączenia i smsy ;)

ja jestem bardziej praktyczna. najpierw patrze na funkcjonalnosc i wytrzymalosc telefonu. nie bez znaczenia jest rozniez marka do, ktorej mam zaufanie/ preferuje tylko nokie/. reszta nie ma dla mnie wiekszego znaczenia gdyz telefonu uzywam przede wszystkim do dzwonienia. nie zdecydowalabym sie na telefon z klapka gdyz sa mniej wytrzymale i nie sa solidnie wykonane/ sprawdzalam przy ostatniej zmienie/ inne bajery tez sa dla mnie zbedne i tak teraz znajduja sie w kazdym telefonie..poza tym korzystaniez nich zmusza do czestszego ladowania telefonu, a to mnie meczy ;)

Gość wiktoria_lee
fajnie ze poruszylas ten watek, bo ja mam dokladnie tak samo jak ty i myslalm ze jestem naprawde nienormalna :), ja je wykorzystuje, a przynajmniej staram sie.Co do tego LG to tez mi sie podoba, a w Play jest teraz tez nowy LG KU990, tez niezly.

Gość fanka nokii
nokia 6555 jest super :) niestety abonament kończy mi się w listopadzie 2008 :( Teraz mam nokie 7370 złotą kiedyś mi się podobała ale ma mało pamięci ;/

Gość liduska3
A ja zwracam uwage na wyglad, mam teraz LG Shine, jest boski! Telefonu uzywam wlasciwie tylko do dzwonienia i smsow wiec nie potrzebuje niewiadomo czego.

Gość izabela2a
Shine jest cudny, ale bardziej podoba mi sie czarny niz srebrny, po prostu bardziej elegancki jest.

Ja mam Sony Ericsson W580i i strasznie mi się podoba :) Przez dłuższy czas na niego \"chorowałam\" :)

Gość domka0o
chyba ja tez zaczne sie interesowac telefonami :), moj facet kupil sobie lg ks20 i strasznie mi sie spodobal, jest taki wypasiony :))

Gość Nieszczęśliwa77
A mnie się podoba Nokia 6131 lub Nokia 6267