Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sandra251

Jaka ryba na wigilie dla roczniaka?

Polecane posty

Gość taka jakaś zdziwiona
moze byc panga - gotowana lub na parze, albo upieczona w folii. Smażona niekoniecznie

Gość głupia baba ijej głupi problem

Gość ksjadfhkasjh
ja swojemu dam wszystkiego posmakowac poza grzybami i ostri przyprawionymi daniami. ryby tez wszystkie. to nie sa takie ilosci zeby mial zachorowac

Gość napisze na pomaranczowo
ja polecam pange a niby czemu nie jest zdrowa?

własnie czytałam i nic nie widze niedrowgo-napisz prosze jakie sa Twoje przekonania

Ja swojemu synkowi tez dam wszytkiego posmakowac,rybe bedzie jadl smazona,dam mu bigosu,barszczu itd.Napewno nie bede mu na parze robic,bez przesady.

Gość dawaj mu co chcesz
najwyżej będziesz miał potem nockę z głowy jak nie będzie mógł spac i całą noc przeryczy bo go boli brzuch

Gość dawaj mu co chcesz
porąbane jesteście rocznemu dziecku smażoną rybę i bigos

ale takie dziecko przeciez nie naje sie jak stary chłop-wg mnie moze wszystkiego skosztowac oprocz GRZYBóW

jesli smaze rybe a najczesciej gotuje to daje srodek bez panierki

tak macie racje uczcie swoje dzieci jesc wszystko zdrowiutenkie i wogole cacy to zobaczymy kto pozniej bedzie mial klopoty. i co moze jeszcze wszystko miksujecie?Moj maly juz jadl tez rzeczy co wymienilam i jakos nic mu nie bylo,wiadomo ze nie dalam mu niewiadomo ile tego.

dowiem sie co z ta panga?

Gość 40tkanie na karku
podczas smażenia tłuszcz zmienia się chemicznie w rakotwórczy szajs, nie dość, że jest to ciężkostrawne, może uczulać (tak, może uczulać smażony tłuszcz i produkty na nim przyrządzone!!!) - nigdy nie podałabym rocznemu dziecku takiego cudownego jedzonka. Powodzenia młode mamy (86 zwłaszcza) - biedne dziecko.

mocz kobiet w zaawansowanej ciazy-no wybaczcie :D buaha- czy Wy jestescie z przedszkola???

Gość 40tkanie na karku
Iwonka, ja nie jem :P Przejdź się na onkologię dziecięcą - cokolwiek dzieje się z takimi maluchami uważam, że spowodowane jest w dużej mierze przesadzaniem niezdrowym żywieniem mniej więcej do 2go roku życia - to ma wpływ na późniejsze życie każdego człowieka. Jakieś katalizatory muszą być, prawda? Niech każdy postępuje jak uważa, ja tylko przedstawiam swoją opinię, i dzieci z pewnością nie będą długo dostawały niczego smażonego, o parówkach nie wspomnę. Wesołych świąt.

cytuje Używa się do tego importowanych z Chin fiolek zawierających hormon pobierany z moczu kobiet w zaawansowanej ciąży - hormon, który u ludzi wyzwala akcję porodową. na przeciez to bzdury jakies herezje a Wy to łapiecie eh

wiadomo kazdy swoje zdanie ma:) a nawet nikt sie nie zapytal jkai bigos ja dziecku daje,a moze robie taki specjalny ktory polecila mi nasza lekarka?nokt sie nie zapytal tylko drazu jazda;)

W takim razie nie my jesteśmy z przedszkola tylko autor (autorzy) tego artykułu. I w zasadzie wszystko mi jedno jak dokładnie wygląda ten proces - ważne że chodzi o szprycowanie tych ryb hormonami - mnie to wystarczy.

a kurczaki?wiecie ile jest hormonu wzrostu w piersi z kurczaka???